Kriptovalute

CBDC ne rešava ništa, niti je konkurencija kriptu. Takođe ni mišljenja direktora banaka ne znače ništa, naravno da ce oni bacati drvlje i kamenje na kripto koji im je trn u oku.

Gledaj šta rade a ne šta pričaju.

CBDC ne rešava ništa, niti je konkurencija kriptu. Takođe ni mišljenja direktora banaka ne znače ništa, naravno da ce oni bacati drvlje i kamenje na kripto koji im je trn u oku.

CBDC ce samo pogurati jos jace Bitcoin i ostali kripto
Nestace potrebe za USDT oko koga ima mnogo spekulacija ,CBDC resava pitanje stablecoina

Optimizam na marketu ne moze potrajati vjecno ,pitanje je vremena kad ce zavladati depresija i medvjedi na marketu i mnogi narocito ovi koji su ulagali u razne shitcoine ce izgubiti novac

U ovom bulu ozbiljni veliki investitori su ulazili u Bitcoin a retail je ulazio u shitare
Bitcoin ce zbog toga biti mnogo stabilniji u bear marketu a shitcoini gde je retail ulazio ce da dozive nevidjene padove i mnogi ce izgubiti novac

:think:

1620634809466.png

Pa gledao sam, zar ti nisi?

Kad je doslo do korekcije nerealnih vrednosti na berzama, na svih 139 zakonski regulisanih berzi, pad je bio do 40%.
Bitcoin, kao kripto novcic koji prednjaci u tom cirkusu, pao je 60%

Zlato je islo sa +25%
Zlato je to uradilo apsolutno svaki put u zabelezenoj istoriji. I uradice ponovo. Zato su zlato i srebro to sto jesu.

Dakle sta smo ustanovili, na realnom stres testu trzista?

Kripto se ponasa suprotno od zlata. Dakle trziste je jasno pokazalo da kripto nije digitalno zlato.

Kad smo to utvrdili, a jesmo, jer smo gledali sta rade
Nakon toga se setimo da u wallmartu i dalje kupujem dolarom, a uskoro fedcoinom kako god da ga krste, cim nam ubace cipove sa Pfizerom i stave bar kodove na zglob iznad sake

Dakle sta jos imamo od mogucnosti za kripto, osim spekulativnog kladjenja

Koliko se promenila, da cujem?

Balon se spelulativno samo povecao od tada

Ako imas objasnjenje da cena evo recimo danas padne 5 ili 10% a sutra skoci recimo 4 ili 11%
Ako imas bilo koje objasnjenje koje ne sadrzi rec spekulativno, izvoli, ponudi ga

Samo vi ponavljajte "balon" i "spekulativno", biće vam lakše.

Razlika je u tome što su i najveći krenuli u adoption, dodatno validirajući ceo asset class. Razlika je u gaženju SECa od strane Ripplea, u IPOu Coinbasea. Razlika je u tome da je DeFi tada bio nepoznata reč, sada se u DeFi obrću milijarde. Selebritiji prave NFTove, sportski timovi prihvataju kripto itd itd.

Znam da vi to nećete priznati, ali lepota je u tome da nas baš briga za to :mrgreen:

Bitkoin u padu danas

Ići ćete na spavanje siromašniji nego što ste se probudili u svom bednom životu

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
E pa baš sad gledam, nisam video Vaš odgovor, reko nešto mi se ne slaže. :D Šteta za one koji ulažu u to. Zamisli da dinar ovako brzo pada (desni ugao, razlika daj Bože da je minut). Lepo sam ja još na početku bio skeptičan po pitanju BTC-a. Etherum možda ima šansu, ali ni u to ne verujem.
cnbc1.jpg
cnbc2.jpg

Back