JankoTheGreat
Buduća legenda
- Poruka
- 27.324
=> Luna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja čekam Obznanu da stablecoini više nisu konvertibilni.
Tada će biti mnogo samosuicida
Ja čekam Obznanu da stablecoini više nisu konvertibilni.
Tada će biti mnogo samosuicida
SlušamHoces li da dobijes 250 EUR? Ne moras nista uloziti osim nesto vremena
Slušam
Pa ne znam, je li to Legalno?Skini => swissborg community app (pazi nije standardna CHSB aplikacija)
Pokreni i imas odredene zadatke koje trebas uraditi (vrlo jednostavni) i dobijas 250 CHSB [trenutno jedan vredi preko 1e]
Ovo je poklon i drugima koji citaju ovaj forum
250 CHSB gratis. Mozes da ih unovcis ili ih ostavis da cuce i da se plode.
Sta se kaze? Hvala
Pa ne znam, je li to Legalno?
Due to financial regulations in the U.S., their citizens can not register themselves on the SwissBorg or can not use their app.
Ako si već Zagrejan za trejding, zašto ne pređeš na prave finansijske instrumente.Nudim ti novac ti ga neces.
Idi onda na morpher.com i uzmi 3.5 dolara tamo
Ako si već Zagrejan za trejding, zašto ne pređeš na prave finansijske instrumente.
Nismo govorili ništa osim činjenice da je Bitkoin bezvredan, što će uskoro postati jasno kad bude trejdao na $0.Goldman Sachs internal memo unveils new cryptocurrency trading team
https://www.cnbc.com/2021/05/07/gol...tocurrency-trading-team-in-employee-memo.html
A pre 3,4 godine domaci eksperti sa foruma su se ismjevali i govorili da se to nikad nece desiti
Ja da sam na njihovom mjestu bi se poklopio
Ne znam šta je ICP, ali vi se udaljavate od realnosti.Kaži mi baba, koliko misliš da će mojih 119 ICP koina vredeti u ponedeljak? Dobiću ih besplatno, samo da znaš.
A pod unovčavanjem misliš na TetherJaviću ti u ponedeljak koliko sam lep poklon dobio. Unovčiću polovinu.
Znaš onaj vic: Sovjetski strip klub ne posluje dobro."Ne znam" su jedine dve reči koje ovde treba da pišeš, u svakom postu.
Pre 3 dana sam unovčio nekoliko eth-a za evre. Isto poklon (forth airdrop).A pod unovčavanjem misliš na Tether
Sve se više udaljavate od stvarnih para
Da, nema gipke sise, i zato treba pitati nekog ko zna o parama, a to je Nasumična Budala od 17 godina.Pre 3 dana sam unovčio nekoliko eth-a za evre. Isto poklon (forth airdrop).
Čarli Munger ima 100 godina i vreme ga je davno pregazilo. Odgledao je Mikrosoft, Gugl, Fejsbuk i Amazon. Nije relevantan u 21.veku.
Ne brini, pojesces to.S obzirom na tvoj track record u predviđanjima, poslednja si osoba koja treba da mi daje savete.