Kriptovalute

https://cryptopotato.com/dont-trans...-are-made-to-tax-code-ark-investment-founder/

Odlican clanak o neadekvatnosti trenutnog poreskog sistema što se tiče kripta.

Kripto (prvenstveno BTC) treba da bude priznat kao moneta, što znači nula poreza kad se prenese u drugu valutu.

Mislim da ce poreski zakoni da budu prilagodjeni toj realnosti tek kroz nekoliko godina, kad se BTC ustali i kad cela prica o kapitalnom dobitku ode u istoriju.

Za obicne ljude ovo nije bas nešto što treba uzeti u obzir, HODL je princip koji nije dotaknut tim detaljima.
Neće ni postojati bitkoin sledeće godine.

Što volim kad neko predvidja bez pokrića...

Baba, nećeš ti da postojiš sledeće godine, otići ćeš od muke gledajući brojke BTC koje ne umeš da shvatiš (jedina brojka koju znaš je nula).

Što je pretpoatavljam, jedno te isto sa tvoje tačke gledišta, BTC i ti niste u istom svetu.
Ništa se ne bi promenilo u svetu da svi bitkoini nestanu.

Ništa se ne bi promenilo u svetu da svi bitkoini nestanu.
Ko bi rekao da će mi ovaj crtež biti toliko primenjiv:

1616850792393.png

Slika vredi 100 Satošija.

Primetite očiglednu sličnost u licu i tenu, naročito pre brijanja.

JP MOrgan je pre mjesec dana savjetovao investitore da drze 1% portfelja u Bitcoinu ,o tome je izvjestio bloomberg

https://finance.yahoo.com/news/jpmorgan-says-investors-could-bitcoin-145941471.html

Morgan Stenly je izjavio da ce zbog velike potrazznje za Bitcoinom medju njihovim klijentima omoguciti kupovinu preko Bitcoin fondova izvor je renomirani CNBC
https://www.cnbc.com/2021/03/17/bit...-wealthy-clients-access-to-bitcoin-funds.html
“In a multi-asset portfolio, investors can likely add up to 1% of their allocation to cryptocurrencies in order to achieve any efficiency gain in the overall risk-adjusted returns of the portfolio,” strategists including Joyce Chang and Amy Ho wrote in a note Wednesday.

Citat iz tog teksta

Sad ti meni daj citat iz tog teksta gde pise

Jp morgan savetovao da kupe

Razlika je enormna. To vecito spinovanje je razlog zasto se glup svet i pali na te price do meseca

JPMorgan said that digital coins have limits to their usefulness, however.

“Cryptocurrencies are investment vehicles and not funding currencies,” the strategists said. “So when looking to hedge a macro event with a currency, we recommend a hedge through funding currencies like the yen or U.S. dollar instead.”

Morgan stenli iz istog teksta

Glupi ste ko tocila ni citati ne umete niti razumete sta ste procitali

Pazi on nudi tekst u kome analiticar banke kaze jasno, kupiti dolar ili japanski jen, a on komotni tvrdi da su preporucili kripto

IQ 20. Mrak je diskutovati sa vama na ozbiljan nacin.
Jedino vas se moze trolati iz zabave i ponizavati.

Najvaljujes to vec godinama od kad je tema otvorena
A BTC na 55 k

Ljudi koji ovo navrate da citaju ne treba ozbiljno da shvataju babu jer je baba obican interenet trol sa hiljadu naloga

https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

Pogledati psiholoske osobine trolova
Psihopate sklone sadizmu ,trolovi su osobe sa sadistickim pormecajima licnosti itd

Njihovom mozgu nije bitan BTC ili bilo sta drugo vec samo da zadirkuju ,vrijedjaju,kontriraju i time se hrane
Sta 55 malo je to, bez 200 300 i vise nista
Ja sam vise puta rekao da balon mora da skoci vise i vertikalno da bi pukao
Cinjenica je da se broj transakcija smanjio drasticno i nema vise dovoljno novih ovaca za sisanje previse sporo ide to
Jedino ostaje masivno pumpanje thetera da se "cena asseta" odrzava i manipulise da bi se stvorio privid vrednosti i rasta

Sta 55 malo je to, bez 200 300 i vise nista
Ja sam vise puta rekao da balon mora da skoci vise i vertikalno da bi pukao
Cinjenica je da se broj transakcija smanjio drasticno i nema vise dovoljno novih ovaca za sisanje previse sporo ide to
Jedino ostaje masivno pumpanje thetera da se "cena asseta" odrzava i manipulise da bi se stvorio privid vrednosti i rasta
I ovo sad je previše, onaj prvi bubble 2017 je bio na granici mogućeg, ali ovo sad je već jasno da se muti na veliko.

Upravo je otišao preko 55, opet...

Uz svu dobru volju, ja ne razumem vikend skokove cene. Sav uticaj na cene je preko menjačnica, a menjačnica nema upliv keša preko vikenda, znači sve ide preko kinte koja je uplaćena do petka. Naravno, postoje i direktne uplate preko kreditnih kartica, kao i protok od altkoina, ali to bi trebalo da je zanemarljiv iznos...

Ako neko može da razjasni, slobodno.

U svakom slučaju vraća se na zasluženi put nagore ka realnoj vrednosti.

Uz svu dobru volju, ja ne razumem vikend skokove cene. Sav uticaj na cene je preko menjačnica, a menjačnica nema upliv keša preko vikenda, znači sve ide preko kinte koja je uplaćena do petka. Naravno, postoje i direktne uplate preko kreditnih kartica, kao i protok od altkoina, ali to bi trebalo da je zanemarljiv iznos...

Realna vrednost je tačno 0 eurocenti

Soros kupuje kripto kompanije
Vjerovatno plan mocnika je da komplet kripto infrastrukturu da stave pod kontrolu mjenjacnice,berze itd

Direktora Sosevog fonda je bila misteriozna na pitanje ima li u vlasnistvu Bitcoin ,

Vjerovatno plan mocnika je da komplet kripto infrastrukturu da stave pod kontrolu mjenjacnice,berze itd

Direktora Sosevog fonda je bila misteriozna na pitanje ima li u vlasnistvu Bitcoin ,

Nece biti komplet kripto infrastruktura, nemoj da zalazimo u teorije zavere. Matori leš (Soroš, a ne zla baba) je nanjušio kintu i hoće svoje parče.

Šta ćeš, to mu je.

Prešao 56, na kratko.

I dalje nemam odgovarajuće objašnjenje s obzirom da je vikend.

https://zycrypto.com/bank-of-korea-governor-says-cbdcs-will-shrink-demand-for-bitcoin/

Poslednji trzaji umirućeg sistema.

Da se podsetimo, Koreja je jedna od velikih tržišta p2p kripta, iako nije siromašna zemlja, i vlasti hoće da nametnu drakonsku regulativu na to.

Što će da bude dobar lol kad ne uspe, jer priroda kripta je deregulaciona.

Sam članak je nonsens... Državne digivalute su pretnja osnovnim slobodama gradjana, i još jedan stepen kriminalizacije banaka, i kao takve, predstavljaju još jači poticaj za alternativnom monetom kao što je BTC.

Čisto da se to razjasni unapred.

Da li bi bio ljubazan da kazes gde ova gospodja kaze da je Soros kupio neku firmu

Ili da demantujes svoju masnu laz

Ili opet pokazujes neznanje engleskog

Back