Kriptovalute

Da rezimiramo, gadna zla baba eksplicitno mrzi po osnovu:

Kripta
Bogatstva
Siromastva
Rase
Nacije
Uzrasta

Jedino jos seksualna orijentacija, religija i pol nisu eksplicitno dokaceni, pa da prekrsi Ustav u kompletu.

Gadna. Zla. Baba.

BTC se malo mucio sa 57k$ (jedno popodne) ali je probio. ATH incoming, pitanje da li veceras, nocas ili sutra.

58k$
1615501313521.png

How Oracle Not Buying BTC Is Still Bullish For Bitcoin (newsbtc.com)

Zašto BTC nije otišao preko ATH juče.

Oracle se utronjao od kupovine... Ne znam da li je ovo kraj te firme. Još se nisu oporavili od Korona pada u martu, to je već godinu dana, i ovako su izderpovali šansu za oporavak.

BTC ide dalje, samo je jedan dan izgubljen.

Juce nije bilo ATH, znaci dva dana su izgubljena.

Mislim da je Oracle zavrsio svoje, ovo femkanje im kripto zajednica neće oprostiti.

Another one bites the dust.

Danas je dan kad je BTC pao najniže zbog Korone prošle godine

(i oporavio se najbrže od svih ostalih asseta, neki se još nisu vratili na nivo 11. marta 2020. Neki nikad i neće)

Ko je kupio na taj dan sad je 16x u plusu.

Mike Saylor je pre godinu dana skontao vrednost BTC i od tad je dodao 6 milijardi dolara na vrednost svoje kompanije (a dodaće još mnogo više)

Ja lično sam prelomio da se uključim u BTC nekoliko dana pre ovog datuma.

Na ovom forumu ima mnogo pametnijih ljudi od mene koji su ušli u BTC godinama pre toga.

Bitcoin se ne zaustavlja, raste sedmi dan uzastopno

Pozitivan niz Bitcoina u četvrtak se protegnuo na sedmi uzastopni dan. Dio analitičara očekuje da će Bitcoin prvi put u probiti vrijednost od 60.000 dolara.

Najpopularnija kriptovaluta u četvrtak je vrijedila više od 56.840 dolara i tako se sasvim približila rekordnom nivou od 58.332 dolara.
Ovoga puta investitori ulaze u Bitcoin najprije zbog zaštite od očekivane buduće inflacije bez obzira na to što još nema razloga za pretjeranu zabrinutost oko rasta cijena.
Rastu Bitcoina svakako su doprinijele i ohrabrujuće informacije o velikom interesu klijenata "Goldman Sachsa" za najpopularniju kriptovalutu.
U očima investitora to je digitalno zlato, zaštita od svih ekscesa koje će neizbježno uzrokovati divlje štampanje novca u režiji centralnih banaka, odnosno prije svega visoka inflacija i devalvacija klasičnih valuta. Kako cijene zlata već nekoliko mjeseci lagano opadaju, postaje sve jasnije da je Bitcoin zaista preuzeo njegovu ulogu u mnogim portfeljima velikih igrača.
Evropska centralna banka (ECB) značajno je u četvrtak podigla procjenu stope inflacije u evrozoni u ovoj godini i najavila brži tempo kupovine imovine u idućem kvartalu kako bi osigurala povoljne uslovno finansiranja privrede.
Ove godine ECB, sada, očekuje inflaciju od 1,5 odsto, nasuprot 1,0 odsto projiciranih u izvještaju iz decembra 2020. godine.
Podsjetivši da je u januaru i februaru inflacija u eurozoni iznosila 0,9 odsto, nakon minus 0,3 odsto u posljednjem prošlogodišnjem mjesecu, predsjednica ECB-a Kristin Legard pripisala je ubrzani rast cijena na početku godine privremenim čimbenicima i višim cijenama energije.

Malo je pao, ali još uvek je na vidokom nivou

Pogledajte prilog 880121

Nije pao, meandrira izmedju 56k (support) i 58 (dosadašnji maksimum), tako već treći dan.

Kad nije ozbiljno pao posle tri dana udaranja u plafon, neće ni pasti, samo je pitanje kad će probiti plafon odn. kad će tupavi sell orderi da budu uklonjeni ili svi izvršeni...
Zašto prodavati za 58 kad ćeš sigurno prodati za bar 70 kroz koji dan...
Cant fix stupid.

https://www.reuters.com/article/us-...tent&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

Rojters kaze da Goldman Saks najavljuuje eksploziju cijene Bitcoina
1 milion do kraja godine postaje realnost
Ne bi me čudilo, mada moje predvidjanje je 400000 do kraja godine (ali ja sam konzervativan)
Mislim da za tako brzi rast, moraće da odobre BTC ETFove u USA, ostali (postojeći) metodi trgovine neće dovesti do dovoljno brze tržišne komunikacije i rast ne bi išao dovoljno brzo da dodje do milke za 9 meseci.

Ali izgleda da će biti i ETFova.

To je zanimljivo za Shiffa, Shiff junior je tu na izvoru informacija i može iz prve ruke da vidi koliko su svi antiBTC argumenti šuplji.

Matori Šif mora da glumi antikripto ludilo inače će da se izblamira, pa se sam stavio u ulogu nocoinera.

To mu je kad se zaletiš.

Prve potvrde da $1400 stiže na račune po Americi,

Uskoro ćemo da vidimo masovne izveštaje da su prošli milioni kupovina za tačno $1400

Misterija zašto baš taj iznos...

Pogledati vrlo sličnu situaciju od pre skoro tačno godinu dana (ali iznos je bio 1200)

Lepo subotnje jutro svim kriptasima!

Ko nije kriptas nek iskopa moj post kad sam poslednji put savetovao da se pod hitno kupi BTC, uradi malo matematiku, i kad podvuce crtu, izadje na 20% profita za 11 dana. Onda ces moj prijatelju nocoineru malo da ocajavas sto si propustio priliku, ali ces valjda da dodjes do zakljucka da mozes i sad da kupis i da ne propustas vise prilika. (alternativa je da sam sebe osudis na nocoinersko siromastvo, sto je tvoj izbor. Mi kriptasi mozemo samo da odmahujemo glavom u neverici da je neko voljno osudio sam sebe na bedu... )

ATH jos nije dosao, mozda nece do ponedeljka, a mozda ce vikend magija da ipak digne BTC preko ove predugo održavane niske granice od 58330$. Posle toga krece brz uspon na sledeci maksimum, koji moze da bude negde 75-80k$ po konzervativnim predvidjanjima odn. preko 100k prema nekim (mojim) optimisticnim. U svakom slucaju blizu je poslednji dan u istoriji kad si mogao da kupis BTC za manje od 60$k.

Iskoristi ga ili propusti, tvoj je izbor. U oba slučaja ne možeš da se vadiš na neinformisanost.

Back