Kriptovalute

Koji ... Ripple ... teško ...
Ponašenje u prethodnih mesec dana, uzleti i strmoglavi padovi ne ukazuju na nešto što bi mogao biti standard

ETH trenutno predstavlja najstabilniju valutu i sistem uopšte

Malo je onih kao Muad'Dib većina kad vidi profit od 100% uzima pare(i sam sa takav).. To se polako čiste ostaje zdrava baza za dalje... MIslim da se Ripple jako dobro drži kad uzmemo koliki je to bio skok u zadnjih mesec dana tj koliko ih je povuklo profit iz njega..

Uocavam li ja to penant pattern? Za proboj na dole?
Untitled.jpg

- - - - - - - - - -

I razmisljam da udjem u Ethereum Classic
Nije imao nikakav pomena vredan uzlet, a tu je, medju prvih 20

- - - - - - - - - -

Подмећу ногу мангупи милијардери и лицимури. z:((

Rotsildi, bato! :rtfm:
Ne daju postenu coeku da zaradi svojih 20% :)

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    41,1 KB · Pregleda: 8

- - - - - - - - - -

Nista nemoj da radiš, držiš dva dobra novčića koji će verovatno daleko da doguraju. Ugasi komp i upali ga tek kada budeš imao svež novac da kupiš nešto novo.

FUN ima smisla drzati bar do 6.feburara

- - - - - - - - - -

Gledam juce i danas kretanje FUN.
Njega bukvalo zidovi guraju u ispod 13centi. Konstantno

Nebulas je skočio 40x za dva meseca, ja prvi put čujem za njega a izlistan je samo na šit berzama - da li zaista misliš da je trenutno podcenjen? Čime opravdava market cap od 400 miliona?

Ali, drugari, ja sam se zarobio u 2 pozicije:
FUNFAIR nekih 132 USD, jer sam 24 u gubitku
SONM nekij 94 USD, jer sam 8 u gubitku..

Koji da likvidiram da udjem u XRP, ETC, XMR ili XLM?
Hehe ti si izgleda čovek od akcije ubi te to čekanje.. :)

- - - - - - - - - -

Ja sam se fini rasporedio sa lepim ulazima 40% u ripplu i 60% Cardanu.. Sad je čekanje da tržište bukne na 900milijardi posisat će oba veliku količinu :)

Nebulas je skočio 40x za dva meseca, ja prvi put čujem za njega a izlistan je samo na šit berzama - da li zaista misliš da je trenutno podcenjen? Čime opravdava market cap od 400 miliona?

Nemam objašnjenje tehničke pozadine.
Rast moguć samo iz razloga što je iskulirao ovo ludilo prvih 10 dana januara.
Ništa više.
Čista špekulacija

Stvarno je mnogo dobar klip :hahaha:

Počeću da brinem kad xrp padne ispod 50c, Sonm ispod 10c a FunFair ispod 5c. I dalje sam u dobrom plusu all round, samo me vuče da dokupim cindicator po ovim cenama. Must resist... :)

Cene su takve da nzn šta da kupim.. Sve na ponudi :) CND me privlači sa 0.6 trenutno.. Odoh nešto da odradim i da razmislim

- - - - - - - - - -

Marketcap 560mil.. Bit će skokova

Za sada je evidentan samo najveći pad u istoriji (u kapitalizaciji, ne u procentima)
170 milijardi za 10 sati z:shock:

mashala....

Što je najgore, većina svega mi je bila u Tetheru, odnosno u dolarima i jutros oko 3.00 - 3.30 procenim da je pad odrađen i da su se cene stabilizovale pa pokupujem kripto valute po povoljnim cenama.
Imao sam šta da vidim kad sam se probudio z:D da sam samo ranije zaspao kao čovek, tek sad bi bile slatke muke šta kupiti.

Ozbiljan je ovo pad, probijene su mnoge psihološke granice ...

Back