Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.926
Čak se ne trude ni da smisle nešto originalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E iz'em ti takvog "svetog duha" koji se strmoglavi na samo jedan twitt Elona Maska. Sta bi tek bilo da ovaj krene sa ozbiljnim FUD akcijama?Market postoji i ogroman je ,na njemu se okrecu desetine milijardi dolara i na tom marketu Bitcoin je bog,otac sin i sveti duh ako on pada vuce sve ostalo za sobom.

Spremite se, stigla je nova kriptovaluta: Za svega par dana narasla na 45 milijardi dolara
Svakog meseca na račun legne po 10 komada... poklončić![]()

Proceni za sebe ali podaci koji se pokazuju na Coinmarketcap sajtu nisu baš korektni. Naime, 125 miliona koina jeste u cirkulaciji i sa trenutnom cenom oni zaista daju marketcap od 50tak milijardi, ali je većina tih koina zaključana na period od 1 do 48 meseci. Kada gledamo otključane koine, njihov circulating supply je oko 3 miliona, što znači da je DFinity u opticaju vredan oko jedne milijarde, što je smešno malo za jednog giganta koji bi mogao da podigne kripto na novi stepenik funkcionalnosti.Uf, razmišljao sam maaaalo da uzmem.
Ne, Craig Wright je.More, da nije Elon Musk u stvari Satoshi Nakamoto?
![]()
Ako pod 100k misliš na 0 onda daNedaju gore i nedaju ispod 50k
Akumulacija traje vec duzi period pitanje je vremena kad ce Bitcoin da opali na 100k
![]()
Nedaju gore i nedaju ispod 50k
Akumulacija traje vec duzi period pitanje je vremena kad ce Bitcoin da opali na 100k
![]()
Da, Tether je još jedna bezvredna stvar.A oni koji imaju theter, i mogu da ga printaju, oni mogu to da rade besplatno.

Ja sam long u goldu.Šortujte i okačite screenshot![]()
Postoji jedan novcic koji nije u 300 najvecih:Ja imam osećaj da sam napravio ogromnu grešku što se nakupovah malo šibe inu.

Ja sam ga uzeo 7. Januara po $0,2977 al' cu ga prodati tek 8. 01. 2022. pod uslovom da mi se prodaje, ili da Cardano jos uvek postoji...Ja sam danas prodao još jedan deo ADA šteka na 2.44$. Kupljeno ispod 10¢.
Postoji jedan novcic koji nije u 300 najvecih:
* u svakom segmentu superiorniji od Cardana izuzev u kapitalizaciji
* u Top10 dnevnih "tx" placenih od raznih preduzeca
* najbolji P/E ratio od svih
* partner u Evropi sa Matic/Polygon
* partner sa Link-om u razvoju "digital ID cross chain"
Zove se: LTO network
Pogledajte prilog 926823
Pametnom dosta...
A i da drug TTokarev nesto shilluje ovde...![]()
BinanceDi ga ima?