Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.560
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledaš pogrešne kriptovaluteHoce ove kriptovalute da se odlepe u dogledno vreme ili ce da came celo vreme na istom?
Gledam one koje imam.Gledaš pogrešne kriptovalute
Iza nas su možda dva najluđa meseca u istoriji kriptovaluta.

Kako mi je ulepšao dan Uniswap ardrop, ništa lepše nego kad se probudiš sa nenajavljenih 1200$ na racunu![]()
Svi kriptosi idu na nula.U ovom trenutku 400 UNIa vrijedi skoro 3000 dolara
Nadam se da nisi prerano porodao uni tokene koje si dobio besplatno
Jel moraš da koristiš domaću menjačnicu? Zašto ne kupiš direktno od ljudi, ili na bitstamp / binance?Jedno pitanjce.
Koju menjačnicu preporučujete u Beogradu?
Sve deru?
Jel moraš da koristiš domaću menjačnicu? Zašto ne kupiš direktno od ljudi, ili na bitstamp / binance?
Kako mi je ulepšao dan Uniswap ardrop, ništa lepše nego kad se probudiš sa nenajavljenih 1200$ na racunu![]()
Nemoj da brineš o ETH2, ima vremena. Kada bude stigao stari ETH1 će i dalje funkcionisati, ali će svaki transfer ETH1 na ETH2 biti jednosmeran (nepovratan).Zato što sam nov u ovim vodama.Ne znam ljude.
Drugo pitanje. Kakve posledice će po Etherium imati ETH 2.0? Je li treba nešto tehnički ručno da se izvede?
Svako ko je koristio Uniswap menjačnicu pre 1.septembra dobio je 400 njihovih tokena, trenutna cena im je oko 5$ a išla je i do 8.5$. Ja sam dobio još nešto preko jer sam bio liquidity provider.Čekaj, šta???
Nemoj da brineš o ETH2, ima vremena. Kada bude stigao stari ETH1 će i dalje funkcionisati, ali će svaki transfer ETH1 na ETH2 biti jednosmeran (nepovratan).
Svako ko je koristio Uniswap menjačnicu pre 1.septembra dobio je 400 njihovih tokena, trenutna cena im je oko 5$ a išla je i do 8.5$. Ja sam dobio još nešto preko jer sam bio liquidity provider.