Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
A sta je to bitshit kupon jel to jos jedan najnoviji kripto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne, jer Simkro je pisao da je zaradio 30% i tvrdio da ja imam profit 0%.Pazi nju kako probira periode koji joj odgovaraju
Pita za poslednjih 6 dana (btc pao 10%) ali ne pada joj na pamet da pita za poslednjih 6 meseci jer je tu ROI preko 200%
Po pravilu sve računa od pika pre godinu i po dana ali nikako ne uzima bilo koji duži period jer su tu dobici astronomski.
Malo smo licemerni, jel da @Jami19?

A sto je pao za 10 % i sto je porastao za 200%, razlozi za rast na primer majkrosofta su novi proizvodi, novi patenti, nove investicijePazi nju kako probira periode koji joj odgovaraju
Pita za poslednjih 6 dana (btc pao 10%) ali ne pada joj na pamet da pita za poslednjih 6 meseci jer je tu ROI preko 200%
Po pravilu sve računa od pika pre godinu i po dana ali nikako ne uzima bilo koji duži period jer su tu dobici astronomski.
Malo smo licemerni, jel da @Jami19?
Na 200 milijardi market capu, ili 100 ili 300, promene od 200% u mesec dana, mislis li da je to normalno? Dodavanje ili gubitak od 100, 200 milijardi za mesec dana, baziranih na apsolutno nicemu do stampanju USDt, koje niko nije investiro stvarnim sredstvima, zatim manipulacija cenom jer se stvara vestacka potraznja, i onda izvlacenje crkavice sirotinji, to je normalno, ne vidis prevaru?Naravno da su promene vrednosti normalne kada je relativno malo novca u kriptu. Kad bude koliko je sada u zlatu, i promene će biti manje.
Ne, radi se jednostavno o Grešci.Moj odgovor je sasvim na mestu, jer ti si postavio "loaded" pitanje, tj pitanje u kome si krenuo od pogrešne pretpostavke - da je bitkoin ekvivalent akcijama firme i da ga tako treba tumačiti. Na berzama se ne trguje samo akcijama firme, kripto je praktično novi asset class i ne možeš ga procenjivati po kriterijumima koji važe za neki drugi asset class. Ima svoj base of value, svoj governance i svoj usecase, takođe nije u korelaciji sa klasičnim asset klasama.
Naravno, ti, Jami i slični negirate njegov base of value koji realno postoji, tvrdite da usecase nije validan iako jeste itd. To što je bitkoin i kripto u celini nešto vrlo novo i potpuno drugačije od postojećih asset klasa automatski znači i da je teško odrediti njegovu vrednost pa imamo i veliki volatility, što se takođe rešava vremenom.
samo cisto digitalni bez predvidjenog fizickog oblika ikada u buducnosti ili nije?
Iz toga proistice da pricate gluposti, jer novac nije nista novo. Samo cca 3% novca na planeti se moze pipnuti u vidu kovanice ili papirnog zapisa, sve ostalo je vec digitalno.
Stoga, koja je razlika izmedju kripta i pravog novca? Samo u onome ko ga "proizvodi"
Za to vreme zelim da vas podsetim, da sam prosle sedmice mogao da kupim 100 vekni hleba za 100 dolara, to mogu i danas, a moci cu i iduce sedmice. To je stabilnost, 10 i 200% mesecno, u kom god smeru isli, nije.