Čovek bez imena
Ističe se
- Poruka
- 2.893
Sori... al' stvarno sori...
Nema veze.
Ionako se da pretpostaviti.
Ovi njegovi, tako?
Onaj bivši komandant, garant

Tirion je definitivno najkul lik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sori... al' stvarno sori...
Nema veze.
Ionako se da pretpostaviti.
Ovi njegovi, tako?
Onaj bivši komandant, garant
Tirion je definitivno najkul lik.
Pa da... bar tako po knjizi ide... mada onda ili sklanjaju radnju sa zida ili ga vracaju... mada gomila, ali gomila stvari u zadnjoj sezoni se mimoilazi sa knjigom.
Čuo sam da baš puno odudara. Nisam poslednji deo čitao
Ništa držim palčeve u ponedeljak da promene radnju i da ne ostaneš bez simpatije.
Kako su krenuli sa izmenama možda se povampiri pa počne sa onim belim čudesima da sarađuje![]()
Pa znas za Kejtlin Stark?? Jedino ako tako neku foru ne uvedu?? Drzim i ja...![]()
Znam. Zato i kažem.
Al cenim da je tražila mnogo kinte, pa je nogirali
Onda će taman na mesto zida, ako (kuc u drvo da ne čuje zlo) budu ubili i Snežnog, vratiti u priču ono dete (koje me iz nekog čudnog razloga strašno iritira) što kontroliše živuljke. Ne mogu imena da mu se setim
i Hodora![]()
Da li bi bile u vezi sa kriminalcem??
Da li bi bile kriminalac??
Da li bi nosile TT jer dobro izgleda ili bi izabrale pistolj sa normalnom zaustavnom moci? Koji bi to bio?
Jel bi se oblacile u crno i kozu ili bi nosile podvezice??
Kako zamisljate svoj luk krimi ljibavnice ili krimi heroine?
I da, jel mislite da je Kit sladak??
Jao da... i mene mali nervira... msm da je do face iskreno... u tom pravcu nisam razmisljala...
A i dalje se nadam da ce ga Melisandra oziveti zbog kraljevske krvi...
A i glupo je da ga ubiju dok se misterija njegove majke ne resi... mada cudan je debeli... jako cudan... valjda nece crci pre nego sto zavrsi...
A jel bi ti pucala decku u jaja?
Jeste. Nekako mi se ne uklapa sa ostalom glumačkom ekipom. Baš je nekako...običan
A i cela ta tematika me, ne znam zašto, podseća na "Narniju" ili Petra Pana. Pogotovo sad kad su otišli u ono drvo
E to za tu kraljevsku krv ti je pametno. Njoj kao treba neko "kopile" za one rituale. Mislim - tako je i sina kralja Roberta udesila. Vrlo moguće da tu može doći do nekog zapleta.
A Martin je inače sam rekao da će njegova majka biti otkrivena. Eventualno.
Nadam se da neće
Ali mislim da bi nastavili da snimaju.
Da ne spamujemo više?![]()
Sta je ovo?Mislim,koja je ovo rasa?Pekinezer?Snaucer?Cau-Cau?
I nek neko ispravi naslov...
Sta baljezgas ti sad
Samo da onog maćog ne roknu on je prekul
Da li bi bile u vezi sa kriminalcem??
Da li bi bile kriminalac??
Da li bi nosile TT jer dobro izgleda ili bi izabrale pistolj sa normalnom zaustavnom moci? Koji bi to bio?
Jel bi se oblacile u crno i kozu ili bi nosile podvezice??
Kako zamisljate svoj luk krimi ljibavnice ili krimi heroine?
I da, jel mislite da je Kit sladak??
Pa jes', to mu dodje kao nase musko ime - Krimorad.