Kriminalisticko-policijska Akademija

Pozdrav svima! Zavrsila sam osnovne studije na Pravnom fakultetu sa prosekom ispod 8. Zelela bih da upisem SPECIJALISTICKE AKADEMSKE STUDIJE KRIMINALISTIKE, pa me zanima da li trebam da polazem prijemni ispit? I eto neko sa vise iskustva da me posavetuje da li bih nacinila pravi izbor? :telefon:

Caoo ???? Zamolila bih nekoga da mi odgovori, posto mi je zaista bitnoo. Zelela bih da upisem KPA, ali me zanima da li je problem sto sam visoka 163 cm. Znam da je ranije to bio minimum, ali sada je 165... ???? Takodje imam jos jedan problem, nisam bas dobre ocene imala, ali sigurna sam da bih prijemni dobro uradila, jer ucim kad zelim. Pa me interesuje vase misljenje, da li imam neke sanse? ????

Pozdrav! Zelela bih ove godine da upisem KPA- forenzicko inzenjerstvo. Kada se radi lekarski pregled, a kada prijemni?
I na kom nivou znanja treba da se zna matematika? Je li je teska? Ima geometrijskih zadataka? I da li treba sve detaljno da se zna kao u gimnaziji? Ja zavrsavam medicinsku skolu, imala sam matematiku samo prve 2 godine....

Da li neko zna kako se boduje test bazicno motornih sposobnosti?
Ja sam ove godine radila lekarski pregled pa mogu da vam odgovorim na neka pitanja.
Ja san se prijavila za smer informatika i računarstvo tako da pricam iskljucivo za taj smer.
Prvo odete na univerzitet gde vam vade krv i dajete urin na pregled. Zatim idete u ucionicu gde polazete test inteligencije koji ima 40 pitanja i traje 10 minuta. Nakon toga imate jos jedan test koji traje 2 minuta. I konacno test licnosti od 296 pitanja.
Kada to zavrsite, idete u durmitorsku 9 na lekarski pregled. Tamo idete kod psihologa, psihijatra, ocnog lekara, ginekologa, rade vam ekg, mere pritisak, visinu, tezinu itd. Psiholog vam kaze da li ste prosli test licnosti i ukoliko jeste cekate rezultate sa lekarskog pregleda. Nakon toga vam zakazuju termin polaganja prijemnog.

Ja sam ove godine radila lekarski pregled pa mogu da vam odgovorim na neka pitanja.
Ja san se prijavila za smer informatika i računarstvo tako da pricam iskljucivo za taj smer.
Prvo odete na univerzitet gde vam vade krv i dajete urin na pregled. Zatim idete u ucionicu gde polazete test inteligencije koji ima 40 pitanja i traje 10 minuta. Nakon toga imate jos jedan test koji traje 2 minuta. I konacno test licnosti od 296 pitanja.
Kada to zavrsite, idete u durmitorsku 9 na lekarski pregled. Tamo idete kod psihologa, psihijatra, ocnog lekara, ginekologa, rade vam ekg, mere pritisak, visinu, tezinu itd. Psiholog vam kaze da li ste prosli test licnosti i ukoliko jeste cekate rezultate sa lekarskog pregleda. Nakon toga vam zakazuju termin polaganja prijemnog.
Da li si bila na prijemnom?Ja idem 11, pa me zanima koliko je teško?

Back