Krimi likvidacije i mafijaški klanovi

@Pilgrim je najveće razočarenje u životu imao kad mu je odbijena aplikacija za škaljarsko-kavački klan.
Nick Offerman Smile GIF

A to što se sinoć čula detonacija pa je posle jurila policija ko luda sa sirenama to ništa? Kao da je eksplodirala bomba.

Dakle policija čuva crnogorske kriminalce po vračaru?
Tu kod kalenica zivi 1 matori dvometras iz budve koji je zapalio preko 100 000€ nekim bugarima sto su drzali klub u kom sam radio,marko se zove,pustio bradu,drzo neki solarijum,pa kafic,ne znam sad sta drzi kako da ga ne roknu sve ove godine

Tu kod kalenica zivi 1 matori dvometras iz budve koji je zapalio preko 100 000€ nekim bugarima sto su drzali klub u kom sam radio,marko se zove,pustio bradu,drzo neki solarijum,pa kafic,ne znam sad sta drzi kako da ga ne roknu sve ove godine
U resavskoj gde živim u zgradi pucali na advokata vidoševića lopova koji je prevario narod za 250 miliona evra! Vladislav ribnikar koji sam završio masovno ubistvo dece! Srbija je SODOMA I GOMORA!

Nameracili se ova ekipa Dzonija Vusovica sto je pod Kavcanima i Zvicerom ? Luka je (bio) druga strana sa pokojnim Alanom Kozarom i Barskom ekipom. Ubili su mu Saranovici brata i opet ga ne pustaju na miru

Back