Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Pilgrim je najveće razočarenje u životu imao kad mu je odbijena aplikacija za škaljarsko-kavački klan.
	A aplikacija za BIA ?@Pilgrim je najveće razočarenje u životu imao kad mu je odbijena aplikacija za škaljarsko-kavački klan.

A aplikacija za BIA ?![]()
	Zna se da je bio uz kavacki (policijski) klan i uz Darka Sarica. Bio je sastanak u kojem mu je sada pokojni Jovica Vukotic rekao da se ne mijesa kada je pokusao da pomiri zaracene strane.Kako je Brano Mićunović umešao prste u rat škaljarskog i kavačkog klana
https://nova.rs/vesti/hronika/kako-...bpush&utm_campaign=2024-04-24-Kako-je-Brano-M
Tu kod kalenica zivi 1 matori dvometras iz budve koji je zapalio preko 100 000€ nekim bugarima sto su drzali klub u kom sam radio,marko se zove,pustio bradu,drzo neki solarijum,pa kafic,ne znam sad sta drzi kako da ga ne roknu sve ove godineA to što se sinoć čula detonacija pa je posle jurila policija ko luda sa sirenama to ništa? Kao da je eksplodirala bomba.
Dakle policija čuva crnogorske kriminalce po vračaru?
U resavskoj gde živim u zgradi pucali na advokata vidoševića lopova koji je prevario narod za 250 miliona evra! Vladislav ribnikar koji sam završio masovno ubistvo dece! Srbija je SODOMA I GOMORA!Tu kod kalenica zivi 1 matori dvometras iz budve koji je zapalio preko 100 000€ nekim bugarima sto su drzali klub u kom sam radio,marko se zove,pustio bradu,drzo neki solarijum,pa kafic,ne znam sad sta drzi kako da ga ne roknu sve ove godine
Za te pare nek se ne cudi sto pucaju na njegaU resavskoj gde živim u zgradi pucali na advokata vidoševića lopova koji je prevario narod za 250 miliona evra! Vladislav ribnikar koji sam završio masovno ubistvo dece! Srbija je SODOMA I GOMORA!
Kako se preziva taj dvometras Djordje?Tu kod kalenica zivi 1 matori dvometras iz budve koji je zapalio preko 100 000€ nekim bugarima sto su drzali klub u kom sam radio,marko se zove,pustio bradu,drzo neki solarijum,pa kafic,ne znam sad sta drzi kako da ga ne roknu sve ove godine
pa je li u Beogradu ja sam mislio da je zapalio prekoA luka se setka po centru bole ga uvce
Nameracili se ova ekipa Dzonija Vusovica sto je pod Kavcanima i Zvicerom ? Luka je (bio) druga strana sa pokojnim Alanom Kozarom i Barskom ekipom. Ubili su mu Saranovici brata i opet ga ne pustaju na miruNA VRAČARU SPREČENO UBISTVO LUKE BOJOVIĆA! Maskirani napadač imao metak u cevi, evo ko je vođa grupe
https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1925176/na-vracaru-uhapsena-grupa-koja-je-trebalo-da-ubije-luku-bojovica.html?utm_source=mondo&utm_medium=push notification&utm_campaign=mondo push
Luka je Srbin iz Crne Gore i sto ti smetaA to što se sinoć čula detonacija pa je posle jurila policija ko luda sa sirenama to ništa? Kao da je eksplodirala bomba.
Dakle policija čuva crnogorske kriminalce po vračaru?
Što se kriju u centru među penzionerima?Luka je Srbin iz Crne Gore i sto ti smeta![]()
Ne znam ne secam se dal sam i cuo nekadKako se preziva taj dvometras Djordje?
Ako saznas javi mi! Znam dosta ljudi iz BudveNe znam ne secam se dal sam i cuo nekad
Nek se nosi nazad u svoje pleme!Luka je Srbin iz Crne Gore i sto ti smeta![]()
A veska?Ako saznas javi mi! Znam dosta ljudi iz Budve