Krimi likvidacije i mafijaški klanovi

"ZVICER I JOVICA SU BILI KAO DVA OKA" Kum vođe škaljaraca otkrio da je rat klanova POČEO ZBOG NJEGA: "Zbog tog skota je proliveno dosta krvi!"​

https://www.blic.rs/vesti/hronika/z...e-skaljaraca-otkrio-da-je-rat-klanova/t5r8nkr

******, kako nema neka zajednicka slika iz tog perioda do 2014/15, prije nego sto su zaratili, pa nije to bilo pre 30 godina nego relativno skoro... jao kakva bi serija ili film mogao da se snimi...

Željko Bojanić (56) iz Kotora, za koga se pretpostavlja da je pripadnik "kavačkog klana", uhapšen je u Istanbulu zbog sumnje da je ubio "škaljarca" Rista Mijanovića (33) i zakopao ga u dvorištu svoje vile u tom turskom gradu.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...h_notification&utm_campaign=push_notification
Turski mediji kazu Srbin :lol:

https://www.dailysabah.com/turkey/istanbul/wanted-serbian-mob-boss-caught-in-istanbul

Wanted Serbian mob boss caught in Istanbul​

urkish police detained Zeljko Bojanic, a Serbian mob boss, in Istanbul’s Sarıyer district on Sunday. Wanted by Interpol on an international arrest warrant and implicated in drug smuggling, Bojanic was also accused of killing fellow Serb Risto Mijanovic.

Police squads dug up the courtyard of the villa where Bojanic was hiding, suspecting that the body of Mijanovic might be buried there. Mijanovic himself was a member of the Skaljari criminal clan, which was at odds with the Kavac clan of Bojanic since 2014. The Kavac clan was blamed for the murder of Skaljari’s boss Jovan Vukotic in Istanbul in September.

Turkish broadcaster CNN Türk reported that Bojanic, who goes by the nickname "Boris," was among Europe’s 45 most wanted criminals and entered Türkiye with a fake passport bearing the name “Andelew Belchew Jordan.”

Media outlets have reported that members of a Turkish gang whose leader is being held in Italy were paid about 1 million euros ($975,495) for the murder of Vukotic. Vukotic, wanted by Serbia, was captured in Türkiye three years ago and extradited to Serbia, where he was released after a trial. He apparently returned to Türkiye with a fake ID and passport, like Bojanic. Some 50 people have been killed in the two clans’ strife since 2014.

ZVICER REKAO VUKOTIĆU: NEĆEMO DA SE SVAĐAMO ZBOG TOGA, ZNAMO SE CEO ŽIVOT?! Kako je počeo RAT KLANOVA posle krađe kokaina​

Cetinjanin Goran Radoman prisvojio 2014. deo tovara droge od 530 kilograma.
Iako su navodno Jovan Vukotić i Radoje Zvicer bili spremni za dogovor, zakuvao je priču i doveo do podele klana i krvavog rata, čija je prva žrtva bio upravo on

Rat dva kotorska kriminalna klana do istrebljenja počeo je pre sedam godina i odneo je više od 50 života. Jedina informacija koja je dosad bila dostupna široj javnosti je da su se Kotorani podelili zbog nestanka više od 200 kilograma kokaina u Valensiji i da od tada počinje serija krvavih obračuna među dojučerašnjim kumovima i najbližim saradnicima.

Kurir otkriva šta se zapravo događalo te kobne 2014. godine u Španiji.

Droga iz Bolivije

Prema rečima našeg izvora upoznatog s prilikama u podzemlju, do tada jedinstveni kotorski klan podelio se u dva tabora - kavački, na čijem čelu su odbegli Radoje Zvicer i Slobodan Kašćelan, koji je spuškom zatvoru, dok šefovi "škaljaraca" postaju pokojni Igor Dedović i Jovan Vukotić, kao i Jovanov brat Igor Vukotić, koji je u bekstvu već 10 godina.
Tadašnji tovar 530 kilograma kokaina preuzima navodno Cetinjanin Goran Radoman i raspoređuje ga u četiri štek stana u Valensiji, u oblasti Rinkon kod Malage. Plan je bio da nakon tri dana Jovica, Radoje i cela ekipa bude u tim štekovima - kaže izvor upoznat s prilikama u crnogorskom podzemlju i dodaje

- Kokain je nabavljen od dobavljača, inače, bugarskog državljanina iz Bolivije, i dogovor je navodno bio da se isplati tovar tek kada se roba proda i podele međusobno pare.

Kako navodi naš izvor, stvari su se navodno zakomplikovale zbog Gorana Radomana, koji je ujedno i prva žrtva rata ovih klanova.

- Pretpostavlja se da je Radoman zakuvao stvari i otpočeo krvavi rat do istrebljenja. Naime, Radoman je jedne večeri odlučio da ukrade deo tovara kokaina koji je tada na tržištu iznosio vrtoglavih 20 miliona evra i podelio ga s pojedinim pripadnicima kotorskog klana, a kasnije će se ispostaviti da je navodno dao "škaljarcima" - kaže sagovornik, koji tvrdi da je tako započeo rat i da se ne zna precizno koliko je tada zapravo nestalo droge.
- Sumnja se da braća Vukotić nisu znala za taj plan jer, da su znala, ne bi dozvolila tu krađu. Da dela kokaina nema, uverili su se lično Jovan Vukotić i Radoje Zvicer kada su upali u jedan štek stan. Nastala je panika, a tada se pojavila i određena sumnja ko bi mogao da stoji iza krađe droge.

Lažna priča

Naš sagovornik, upućen u prilike, objašnjava i da se Radoman javio tek posle 13 dana nakon krađe dela tovara.

- Cetinjanin je tada navodno rekao da je neko ukrao kokain i ispričao neku neverovatnu priču, verovatno lažnu. Jovica tada naseda na tu priču i veruje Goranu, dok, s druge strane, Radoje navodno kaže: "Nećemo da se svađamo zbog toga, znamo se ceo život. Dajte da vi meni i Kašći (Slobodanu Kašćelanu prim. aut.) isplatite nabavnu cenu i to je to" - priča dobro obavešten izvor.

On dodaje da su Igor i Jovan Vukotić bili spremni da daju pare od tog ukradenog tovara i poravnaju račune.

- Vukotići su hteli da daju novac, ali ih je Radoman tada navodno nasankao i rekao da ne daju novac jer su "kavčani" ukrali kokain. Te iste večeri, kada su hteli da plate, Goran je rekao Jovanu da je organizovao njihovu likvidaciju u jednom kotorskom restoranu - kaže izvor i dodaje da Jovan nije odreagovao na to, dok Igor nije ni znao za taj plan.

- Radoje je saznao za plan, javio se navodno iz Beograda i rekao da zna da hoće da ga ubiju. Tada je rekao: "Od danas bolje da me se čuvate! Nikada ruku na vas ne bih digao."

Podzemljem kruži i čuvena rečenica koju je navodno te 2014. izgovorio Slobodan Kašćelan: "Ja sam vas napravio, ja ću i da vas uništim!" pred okupljenim pripadnicima kotorskog klana. Nakon toga počinje rat klanova dva naselja u Kotoru.

Bili kao braća

Vukotić bio na svadbi kod Radoja i Tamare

Kako kaže izvor upoznat s prilikama u podzemlju, pokojni Jovan Vukotić i odbegli Radoje Zvicer bili su veoma bliski prijatelji.

tamara zvicer slavila nakon vukotićevog ubistva u istanbulu

- Jovica Vukotić i Radoje Zvicer su bili kao braća! Navodno su išli jedni kod drugih. Vukotić je čak i bio na svadbi kod Radoja i Tamare, a postoje i fotografije s venčanja.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4046535/lalic-o-ubistvima-dedovica-i-stamatovica-u-atini

17.13 - O ubistvima Dedovića i Stamatovića

Lalić je potom naveo da je u decembru 2019. sa Belivukom i Milošem Budimirom otišao u Atinu, on svojom škodom, a oni drugom koje su ostavili u Solunu i prešli u njegovo vozilo.

- Tamo nas dočekuje momak na skaju Dijaz, koji nam je našao apartman na Glifadi. Tamo je boravilo dvadesetak pripadnika kavačkog klana, sa ciljem lociranja i likvidacije Kožara, Dedovića i Stamatovića. Poneli smo kamere, špijunsku opremu. Imali smo čvrstu informaciju da su tu, jer su im porodice bile praćene i da provode vreme u nekoliko ugostiteljskih lokala. Ništa nismo našli i vratili smo se, ali 1. ili 2. januara na zahtev Veljka ponovo odlazim tamo, ali avionom. Informacija je bila da vreme provode u Kifisi, i treniraju u jednoj teretani. Bio sam u kontaktu sa Lainovićem, on je tada bio sa Brašnjevićem u Atini, on je na skaju bio Gadafi. Bio sam na vezi i sa Karlosom i još jednim na skaju, rekli su mi da su to Kašćelan i Zvicer. Izbio je problem jer su se Lainović i Brašnjević potukli sa nekim u lokalu, imali su pištolje, a ja sam komunicirao sa Lainovićevom mamom koja je na skaju bila Big mama i njegovim bratom i Zvicerom, posredovao sam jer on nije hteo da se spoji sa njima. Pušteni su oko sedam dana kasnije - počeo je o ubistvima u Atini.

Kako je naveo, imao je informaciju da je puštanje iz pritvora u Atini plaćeni oko 100.000 evra.

- Ostao sam sa njima u kontaktu, ispričali su mi kako su lično likvidirali Dedovića i Stamatovića i još neke detalje, kako su ih našli i pratili - dodao je on.

koje psihopate ovaj velja i mesar

- Veljko i Marko su nas okupili na stadionu, tu smo bili Tešić, ja, Đurić, Miloš Budimir i detaljno su nam izložili plan, kako su isplanirali da se sve to realizuje. Ako se ne varam 2. avgusta Miloš Budimir je uzeo "smart" i kod Urgentnog centra smo ga odvezli jer je tu trebalo da se nađu Hrvatin i Veličković. Sledećeg dana, našli smo se na stadionu, peške smo Tešić, Belivuk i ja otišli do parkinga, preko puta kolskog ulaza za naš bunker. Tu je bio "fijat doblo", beli, to vozilo je Miljković pozajmio od nekih mlađih navijača. Miloš Budimir i ja smo ušli u tovarni deo, i krenuli smo ka kući u Ritopeku, ali ne do same kuće, nego na jednu oranicu na par kilometara - detaljno je ispričao kako su izveli otmicu a potom i ubistvo Veličkovića.

Na glavama su, kako je naveo, imali fantomke, a u rukama radio stanicu, da bi održavali kontakt sa Miljkovićem. Hrvatin je, kako je naveo, pokupio Veličkovića i dovezao ga do njih, pod izgovorom da tu dolazi da kupi oružje.

- Hrvatin i Veličković izlaze, Đurić otvara tovarni deo i ščepa ga za vrat, narodski rečeno "u kragnu". Neko je rekao "policija", to je bio signal da izletimo, Veličković je bio na zemlji, Belivuk ga je udario nekoliko puta u glavu, ja sam mu vezao lisice i ubacili smo ga u tovarni prostor. Usput smo ga ispitivali, pretvarali smo se i dalje da smo policija, oblepili smo mu trakom noge, oblepili smo mu oči. Stigli smo u kuću u Ritopeku, ušli u garažu i ubacili ga u skrivenu prostoriju. Bio je najlon samo na podu, Belivuk ga je još nekoliko puta šutnuo nogom na glavu. Kako smo mu zalepili i usta, počeo je da krklja, odlepili smo, pljunuo je nekoliko zuba. Bio je obučen u belu lanenu košulju, teksas bermude i braon antilop cipele. Krenulo je ispitivanje, ja sam uzeo armiračka klešta i zalomio mu nokat uz pretnju da će mu biti iščupani ako ne da šifru za skaj. Dao je, i Belivuk je otišao sa telefonom na sprat, jer u bunkeru nema dometa. Usta su mu bila slobodna, rekao je da bi hteo da vidi Veljka, pošto je već shvato o čemu se radi. Dolazi Veljko, skinuli smo mu povez sa očiju, počeli su da razgovaraju, pominjali su travu koju Goran nije isplatio Veljku. Rekao je "j*biga zajebao sam se, izvini". Belivuk je rekao da ga niko više ne udara i otišao. Razgovarali smo s njim o navijačkim temama, ceni kokaina i slično. Inače, Budimir je fotografisao nekoliko fotografija u međuvremenu, a posle oko sat i po do dva kasnije ušli su Miljković i Belivuk. Miljković je nosio sekiru, sa velikom držaljom, sigurno metar, sa plavom oštricom. Prozborio je par rečenica sa Goranom. Rekao je "ajde Goksi, vreme je", Goran je pitao "kako da se namestim", rekao mu je "na stomak". Zamahnu je jako sekirom, jednom, pa drugi put. Vrat mu je bio odvojen od tela. Goran se dostojanstveno i hrabro držao svo vreme. Veljko je onda uzeo sekiru, razdvojio glavu od tela, radvojio stopala, napravio nekoliko fotografija, a onda su mu krvlju na leđima napisali "Korać *****". Znao sam da će biti ubijen, ali nisam očekivao da će biti tako, bio sam iznenađen - ispričao je, povremeno ispijajući vodu svedok saradnik.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4058182/kum-jovana-vukotica-dobija-pretece-poruke

LAJAVCU MALOM ĆETE DAVATI 40 DANA VRLO BRZO! Vukotićevom kumčetu upućene pretnje smrću, njegova advokatica prijavila policiji FOTO​

Realno ovaj mali je gaser sto bi se reklo, gledao sam mu tiktok dok ga nije zakljucao, klasican gaser i onaj klinjo koji sve ima u zivotu, pa pogledajte dzip koji voze onaj mercedes od 300 hiljada :) po mom misljenju bezazlen potpuno... ali
Izgleda Kavaci ne jebu zivu silu, opasni su mnogo...

Sta vi mislite? @Straks92 kakva je situacija u Srbiji sad kada je Velja i principi u pritvoru? Bice zanimljivo sada kada Luka dodje u Beograd on je sa Vracara koliko sam cuo a tamo je Dzoni Vusovic i ekipa Vracarci bila izuzetno jaka...

dajte neke info sta ste se usrali, nismo na skaju nego na krstarici

Poslednja izmena:
Уколико је ово тачно,
хоће ли и он бити укопан на Цетиње?

Све бре неки которани,подгоричани,будвани и ини....
ал сви на Цетиње да им буде вечна Кућа?
Није ми јасно.
https://faktor.ba/vijest/voditeljic...tih-godina-u-srbiji-bili-intelektualci/183158

6d0a5ae41b11c1674c1822a013b2e4c1.PNG

FOTO: SCREENSHOT

Voditeljica TV Pink rođena 1990: Kriminalci su devedesetih godina u Srbiji bili intelektualci​

06.12.2022. / 10:18
4

Jovana Jeremić, voditeljica na srbijanskoj TV Pink ne prestaje šokirati svojim najblaže rečeno nepromišljenim izjavama tamošnju javnost, ali i onu u regionu.

- Devedesetih godina su kriminalci bili ljudi koji su intelektualci. Čovječe... Znaš ti kakva su to gospoda bili ljudi kad dođu u kafanu, veća gospoda od tadašnjih ljudi koji su se bavili visokom politikom - kazala je Jeremić.
Sa njenom konstatacijom usaglasio se i redovni Pinkov gost i "analitičar" Boža Spasić, bivši pripadnik Državne bezbjednosti.
Jeremić je rođena 25. oktobra 1990. godine, ali joj to očigledno nije prepreka da priča o vremenu koje nije iskusila. Ili je možda kao petogodišanjakinja pohodila beogradske kafane i tamo analizirala goste?!
NO COMMENT pic.twitter.com/NdgcgMijw1

— BABE-BAhati BEograđani (@BaOgra) December 4, 2022

Nakon više od 4 godine: Podignuta optužnica za ubistvo sarajevskih policajaca​

CRNA HRONIKA Autor:Alen Altoka07. dec 202213:43

Podijeli :​

1640785549-1636016576-davor-i-adis-750x422.jpeg
Izvor: N1
Nakon intenzivne i kompleksne višegodišnje istrage, postupajuće tužiteljice Tužilaštva Kantona Sarajevo podigle su optužnicu protiv Save Marinkovića, Aleksandra Macana i Marka Trifkovića zbog ubistva policijskih službenika MUP-a KS Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Terete se da su 26. oktobra 2018. godine u naselju Alipašino Polje oko 4 sata i 20 minuta, nakon što su ih policijski službenici zatekli u krađi vozila u Geteovoj ulici, ispalili najmanje 20 hitaca u policijske službenike Adisa Šehovića i Davora Vujinovića koji su se nalazili u policijskom automobilu. Policijski službenici su ubijeni, tako što je Adis Šehović od zadobijenih povreda odmah preminuo, dok je Davor Vujinović teško ranjen, usljed čega je nekoliko sati nakon podlegao povredama.

Podizanju optužnice prethodila je kompleksna istraga Tužilaštva KS u saradnji sa Državnom agencijom za istrage i zaštitu i istražiteljima MUP-a KS. U istrazi su intenzivno sudjelovali i dali doprinos u rasvjetljavanju krivičnog djela Federalna uprava policije, Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Obavještajno-sigurnosna agencija BiH.

U predmetu su postupajuće tužiteljice poduzele više od 2.500 radnji dokumentiranja i dokazivanja. Među dokazima su, između ostalog, i dijelovi automobila Seat Leon kao i dijelovi puškomitraljeza sa 20 čahura iz kojeg su ubijeni policajci a koji su pronađeni zakopani na Palama na području Republike Srpske.

Saslušano je i oko 500 osoba. Urađena su DNK, biološka, balistička, mehanoskopska i druga vještačenja, uključujući i zamolnice za međunarodnu pravnu pomoć zbog pribavljanja podataka, te saslušanja i vještačenja izvan Bosne i Hercegovine. Ostvarena je saradnja sa EUROPOL-om i NTERPOL-om i sa nadležnim organima sedam država i to: SAD, Francuskom, Njemačkom, Crnom Gorom, Srbijom, Hrvatskom i Kanadom. Neki dokazi su protkrijepljeni i podacima iz aplikacija Sky i Anom koje je pribavilo ovo tužilaštvo putem međunarodne pravne pomoći, tačnije, pravosudnih organa SAD-a i Francuske. Optužnica sa više od 400 dokaza, proslijeđena je Kantonalnon sudu u Sarajevu na potvrđivanje. Predloženo je i produženje pritvora za svu trojicu osumnjičenih.

OVO JE UBIJENI CRNOGORAC: Draženovo telo pronađeno na zadnjem sedištu bmv-a​

Novosti online
07. 12. 2022. u 17:04 >> 17:30

U UGRINOVCIMA je danas ubijen državljanin Crne Gore Dražen D. (33), saznaju "Novosti".​

ОВО ЈЕ УБИЈЕНИ ЦРНОГОРАЦ: Драженово тело пронађено на задњем седишту бмв-а

Foto: Facebook

Podsetimo, mladić B.T. uhapšen je danas na putu Dobanovce sa pištoljem za koji se sumnja da je korišćen u likvidaciji za sada NN osobe u Ugrinovcima.
Prema prvim informacijama, zločin se dogodio u Ulici Vlade Obradovića Kamenog ispred jedne radnje, a beživotno telo za sada NN osobe je pronađeno na zadnjem sedištu BMW X6 bordo boje.

Na licu mesta nađeno je i 5 čaura.
Policija se odmah po prijemu poziva uputila na lice mesta. Policijaci iz Surčina, Zemuna i Interventne zajednički su priveli osumnjičenog.

https://www.novosti.rs/hronika/zloc...drazenovo-telo-pronadjeno-zadnjem-sedistu-bmv

KRV PALA ZBOG 90.000 EVRA: Žitelji Ugrinovaca o pozadini brutalne likvidacije UBICA HTEO DA IZAĐE IZ POSLA?

Foto: Kurir, Facebook

SAČEKUŠA​

KRV PALA ZBOG 90.000 EVRA: Žitelji Ugrinovaca o pozadini brutalne likvidacije UBICA HTEO DA IZAĐE IZ POSLA?​

CRNA HRONIKA
07.12.2022. 20:32h 20:59h
Policija je uhapsila B. T. (24) zvanog Kikinda danas oko 15.30 sati kod Dobanovaca zbog sumnje da je pola sata ranije u Ugrinovcima kod Beograda ubio Crnogorca Dražena Delevića (33) čije je telo pronađeno na zadnjem sedištu džipa BMW X6.
- Identitet žrtve nije odmah mogao da bude utvrđen jer ubijeni kod sebe nije imao nikakva lična dokumenta. B. T. je uhapšen i kod njega je pronađen i pištolj koji je, kako se sumnja, koristio u izvršenju krivičnog dela - kaže izvor Kurira.

Nađeno pet čaura
Prema njegovim rečima, policija je na licu mesta pronašla pet čaura ispaljenih iz pištolja, a navodno je jedan hitac ispaljen ubijenom i u glavu.
- Telo je zatečeno na zadnjem sedištu BMW X6. Zadnja desna vrata automobila bila su otvorena. Čuli smo da je čovek kog znamo tu iz kraja po nadimku Kikinda osumnjičen za ubistvo. Inače, navodno je sa ubijenim u automobilu bio još neko, treća osoba, koja je uspela da pobegne - priča meštanin Ugrinovaca.
Ubijeni
UBIJENIFOTO: FACEBOOK
On dodaje i da poznaje uhapšenog mladića.
- Važio je za finog momka, nismo čuli da je do sada privođen. Vozio je prvo nekog "golfa", pa je kupio crnog "pasata", za koji je navodno podigao kredit kako bi ga kupio. Došao je iz Kikinde i zaposlio se u jednoj velikoj firmi u Batajnici. U poslednje vreme, počeo je malo bolje da se oblači i da troši nešto više novca - kaže naš sagovornik.
Osumnjičeni
OSUMNJIČENIFOTO: KURIR
Kako dodaje, uhapšeni je živeo kao podstanar u Ugrinovcima, i do pre nekoliko meseci je delovao kao vrlo skroman mladić. On navodi i da se spekuliše da je motiv zločina koji se dogodio usred dana, svađa oko prljavih poslova u koje su bila umešana obojica muškaraca.

Prevoz miganata

- Navodno su zajedno učestvovali u trgovini ljudima, odnosno za veliki novac prevozili su iregularne migrante. Priča se da je Kikinda radio za ubijenog, ali da je nedavno poželeo da izađe iz posla. Prema drugim izvorima, navodno je tražio novac koji mu je ostao dužan ubijeni. U svakom slučaju svi govore o tome da se sukob dogodio zbog nekih velikih para - kaže stanovnik Ugrinovaca za Kurir.
Nezvanično se pominje da je posredi suma od 90.000 evra.
1 / 4 FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Inače, ulica u kojoj se zločin dogodio bila je blokirana do kasno popodne.

01:32

Ubistvo u Ugrinovcima​

- Veliki broj pripadnika policije i zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu satima su na licu mesta vršili uviđaj i prikupljali sve tragove zločina - kaže izvor.
Osumnjičeni poslao poruku
Ili se kidaš i boriš ili ćutiš i ne postojiš

Osumnjičeni B. T. kom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle kog će biti priveden na saslušanje, bio je aktivan na društvenim mrežama. On je u septembru objavio fotografiju dve pesnice.
- Ili se kidaš i boriš ili ćutiš i ne postojiš - piše u opisu ove objave.
Debeo dosije ubijenog Delevića
Sudi mu se zbog šverca droge
Ubijeni Dražen Delević poznat je policiji od ranije.
Naime, on je bio hapšen zbog sumnje da je učestvovao u švercu više 200 kilograma marihuane iz Crne Gore u Srbiju.
Zbog tog krivičnog dela u toku mu je suđenje u Crnoj Gori, a on se na poslednje ročište, održano 19. novembra u Bijelom Polju nije pojavio uz opravdanje "da ima problema sa okom".
Međutim, tužilac je tražio da mu se odredi pritvor, jer očigledno izbegava da se pojavi pred sudom.
Delević je, podsetimo, hapšen i u Srbiji i to zbog oružane pljačke menjačnice. Takođe, Delević se sumnjičio i da je 2016. godine organizovao napad na svoju taštu, koju je napadač pretukao i oteo joj torbu sa 2.000 evra.

Pronađeno tijelo poštara, našao ga mještanin u Morači​

Pronađeno tijelo poštara, našao ga mještanin u Morači
Foto: Printscreen/Facebook | Pronađeno tijelo poštara, našao ga mještanin u Morači
Nezavisne novine20.12.2022 13:27

DANILOVGRAD - Tijelo Miloša Stamatovića, mladog poštara iz Danilovgrada, koji je nestao prije nekoliko dana, pronađeno je u koritu rijeke Morače u naselju Botun, kako je rečeno iz policije.

Tijelo je, kako pišu srpski mediji, pronašao mještanin.
Milošev nestanak prijavile su kolege prije tri dana, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.
Navodno, on je na teren krenuo sa 15.000 evra, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada.
Njegov automobil je tada pronađen u Botunu, nedaleko od korita rijeke Morače.

-15.000€ i -1 jedan postar.

6596723

Detalji smrti mladog poštara: Tijelo pronađeno u vodi sa svezanim rukama​

CRNA HRONIKA20/12/2022 u 22:37 h
U Stamatovićevom automobilu pronađeno između 2 i 3 hiljade eura, za ostatkom se traga

Policija sumnja na ubistvo

Tijelo Danilovgrađanina Miloša Stamatovića pronađeno je sa vezanim rukama na obali rijeke Morače u naselju Botun.
To je potvrđeno portalu Press iz Uprave policije i Pošte Crne Gore.
Tijelo, koje su prvo primijetili mještani u vodi, je pronađeno danas nešto poslije 10 časova, nakon čega je izvršena identifikacija.

Inspektori, u saradnji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju brojne mjere i radnje kako bi se ovaj slučaj smrti rasvijetlio.
Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vrijeme nestanka nosio je sa sobom oko 15.000 eura, koje su trebale da se podijele penzionerima.

REGION 20/12/2022 u 20:02 h
Ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo sa kojim je mladić prevozio novac. U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 eura, dok se ostatak novca aktivno traži.

U sačekuši u Zemunu, pored Nemanje Bojovića, sina nekadašnjeg žestokog Zemunca Gorana Bojovića Amonijaka, ranjen je i njegov prijatelj, saznaje Kurir.

Posle napada policija je odmah pokrenula akciju "Vihor", sve sumnjive osobe se i automobili se zaustavljaju i proveravaju,

Nemanja Bojović, zvani Hemija (37), bio je u društvu još jednog muškarca kada je u njihovom pravcu pripucao za sada nepoznati napadač.

Njegov otac Goran Bojović Amonijak likvidiran je 1992. godine važio je za žestokog momka iz Zemuna i istaknutog člana srpskog podzemlja.

Bojović važi i za naslednika na čelu "zemunskog klana", a navodno je i veoma blizak ozloglašenom i brutalnom škaljarskom klanu. Mediji su pisali da su mladi Zemunci preuzeli sve poslove u tom kraju koje je nekad vodio klan Dušana Spasojevića.

Poslednja izmena:

Back