Interesantan tekst
Ovo me iznenadilo da je Zvicer htjeo da izgladi odnose sa Skaljarima
Jbg sluzba izgleda odradila svoje
Ovo me iznenadilo da je Zvicer htjeo da izgladi odnose sa Skaljarima
Jbg sluzba izgleda odradila svoje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turski mediji kazu SrbinŽeljko Bojanić (56) iz Kotora, za koga se pretpostavlja da je pripadnik "kavačkog klana", uhapšen je u Istanbulu zbog sumnje da je ubio "škaljarca" Rista Mijanovića (33) i zakopao ga u dvorištu svoje vile u tom turskom gradu.
https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...h_notification&utm_campaign=push_notification

Opasni ste kao Bosko Simic.Straks moj bratsve prati
![]()
po mom misljenju bezazlen potpuno... alihttps://faktor.ba/vijest/voditeljic...tih-godina-u-srbiji-bili-intelektualci/183158Уколико је ово тачно,
хоће ли и он бити укопан на Цетиње?
Све бре неки которани,подгоричани,будвани и ини....
ал сви на Цетиње да им буде вечна Кућа?
Није ми јасно.
Osumnjičeni poslao poruku
Ili se kidaš i boriš ili ćutiš i ne postojiš
Osumnjičeni B. T. kom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle kog će biti priveden na saslušanje, bio je aktivan na društvenim mrežama. On je u septembru objavio fotografiju dve pesnice.
- Ili se kidaš i boriš ili ćutiš i ne postojiš - piše u opisu ove objave.
Debeo dosije ubijenog Delevića
Sudi mu se zbog šverca droge
Ubijeni Dražen Delević poznat je policiji od ranije. Naime, on je bio hapšen zbog sumnje da je učestvovao u švercu više 200 kilograma marihuane iz Crne Gore u Srbiju.
Zbog tog krivičnog dela u toku mu je suđenje u Crnoj Gori, a on se na poslednje ročište, održano 19. novembra u Bijelom Polju nije pojavio uz opravdanje "da ima problema sa okom".
Međutim, tužilac je tražio da mu se odredi pritvor, jer očigledno izbegava da se pojavi pred sudom.
Delević je, podsetimo, hapšen i u Srbiji i to zbog oružane pljačke menjačnice. Takođe, Delević se sumnjičio i da je 2016. godine organizovao napad na svoju taštu, koju je napadač pretukao i oteo joj torbu sa 2.000 evra.