KRIK: Biznismeni bliski SNS dobili od države 2,5 miliona evra da renoviraju hotele

Ti mi kazi.

Verovatno zato sto ne zivimo u Beogradu i nismo na "prs' u bulju" sa BG birokratijom....
I šta ste preduzeli tim povodom?

Palmu, Velju, Rasima?

I nikada mi nije bila jasna korelacija centralizovane vlasti sa pravljenjem deponija u rečnim koritima što je čest prizor u Srbiji. Jel i za to kriv Beograd?

I šta ste preduzeli tim povodom?

Palmu, Velju, Rasima?

I nikada mi nije bila jasna korelacija centralizovane vlasti sa pravljenjem deponija u rečnim koritima što je čest prizor u Srbiji. Jel i za to kriv Beograd?

ne moze nista da se preduzme dok god beograd upravlja srbijom

birokratija je rak rana srbije.

na mesto generalnog direktora "Lutrije Srbije" postavio devojcicu od 19 godina

Sledeći je postavio katunsko govedo,bizona,koji je lepo "izmolovao" lutriju u sred noći,a nešto kasnije se desila i ona afera sa nameštanjem "loto-a".Unapređenje u odnosu na prethodnike,nema šta (što bi rekao Petar Denda)

Kad pogledam ovog mudrosera odmah se setim da je na mesto generalnog direktora "Lutrije Srbije" postavio devojcicu od 19 godina bez dana radnog iskustva kojoj je to bio prvi posao ikada tako da je on poslednji koji ima nesto da zameri ovim odvratnim unapredjenim radikalima jer se je isto ponasao kao i oni.
Ko je ta, daj ime, biografiju da je vidimo

Back