mario80
Stara legenda
- Poruka
- 83.350
Stavi čarapu na glavu i udara ženu?
Autorska tema.
Autorska tema.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jadna zena sta je radila? isla po vruc lebac, setala psa?Stavi čarapu na glavu i udara ženu?
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1769339Pogledajte prilog 1769340
nista bez direktivedok nije stigla direktiva, glumatao nekakvu opoziciju
Jasno.nista bez direktive![]()
Kriju se....tj nalaze se , nisam siguran da se kriju..зар се не крију у свакој пол. а не само српској, тј. југословенској?
батинаши раде посао за који су плаћени = Бију!
Ružno je kada neko pokuša da udari u lice nekoga sa naočarima, makar i blago, tako da je ponašanje policajca za osudu. Mada, ovo je više bio pokušaj guranja glave nego šamara, tako da nije primer policijske brutalnosti kakve smo povremeno viđali poslednjih meseci. Ona je imala dobre reflekse i malo pomerila glavu, pa joj nije bilo ništa.Stavi čarapu na glavu i udara ženu?
Nju niko nije terao u prvi red. Ako je neko u fizičkoj formi, i već želi da bude napred i primi poneki udarac, bilo muško, bilo žensko, neka mu bude. Deci i starijim osobama tu već nije mesto. Čak mislim da su se dobro rasporedili, s obzirom da ona ima jake ruke da drži i gura policijski štit, a da nju gura neko ko je teži i tako daje dodatnu snagu njenom guranju.policajac šamara ženu na ulici od nemoći
ovaj šamar je za sve one iza što guraju.
trebalo je skloniti žene i dečicu iz prvih redova
a onda zgaziti bagru što diže ruku na ženu
Јер ти стварно мислиш да батинаши имају проблем са бивењем?ne usudi se da pisne sve dok ih nema 5 pajkana na 1 protestera ili na neku ribu ili mrsavog klinca.
Kako to da nikada ne uhapse neku grdosiju od 100kg i teretanom?
из свију разлога које си навео да ли је могуће то тако разврстати?Kriju se....tj nalaze se , nisam siguran da se kriju..
Delimicno se takvim naprave usled straha, a razlikuje se , sad pricam iz ugla specijalca, dejstvo kad ti sklonis zenu ili dete da bi obavio zadatak...nisi nezan, ali ne nanosis povrede, to bi izgledalo kao ja u busu kad mi se neko bezobrazno dete namestilo i terorise ceo bus tako sto nece da se pomeri i niko ne moze da izadje jer malo dete 6 godina prica pricu koju je culo od majke, necete valjda da udarite malo dete...i svi odustanu..
Cekaj mali da ti cika pokaze, i stoji na vratima qurci se, ja ga samo podignem i prebacim iza mene na pola autobusa, i nije stigao da pocne da kmeci operacija zavrsena...posle je video da mu ne vredi da kmeci , vec je zavrseno...
Ali necu da komentarisem ovu aktivnost , ulicne blokade..tu necu da se mesam, ali da pod uticajem posla oguglaju mnogi , to je tacno , prenose ponasanje nezavisno od moralnosti dejstva...npr to bi bilo kad kao prostituka das jednom seks i onda sebe ubedis da je to to i onda stalno dajes seks, tako se prave prostitutke od strane makroa, ubedi je to je to , dala si jednom sad si nasha...
Ili kad urade nesto tesko pa imaju ptsp jer su pomislili da su to uradili kao licnost, ima ta pojava ko prvi put ubije ili napravi nesto sokantno pa je paralisan prvih dan dva ....
Ali posle kao ogugla, sto nije dobro...kao posle cujes opravdanja , preturio je mnogo toga preko glave...
Nisu takvi ljudi za primenu nasilja, ali vecina sluzbi ne bira jer su jeftini i kontrolabilni , jednom ga upropastis i stalno ti stoji na usluzi...razbucan ali stoji jeftin i na usluzi...
Mislim da je tema da li se neki prijavljuju namerno kao delioci pravde, a u stvari zeljni da budu bog i batina...ja mislim da da iako postoje psiho testovi i trebalo bi da takve sprecavaju da udju u policijske ili neke druge sluzbe, i to se na zalost osveti u ratu jer tamo ne mozes da ga sprecis da bude ona rulja koju ne mozes da kontrolises, zato sam da u ratu bude dozvoljena delokalizacija , premestanje, ciscenje terena na multinacionalnim terenima...da spasis sto vise ljudi od takvih koje u ratu ne mozes da odvajas od oruzja, mozes da ih kaznis naknadno ali pobice ili napravice stetu pre toga..
A u policiji trebalo bi da postoje profajleri koji sprecavaju da takvi ulaze i u snage specijalnih snaga i obicne policije..
Ne znaci da u specijalnim jedinicama , kako god da nose oznaku treba pustati takve sadisticke slucajeve, a promase i u redovnoj policiji takve slucajeve...
Nasilje u porodici , uh, srpski narod je sklon tom propustu , obicno cak i zene se lepe na pandure koji su nasilni obicno pravilo kaze plavusica zena, ne mora prirodna i podgojeni policajac nasilnik, to ti je kao da citas instant kakao i mleko...ide jedno uz drugo u milion varijanti...
Svejedno moj stav je da sluzbe mogu da zadrze nivo svih vrsta jedinica tako sto zabranjuju angazman takvih ljudi u policiji...narocito na jugu srbije se desavaju propusti , svi pa i mali mujo prodje prijem, a ne bi smelo..
Apelujem da se to nedesava, osetimo ih mi u Bg kad dodju da obezbedjuju neki dogadjaj ili koncert...
Ako mislis u miru , preko psiholoskih profila moguce je...из свију разлога које си навео да ли је могуће то тако разврстати?
једино што је имогуће је добра контрола
бијо сам у рату и знам да у свакој групи људи имаш бар по једног или двојицу који би убили брез разлога или запалили нешто
ма какве претходне провјере да прошли
Ja jesam i prave se da me ne vide. Gledaju kroz mene. Zamisli on zamahne a ja plivač i veslač zamahnem? Gledaju samo mršave i žgoljave, decu npr i stare.Јер ти стварно мислиш да батинаши имају проблем са бивењем?
Ја имам 100кг и нијесам грдосија.
вараш сеJa jesam i prave se da me ne vide. Gledaju kroz mene.
зар се не крију у свакој пол. а не само српској, тј. југословенској?
батинаши раде посао за који су плаћени = Бију!
Ne varam se ja ništa sa životinjama treba znati.вараш се
ово озбиљно кажем
најбоље је проћи мимо било какве могућности бивења јер нико не гарантује добар исход по тебе
два лоша убише милоша, није народ глуп кад је рекао то у временима највећег јунаштва
живот није филм
Da , kakva velicina, to ne igra toliko znacaj koliko se cini ...svaki borac to zna...mislim ono sto vi zovete fajter...ulicni borac, ne mora bas da se bije po ulicama, ali takav zna da cita borca...вараш се
ово озбиљно кажем
најбоље је проћи мимо било какве могућности бивења јер нико не гарантује добар исход по тебе
два лоша убише милоша, није народ глуп кад је рекао то у временима највећег јунаштва
живот није филм