- Poruka
- 129.901
gledam ovu pricu o krevetu i pade mi na pamet sta ako senzori kreveta detektuju seks kao zemljotres?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realno nije losa stvar..u njemu imas zalihe hrane i vazduha za par dana a i gps lokator da te nadju...u neku ruku i nije lose..jedino ne znam da li imaju i sistem za filtriranje urina da mozes da ga pijes jer nemas gde da piskis unutraPre mi liči na kovčeg, poslednje konačište.![]()
Jao!realno nije losa stvar..u njemu imas zalihe hrane i vazduha za par dana a i gps lokator da te nadju...u neku ruku i nije lose..jedino ne znam da li imaju i sistem za filtriranje urina da mozes da ga pijes jer nemas gde da piskis unutra![]()
a na sta je veca mogucnost?Jao!
Veća je mogućnost da me grom zvekne po pljusku dok se mali zeleni spuštaju na Rtanj da pokupe magično kamenje i uberu Rtanjski čaj za vreme punog meseca na petak 13. prvog dana proleća u prestupnoj godini!
to se onda zove promasena investicijaŠta ako se zadesiš u toaletu i krevet se spakuje bez tebe?![]()
Veća?a na sta je veca mogucnost?
da ti zatreba taj krevet ili da pijes filtriran urin?![]()
senzori detektuju vibracije odozdo ne bi trebalo da bude problema
gledam ovu pricu o krevetu i pade mi na pamet sta ako senzori kreveta detektuju seks kao zemljotres?![]()
nista,tucacete se u sanduku
gledam ovu pricu o krevetu i pade mi na pamet sta ako senzori kreveta detektuju seks kao zemljotres?![]()
Šta ako se zadesiš u toaletu i krevet se spakuje bez tebe?![]()
Pokucaš mu da ti otvori.Šta ako se zadesiš u toaletu i krevet se spakuje bez tebe?![]()
Kad je govor?Ljudi, svi ste napeti zbog predsednikovog govora![]()
Predsednika kog? Mladih gorana?Ljudi, svi ste napeti zbog predsednikovog govora![]()
tab voli i odozgo i odozdoPa to odozdo i odozgo izgleda da Taba zbunjuje
S koje strane joj prići sad?
Hi hi![]()
Nisam ni mislila da je drugačije.tab voli i odozgo i odozdo![]()
nas narod je lepo rekaoNisam ni mislila da je drugačije.
Isopod kreveta?tab voli i odozgo i odozdo![]()
To je od napred I odnazadnas narod je lepo rekao
spreda radi reda, otpozadi reda radi![]()
Meni tvoja tema deluje,...kao da kupuješ krevet.