- Poruka
- 121.389
gledam ovu pricu o krevetu i pade mi na pamet sta ako senzori kreveta detektuju seks kao zemljotres?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realno nije losa stvar..u njemu imas zalihe hrane i vazduha za par dana a i gps lokator da te nadju...u neku ruku i nije lose..jedino ne znam da li imaju i sistem za filtriranje urina da mozes da ga pijes jer nemas gde da piskis unutraPre mi liči na kovčeg, poslednje konačište.
Jao!realno nije losa stvar..u njemu imas zalihe hrane i vazduha za par dana a i gps lokator da te nadju...u neku ruku i nije lose..jedino ne znam da li imaju i sistem za filtriranje urina da mozes da ga pijes jer nemas gde da piskis unutra
a na sta je veca mogucnost?Jao!
Veća je mogućnost da me grom zvekne po pljusku dok se mali zeleni spuštaju na Rtanj da pokupe magično kamenje i uberu Rtanjski čaj za vreme punog meseca na petak 13. prvog dana proleća u prestupnoj godini!
to se onda zove promasena investicijaŠta ako se zadesiš u toaletu i krevet se spakuje bez tebe?
Veća?a na sta je veca mogucnost?
da ti zatreba taj krevet ili da pijes filtriran urin?
senzori detektuju vibracije odozdo ne bi trebalo da bude problema
gledam ovu pricu o krevetu i pade mi na pamet sta ako senzori kreveta detektuju seks kao zemljotres?
nista,tucacete se u sanduku
Šta ako se zadesiš u toaletu i krevet se spakuje bez tebe?
Pokucaš mu da ti otvori.Šta ako se zadesiš u toaletu i krevet se spakuje bez tebe?
Kad je govor?Ljudi, svi ste napeti zbog predsednikovog govora
Predsednika kog? Mladih gorana?Ljudi, svi ste napeti zbog predsednikovog govora
tab voli i odozgo i odozdoPa to odozdo i odozgo izgleda da Taba zbunjuje
S koje strane joj prići sad?
Hi hi
Nisam ni mislila da je drugačije.tab voli i odozgo i odozdo
nas narod je lepo rekaoNisam ni mislila da je drugačije.
Isopod kreveta?tab voli i odozgo i odozdo
To je od napred I odnazadnas narod je lepo rekao
spreda radi reda, otpozadi reda radi
jooj dade mi ideju...Isopod kreveta?
Meni tvoja tema deluje,...kao da kupuješ krevet.