Kretenizam kao kljuc

Kod mene u razredu su svi OK ali ovi likovi iz tih sugavih smerova tipa graficka dorada,sumari itd. itd. e oni su sad kao face zato sto su glupi k'o k***** i boli ih uvo za sve.....a veruj mi oni nemaju caleta koji ce da im ostavi pare.....

Pa i boli ga. Dolaze mu roditelji jedino da izmole ocene da zavrshi 8. razred, ne zna ni koju ce shkolu da upishe ni da li ce uopshte i da ide na prijemni. Ima skoro sve kecheve i josh nas ostale zaje8ava shto uchimo.

Ma to su ti debili nad debilima. A mozda samo pokushavaju da se izvade shto su toliko glupi i imaju vishe od 5 opomena govoreci da su oni koji ne uche cool, a da su oni koji uche shtreberi i luzeri i sve ostalo ;)

oooooooooo....evo nam ga keeper.....:lol: Nemam ja nista protiv tebe,samo kazem da me uzasno nervira kad me tako neko odmeri....Tako kad dodjem u suknji u skolu(koja je inace do kolena),pa kad me neka od njih odmeri dodje mi da je.............................:twisted:

nije sad da se hvalim , ali i ja cu da nasledim ocev posao, ali zato i ucim (ne non-stop) , i radim , i imam postovanje od dosta ljudi koji me znaju, a posebno od oca , to mi je najvaznije .

isto tako imam dosta ,,drugova,, koji nemoraju da misle sta ce biti sutra , ( ne interesuje ih ni sta ce biti za 1 sat) , tatice ce im otvoriti neki posao.... na neki nacin mi je krivo sto takvi uvjek najbolje prodju

...kretenizam...jedan od mnogih naziva za zabavu ili'ti osobu koja zabavlja druge, potiče od latinske reči KRELE što znači maloumnik...ne.g.o kretenizam, eeehhh jedan od boljih darova čovečanstvu, da li neko ne voli duhovite ljude... mmm NE, svi ih vole (osim naravno mrguda- def. za namćore) a i samim tim najveći deo smisla života je dobro ga proživeti, što smeh to veoma dobro obavlja... naravno da sam protiv onih kvazi lakrdijaša, koja imaju pola soma evra za trošak na dan i pola grama mozga u glavi, ili'ti oni lepuškasti što bi ih se sve cure želelele (čitaj s' leskovački n'glasak... ete') a podjebavaju druge/iskompleksirane... zato ljudi smejati se je zadovoljstvo, a zasmejavati druge je umetnost...

Ha-Ha ! (Nelsonova replika/The Simpsons)

haha, da ono : ,,osmeh prija svima, a smeh samo vama''

ja u skoli znamjednog, koji isto tako ima, 7-8keceva, evo sad ce mu posle raspusta ispoklanjati, majka mu svaki dan dolazi u skolu...i sta sad - on ce preko oca da upise privatnu srednju skolu,britansku...a ja samo mogu da mastam o tome jer nemam za to para, a iznerviram se jer je on stvarno jedna najbezobraznija lencuga koju sam ikada upoznala!

ma treba MI da protestujemo...imam osecaj da su takvi likovi i na vlasti...ali to je ipak sad nesto trece...

jeele:
haha, da ono : ,,osmeh prija svima, a smeh samo vama''

ja u skoli znamjednog, koji isto tako ima, 7-8keceva, evo sad ce mu posle raspusta ispoklanjati, majka mu svaki dan dolazi u skolu...i sta sad - on ce preko oca da upise privatnu srednju skolu,britansku...a ja samo mogu da mastam o tome jer nemam za to para, a iznerviram se jer je on stvarno jedna najbezobraznija lencuga koju sam ikada upoznala!

ma treba MI da protestujemo...imam osecaj da su takvi likovi i na vlasti...ali to je ipak sad nesto trece...

Da i ovom mom mama dolazi svaki dan u shkolu. Josh je pitala da li moze da se ovim slabijim smanji kriterijum u znanju da bi zavrshili ovu osnovnu. Mislim, nastavnici da smanje kriterijum za njih. Ja sam se onda zapitala: 'Koji kriterijum?" U nashoj shkoli odavno ne postoji nikakav kriterijum. I kako moze da se smanji ako oni bash NISHTA ne znaju? Kako se samo iznerviram kada nastavnici npr hoce da daju meni trojku za neshto, a onda i nekom kechugashu daju isto trojku iako je znao mnooogo gore od mene, pa onda kazu: 'Pa ti si odlichan uchenik!" Pa shta ako sam odlichan uchenik, trojka je trojka!

e sad , ako ovu godinu prodju ti ,,debili,, koji citave godine nista ne uce , i na kraju ( na popravnom) dobiju dvojke , zalicu se :) , e onda cu i ja biti ,,debil,, sledece godine , ja ucim maximalno , dok se oni zezaju , a na kraju smo isti !!!

Mito i korupcija ..... ;)

Back