Kretenizam kao kljuc

gost 47277

Domaćin
Poruka
3.038
dugo nema nove teme...a ja trenutno razmisljam o ovome

dakle, koliko je po vama kretena oko vas koji su ustvari face, extra likovi, a kreteni su...
meni se u autobusu pre neki dan desilo:
ulazi par njih, i pocnu da se ponizavaju i smeju...tacnije izigravaju kretene
i ja kazem: biti kreten izlazi iz mode - postaje intuicija!
i tu nastane dramska pauza...i jedan je odgovorio : ,,kreteni se bolje jebu''

onda, pogledam u skoli...sve sami takvi likovi...i onda pogledam malo bolje...i onda vidim da su oni extra, cool face itd...
i naravno svi im se ulizuju...i svi pljuju jedni druge iza ledja...

ovde se sve obracam decacima...jer je jednostavno takav slucaj...
mada mislim da je slicno u oba slucaja...
i naravno, cast izuzecima

kad sam gore napisala ''kao kljuc'' - mislila sam na onaj deo gde opisuje njihov nacin da budu prihvaceni u drustvu, ''popularni''

sta mislite o ovome?

Mozak mi je out skrooz.. chek..tema.. :roll:
Mogu reci za sebe da nisam kreten.. mozda sam egoista i sve, ali "normalniji" sam od 80% muske populacije, vi mi slobodno naserite, bas me briga :p
O tom 'kreten fenomenu' nisam bas mnogo razmisljao, mada... da se primetiti to sto si pominjala.
Ali opet.. ko si ti i ko sam ja da etiketiramo nekog kao kretena.Danas su takva vremena da se ljudi konstantno foliraju, mozda ce on da ti kaze "kreteni se bolje jebu" i ode kuci i pusti sebi Vivaldija dok cita ne znam..Anu Karenjinu.. To govorim iz licnog primera, i ja ponekad glumim debila jer mi je dosadno ili mi eto dodje da se qrchim iz ko zna kog razloga.
Sigurno je da cemo verovatno cesto biti u pravu, ali... zato se ja druzim i sa jednima i sa drugima, samo na razlicitom nivou.Ti ljudi nisu toliko losi ako im pristupis na pravi nacin (to je ono foliranje o kome sam pricao)...

I think my head will explode...

pa ti ljudi zapravo i nisu toliko losi,samo su iskompleksirani,zeljni paznje,a ocgledno necim privlace svoje sledbenike....mislim ja imam svoje drustvo,pa na druge i ne gledam nesto,ali ako uspem da primetim,obicno se zgrozim,ali to sto se tako ponasaju ipak ne znaci da su oni debili, i kao sto shinoda kaze,mozda oni privatno slusaju klasicnu muziku i citaju dostojevskog,a to ponasanje je samo verovatno bezanje pd samog sebe......

Kod mene nema toga jer chim se neko uobrazi odmah ga isprozivaju i niko se ne druzi sa njim axaxaxaxaxaxaxaxaxa! :lol: i ma kakav Dostojevski i Vivaldi, ovi moji se ponose time da slushaju narodnjake, a i kao vole da slushaju klasichnu muziku, ali onu shto je komponovana za shiroke narodne mase, kao shto su "4 godishnja doba", Bahova fuga u d mollu (to vam je ono tana na naaaa! tana na naaa!- na orguljama) i ostalo. Mislim, ko ima sluha za klasichnu muziku, on moze da slusha sve, a ne no shto se ne chuje po pet puta na dan (na reklamama itd), to ga smara! Ne znam zashto sam ovo isprichala, ali ne shkodi, a chim ne shkodi znachi da koristi. :wink:

Ma da i ovi moji to vole da slushaju na muzichkom + Karmen i josh par melodija shto imaju na telefonu :roll: A kad sam ja smarala nastavnika muzichkog deset godina da mi pusti kneza Igora, on kao: "Ima, ima", kad ono ja pogledam u sadrzaj, qurac ima. Kako me iznervirao. :evil:

Pa,danas je biti kreten zaista aktuelno.Pametni se povlace i ostavljaju im dosta prostora,sto je tuzno.Zemlju vode kreteni,ukorenjeni u svim institucijama...sve je to zalosno!!! A sponzoruse se na to najvise pale....zalosno!
ps. DA TO JE KLJUC ZA OPSTANAK!!!!!!!!
pozzzzzzzzzz

a jel ima ovde nekog kretena ili shabana koji se tako probija u drushtvu?
poshto se izgleda niko od vas nije nikad tako ponashao, svi ste se pamecju, bistroshcju i duhovitoshcju izborili za mesto u drushtvu, pa nije zanimljivo da samo opanjkavamo shabanjerose kojih nema...

roditelji su me tukli, tata je radio po ceo dan i nije me voleo, mama je pila i uvek smo imali zagoreo ruchak. kasnije su mi se roditelji razveli, i ja sam ishao po ulici nocju, pio i duvao. onda sam upisao fakultet i reshio da propadnem skroz.

Back