kres shema II...

sta mislite?

• Ukupno glasova
    13
  • Anketa je zatvorena .
Ма јок,ја сам горд, егоиста и прек човек...
А и учим по цео дан...
Нема ту монотније...
Само нервоза...
Зашто мислиш да је почела монотонија?

Pa ne znam...možda griješim, malo mi liči na monotoniju ta priča oko pomorandži...rekla bih nisu pomorandže u pitanju uopšte:roll:

скоро да си погодио...
Она је рекла да је оставила те поморанџе за ујутро, а ја сам већ почео да гулим једну.
Онда сам ја њој рекао да једе банане, а она мени да не воли банане.
Па сам ја хтео да бацим поморанџе у ђубре, а она ме је спречила.
Након тога смо престали да разговарамо неко време...
Онда је почела да се умиљава, што је женски еквивалент за извињење пошто мислим да жене у вези никад вербално не признају кривицу...:lol::lol::lol:
Могу да јој опростим да флертује и да се швалера с неким бајом али да ми брани да једем поморанџе...
pa on bi pogodio da si rekao da se ne radi samo o pomorandzama vec i o bananama...:lol:

ako se onaj od mandarine uvec'o, ovaj ce se od grejpfruta uduplat'... e, nego, ne skrecite sa teme... nemojte da mi trolujete temu... zaboravio sam opet od koga sam cuo to... kad smo vec kod pomorandzi... is'o sam na klizanje u subotu... i, pala jedna zena i rasekla bradu... klizanje bas ume da bude nezgodno... zato treba da se pazi... da se covek ne opusti previse...

ako se onaj od mandarine uvec'o, ovaj ce se od grejpfruta uduplat'... e, nego, ne skrecite sa teme... nemojte da mi trolujete temu... zaboravio sam opet od koga sam cuo to... kad smo vec kod pomorandzi... is'o sam na klizanje u subotu... i, pala jedna zena i rasekla bradu... klizanje bas ume da bude nezgodno... zato treba da se pazi... da se covek ne opusti previse...

Bravo Rile!!! O tome pričam...previše opuštanja nije dobro8-)

i, jos jedna bitna informacija... Partizanu su, u top 16, pale sledece ekipe: Panatinaikos, Montepaski Sijena, Efes Pilsen... ako igraju kao sto znaju, prolaze u fajnal for... ako ne, onda nista... nema veze... postujemo borbenost i na tome im se ne moze zameriti... mada, mislim da sad moze dvojka kad igramo u grckoj, protiv panatinaikosa... zapamtite moje reci...

Da..mnogo toga govori ova naizgled bezazlena pričica. Pa i tvoja širina oko njenog muvanja sa nekim drugim ( ako nije šala )...Malo vam je dosadno rekla bih a to nije dobro za vezu

Није шала...
Хтео сам да кажем да везе обично пуцају на малим стварима, а да се велике превазилазе...

hehe... otvori jednu temu o vockama... kako ih treba kupovati u shto vecim kolichinama zbog chuvanja veze u kojoj smo...:D

pa jes... i posle dodji na masterkinu temu da se upishesh sa onim zato shto je promenila boju glasa... 8-):razz:

Нећемо се ми разилазити...
Нема тих поморанџи које могу да нас раставе...
Ми смо идеалне половине само кад смо заједно...
Једно без другог смо само пола телета које пада по дворишту...

Back