Kreptoman za moderatora

Da li bi kreptoman bio dobar moderator?

• Da!

• Ne... seronja

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako B92 nezvanicno saznaje izvesni gospodin pod nickom Kreptoman postace moderator na podforumu Krstarice- Tinejdzeri..Uz teske muke uspeli smo da stupimo u kontakt sa ovim gospodinom i pitali ga sta on misli o ovome, posto su njega drugi predlozili sto je za nase prilike nezamislivo.

"Gospodine Krepto, kako se osecate sada?"
-Pre svega zeleo bih da se zahvalim svima koji su glasali za mene, i meni je naravno velika cast sto cu biti moderator ovako uglednog podforuma.
"Sta cete promeniti?"
-Ne mozemo mi nista da menjamo, Krstarica je izgradjena, mi moramo samo da je nadogradjujemo da bude sve bolja i bolja, da blista..Razumete, moramo dovesti nasu Krstaricu do savrsenstva..Za Evropsku Krstaricu!
"Gospodine Krepto, ali zar to za Evropsku Srbiju, u ovom slucaju Krstaricu nije bila izbora poruka jedne politicke partije, kako to komentarisete?"
-Ne,ne, nikako...Vec hocu da kazem da mi na Krstarici hocemo da napravimo forum kakvi su oni u Nemackoj i Engleskoj. Ali Krstarica je uvek bila apoliticna.
"Za kraj, sta mislite o onima koji su glasali protiv Vas?"
-Ma mogu #@$!#%@@%@#@^@!^ videce oni ko je glavni sad.
"Hvala gospodine Krepto za ovaj intervju"
-Hvala vama na pozivu

Kako B92 nezvanicno saznaje izvesni gospodin pod nickom Kreptoman postace moderator na podforumu Krstarice- Tinejdzeri..Uz teske muke uspeli smo da stupimo u kontakt sa ovim gospodinom i pitali ga sta on misli o ovome, posto su njega drugi predlozili sto je za nase prilike nezamislivo.

"Gospodine Krepto, kako se osecate sada?"
-Pre svega zeleo bih da se zahvalim svima koji su glasali za mene, i meni je naravno velika cast sto cu biti moderator ovako uglednog podforuma.
"Sta cete promeniti?"
-Ne mozemo mi nista da menjamo, Krstarica je izgradjena, mi moramo samo da je nadogradjujemo da bude sve bolja i bolja, da blista..Razumete, moramo dovesti nasu Krstaricu do savrsenstva..Za Evropsku Krstaricu!
"Gospodine Krepto, ali zar to za Evropsku Srbiju, u ovom slucaju Krstaricu nije bila izbora poruka jedne politicke partije, kako to komentarisete?"
-Ne,ne, nikako...Vec hocu da kazem da mi na Krstarici hocemo da napravimo forum kakvi su oni u Nemackoj i Engleskoj. Ali Krstarica je uvek bila apoliticna.
"Za kraj, sta mislite o onima koji su glasali protiv Vas?"
-Ma mogu #@$!#%@@%@#@^@!^ videce oni ko je glavni sad.
"Hvala gospodine Krepto za ovaj intervju"
-Hvala vama na pozivu

:rotf::rotf:

Mislim da moze i IS
Oprosti ako ti smeta moje neznjanje...Moje postove u tom slucaju mozes preskociti a ako mislis da si pametnija misli i to me briga....
Ovo e je bilo lapsus

:bljak:

Šta skrnaviš ženu? :thumbdown: Bedno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back