kredit za polovne automobile

Mozes ti da uzmes i bez auto kuce polovan auto ako to odobrava banka.Ono sto nije razjasnjeno ni dan danas a tome ima 5-6 godina je kako kreditirati auto koji je sad uvezen i koji nema tablice? Verovali ili ne niko jos uvek ne zna odgovor i koga god pitam iz banaka zasto ne znaju -nemaju pojma!
Ako je auto uvezen na moje ime i ja sam vlasnik po papirima zar nije logicno da mogu da napravim ugovor u opstini na osnovu koga ce neko moci da uzme taj auto na kredit? Ali ne nazalost koga god pitam evo godinama po bankama -ne znaju odgovor i obicno zahtevaju da se to odradi preko auto placa! A zasto- nije mi jasno?

Banke mahom daju kredite za vozila stara do 4-5 godina. Sto se tice povoljnosti, u principu ni jedna nije povoljna. Trazi onu s najmnjom efektivnom kamatnom stopom, i normalno, s fiksnom kamatom. Vidi u Findomestic banci, mislim da su oni najpovoljniji.

hvala moraću da se naoružam strpljenjem i da krenem u obilazak pa ću videti čuo sam da Komnenović auto ima neke povoljne ponude i navodno za njihove klijente pojedine banke daju povoljniju kamatu, pa ću i njih da obidjem, sve što budem saznao javiću ovde, a Dule što se logičnosti tiče šta je u našoj zemlji logično kad je administracija u pitanju,

bio sam u Komnenović autu radi se o kreditu do 84 rate sa kamatnom stopom od 12% na godišnjem nivou, može sa učešćem ili bez, polovna vozila su
starosti do pet godina za koja daju garanciju do 6 meseci, garantuju i kilometražu, da nisu udarana i da su to vozila koja su kupljena kod njih u salonu tu
i održavana a zatim zamenjena u kombinaciji staro za novo, bar sam ja tako razumeo prodavca koji me je dočekao. Inače što se tiče kredita ne ide se u
banke sve se kod njih završava potrebna je odredjena papirologija od poslodavca o primanjima i sl. čini mi se da je procedura dosta pojednostavljena
Ja ću da obidjem i banke da vidim kakvi su njihovi uslovi a ako neko još ima neke informacije ili iskustva sa ovom temom neka podeli sa nama

Back