jaljisa
Zainteresovan član
- Poruka
- 251
da li neko zna koliko kosta krecenje? treba da okrecim stan koji ima cca 100 kvadrata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...nedavno sam cula da se naplacuje od 0,70e do 1e po kvadratnom metru, a racuna se kvadratura stana puta 3..
kod nas 30 centi po kvadratu, tacnije 28Gde je to kod nas?! Verovatno rade neki susteri, nemoguce je da bude tako jeftino, mada je relativno prost posao.
Krecenje, u zavisnosti od boje i pripreme, od 0.7 do 8 evra po kvadratu.
... i kod nas krece moleri, a susteri popravljaju cipele... a kod vas? da neces mozda da izvadim potvrdu iz sup-a i skeniram da vidis gde zivim... i kod nas krece moleri, a susteri popravljaju cipele... a kod vas?
krecili smo krajem jula po ceni od 30 centi za kvadrat, i to 3 ruke... prvo bela, a onda dve ruke narandzaste... jos nam je izgletovao jedan zid... e boja je bila malo skuplja, vodoperiva, al to je nas izbor... procenio koliko treba, kupio, doneo racun... jos i ocistio stan... nije solo igrac vec radi u jednoj privatnoj firmi, al smo mi trazili strogo njega jer je i prosli put okrecio za medalju... mozes da Ferujes a i ne moras

Lepo sam pitao, mozes bar lepo i da mi odgovoris, ako neces da kazes, ne moras. Ne trazim ti ulicu, broj, ime i prezime, broj cipela ........ pa da dobijem tako nadmen odgovor, u stilu: "ko si ti da me ista pitas! ". 

Lepo sam pitao, mozes bar lepo i da mi odgovoris, ako neces da kazes, ne moras. Ne trazim ti ulicu, broj, ime i prezime, broj cipela ........ pa da dobijem tako nadmen odgovor, u stilu: "ko si ti da me ista pitas! ".
Cini mi se da vas u inostrantsvu ne uce takvom ponasanju ........

kod nas 30 centi po kvadratu, tacnije 28

Možda je cena manja u manjim mestima...I ovde je mnogo viša...

. Vec godinama krecim sama. Prvo sam pokusala da pokrijem neku flekicu, a onda sam ukapirala da je to krecenje i nije tako tesko. Izaberes tip farbe-kreca (vodoperiva, poludisperzija, ...), nijansu (sada svaka pristojna farbara mucka boje), nabavis alat (mali valjak, veliki valjak, mrezica za cedjenje valjka, mala i velika cetka) i krecenje moze da pocne. Ni gletovanje nije problem. Ako znas da nafilujes tortu, znas i da gletujes
. Jedini problem je smirglanje jer bude dosta prasine. Sve savete mozete da dobijete u farbarama. Jeste da se covek umori, bude i malo dosadno, ali meni odgovara da mi se ne muvaju majstori po kuci. A i ono sto ustedim na njima ulozim u neku novu stvar za kucu
.Živa istina!Ako znas da nafilujes tortu, znas i da gletujes..
Ako neko to može da uradi profi a mi našeg majstora i ne plaćamo odnosno plaćamo ga možda trećinu tržišne cene što bih se ja cimao...A stan je bio takvom stanju kad smo došli da mu je trebal o i gletovanje i trista čuda da ga unormalimo...Siromasna zemlja a sve snobovi placaju molere za strucan posao do mojega, vatajte se valjka i youtube klipova gde je sve objasnjeno.
Ja sam jednom novopečenom moleru (ekonomista, ostao bez posla) rekla da je mnogo veća pamet potrebna za kuvanje ručka nego za krečenje - pa se čovek uvredio - ali to je živa istina.
slatko me nasmeja, ali kao sto kazes to je ziva istina ... ja bolje krecim i lepim tapete nego sto kuvam 
Tako ce, mozda, biti jednog dana. Za sada i krecim i kuvam, sam svoj majstorTi krečiš a muž kuva lepo![]()

Manje-više.Krecenje nije problem,gletovanje jeste.
. Vidim, trebalo bi ceo plafon lepo izravnati, a ja to ne mogu, teško mi je a nemam ni alata ni iskustva.
!
... pa i nije loše
!
ŠAP MUSTRU, zar nije lepa
?