gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Zvuči ko kirbi budalaština, da bi prsko moraš da oblepiš pola stana najlonom i papirima a gde ti prođe, trljaš do nesvesti kako bi skinuo boju. Još jedna budalaština u nizu genijalnihsuperturbo patenata. Valjak u ruke, najlon od 100 dinara na pod i udri. Meni nikad ne kaplje valjak jer ga ne umačem celog u boju, dovoljno je samo četkom da se nabaci boja u krug, na rešetku ocedi i vozi.
I što se tiče stolarije, četka je majka. Pažljivo farbaš drveni prozor a i ako ti negde pređe - lako skineš žiletom.
Mali cosavi valjkovi su bolji od cetke za stolariju provereno.
Nesto slicno ovome samo su krpeni kao i za zid, ali malo cosaviji
Bude profi odradjeno, kao kompresorom.

Danas sam pomesao u 15l bele boje 2 oker tonera,ta mera pise na kanti,jer je zena zelela oker nijansu u dnevnoj sobi,ali je ispala svetlo zuta. Zena panici. Uradio sam samo prvu ruku,pa me zanima da li bih za drugu ruku mogao da dodam jos 1,2 oker tonera ili mozda braon? Plasim se da ne ispadne sareno,pa da moram da radim i trecu ruku. Da li ce se boje ujednaciti ako druga ruka bude jaca boja,tj.da li ce se izmesati tonovi jer su isti samo intenzivnija nijansa? Prvi put krecim sam,pa nemam pojma