Krecenje, zuti zidovi

BojaMagije

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.459
zudovi su bili beli, onda su pozuteli od duvanskog dima. okreceni su 2 puta, prethodno je stvaljen prajmer. izbilo je zuto. deluju u sobi zidovi kao da je tek stavljena prva ruka, nisu divni i beli.

lik u farbari mi kaze da treba da stavim neki blok, koji kosta 700 dinara flasa (ne pitah za kvadraturu koju pokriva)...dal neko zna nesto o tom bloko koji navodno ce spreciti da izbije zuto, posle sledece (trece ruke farbanja) ili da prekrecim jos jednom ovako pa kako bude?

Da al zamisli da pusi njih 3-4 svaki dan po kutiju...Pogledaj plafon, uzmi malo bele farbe i predji negde u uglu, nisi ni svestan kakva ce razlika biti. Ja nisam pusac, niko ne pusi pa kada sam krecio tek prvim prelaskom sam video ogromu razliku.
Vidim na oko da mi je zid tamniji i to djelom osim sta pusim prepisujem ilozenjem i duzem periodu ne farbanja.
Na stropu ne mogu to vidjeti jer imam drvene oblice, a dva zida mi imaju neke obloge koje cistim.
Poanta je bila da postoji mogucnost i drugih uzrocnika osim pusenja.

zudovi su bili beli, onda su pozuteli od duvanskog dima. okreceni su 2 puta, prethodno je stvaljen prajmer. izbilo je zuto. deluju u sobi zidovi kao da je tek stavljena prva ruka, nisu divni i beli.

lik u farbari mi kaze da treba da stavim neki blok, koji kosta 700 dinara flasa (ne pitah za kvadraturu koju pokriva)...dal neko zna nesto o tom bloko koji navodno ce spreciti da izbije zuto, posle sledece (trece ruke farbanja) ili da prekrecim jos jednom ovako pa kako bude?
Ja sam to koristio po 600 dinara tri flase na 40 kvadrata ,mnogo je bolje nego sto bilo .

Back