Krecenje zivota...

Poruka
22.458
Ne prihvatam da sam usamljena.
Ne prihvatam da me vara.
Ne prihvatam da sam ljubavnica/sexualni objekt za iživljavanje.
Ne prihvatam da sam finansijski ovisna o njemu.
Ne prihvatam da sam nesposobna nešto promeniti.
Ne prihvatam da moj posao i primanja nisu dovoljni ni za prezivljavanje.
Ne prihvatam da za sve što mi se dešavalo u braku i porodici snosim ogroman dio krivice.
Itd.
Idem na glupi forum, na kafu, piće.. da sve prethodno prekrecim.

Znači, uopšteno je, većina žena ovde nisu iz opisa, al da ima primeraka - ima. Ali ovde je reč o mojoj drugarici.

Zašto žene češće idu glavom kroz zid od muškaraca? I ključno pitanje, zašto sve krece do zadnjeg, pa onda briznu u plač kada tresnu?

Dakle, drugarica je sve svoje probleme prikrivala, lagala, bila evidentno euforicna i krecila svoj život i rukama i nogama. Par zadnjih dana kada god nazove plače, žali za propustenim i priča kako je sve što je prošlo i što joj je nudjeno u životu, a odbila, trebala prihvatiti. Sad qurac, imaš li da posudis, bi li nazvao ovoga i onoga...šta je sledeće, antidepresivi šakom i kapom?

Koliko krecite vlastiti život, da se ne lažemo?

nesto se ne uklapam, bas...
nisam usamljena...
zadovoljna sam porodicom i odnosima u kuci...
ne smeta mi ako me muz vara - odavno sam mu dozvolila ukoliko mu se ukaze prilika i ako to zeli...
ne smatram sebe sexualnim objektom...
nisam finansijski zavisna od svog muza, jer je moja plata veca od njegove...
na glupi forum dodjem da se razonodim i pomalo igram igrice ...
dakle?

nisam usamljena...
ne smeta mi ako me muz vara - odavno sam mu dozvolila ukoliko mu se ukaze prilika i ako to zeli...
dakle?

Ne krečiš. Gospođa si :malav:

- ne
- ne
- ne
- ne

Uvek idem glavom kroz zid - . takav mi horoskop :mrgreen:
Dolazim na forum jer malo spavam pa ubijam vreme. :aha:
Zidovi su mi uvek bili lepo okrečeni (nisam ih ja krečila), sad počeli da blede - vreme učinilo svoje.

OFF - Predsedniče, svratite u ofis, imamo sastanak, ako ste zaboravili :malav:

krecim koliko moram da bih bila sretna :malav:
sklona sam da na neke stvari pregledam kroz prste ili da ih sama od sebe cusnem pod tepih.nije to nesto veliko kao iz tvoje price,ali budu neke sitnice koje danas jesu ,sutra nisu,a kad bih im pridavala previse znacaja,samo bih se nepotrebno nervirala
znaci ruzicaste naocare,cvet iza uha i udri brigu na veselje,jer sutra je i onako novi dan

Ne prihvatam da me vara.
Ne prihvatam da za sve što mi se dešavalo u braku i porodici snosim ogroman dio krivice.
Itd.

Znači, uopšteno je, većina žena ovde nisu iz opisa, al da ima primeraka - ima. Ali ovde je reč o mojoj drugarici.

Zašto žene češće idu glavom kroz zid od muškaraca? I ključno pitanje, zašto sve krece do zadnjeg, pa onda briznu u plač kada tresnu?

Dakle, drugarica je sve svoje probleme prikrivala, lagala, bila evidentno euforicna i krecila svoj život i rukama i nogama. Par zadnjih dana kada god nazove plače, žali za propustenim i priča kako je sve što je prošlo i što joj je nudjeno u životu, a odbila, trebala prihvatiti. Sad qurac, imaš li da posudis, bi li nazvao ovoga i onoga...šta je sledeće, antidepresivi šakom i kapom?

nije pitanje kolko ga krecis vec da li si i kad skontao da od krecenja nema nikakve koristi...

- - - - - - - - - -

nisam usamljena...
dakle?

dakle...ako si kako kazes finasijski jaca i resis da mu vratis milo za drago, ima nas dosta ovde koji imamo viska goriva za metle :lol:

krecim koliko moram da bih bila sretna :malav:
sklona sam da na neke stvari pregledam kroz prste ili da ih sama od sebe cusnem pod tepih.nije to nesto veliko kao iz tvoje price,ali budu neke sitnice koje danas jesu ,sutra nisu,a kad bih im pridavala previse znacaja,samo bih se nepotrebno nervirala
znaci ruzicaste naocare,cvet iza uha i udri brigu na veselje,jer sutra je i onako novi dan

To je ok, u pomenutom slučaju žena deset godina leti, cveta...i onda paf. Ma ajde..

Pa kad se nema za kupovinu ili zamenu
ondak krečenje dobro dodje a i higijenski je...:manikir:

tako ja sad mislim,dal da spalim stan da se ratosiljam buba rusa,bili su mi dva puta za mesec dana iz ciklonizacije,njih i dalje ima tako da ne mozemo da zivimo
rekli su da zovemo opet ako treba,kaze mozda negde postoji leglo.ma jok,dovoze ih autobusom

Кречимо док не дође 15. слој и више не може да се прима боја, па се љушти све до малтера. ****** сви набацују фасаде и купују срећу. Уосталом тешко је живети у огљеним зидовима. Можда и није само зашто бисмо их прихватали.

tako ja sad mislim,dal da spalim stan da se ratosiljam buba rusa,bili su mi dva puta za mesec dana iz ciklonizacije,njih i dalje ima tako da ne mozemo da zivimo
rekli su da zovemo opet ako treba,kaze mozda negde postoji leglo.ma jok,dovoze ih autobusom
:lol:..pa de da spalim stan i muza pride crna ti...msm nisam se na vreme obezbedila sa rezervama:mrgreen:tako da postojeće ladno krečim poodavno i pazi sve posle toga dobije novi izgled i nekako lepše bude...ko posle svakog krečenja:zcepanje:

Кречимо док не дође 15. слој и више не може да се прима боја, па се љушти све до малтера. ****** сви набацују фасаде и купују срећу. Уосталом тешко је живети у огљеним зидовима. Можда и није само зашто бисмо их прихватали.

zanimljivo...ali ima istine.... ako krenemo sa molerskom analogijom onda bi trebalo pre finalnog sloja bez obzira koji on bio ne nanositi punu gustu farbu jer ce se oljustiti tek tako, vec prvo vodnjikavo razblazeno i to nekoliko puta pa je tek onda zapecatiti :lol:

to ti ko dejt...kad se na prvom kresnesh ta veza nema sanse da uspe, ili jako retko ako je vrhunska farba u pitanju ko ona slovenacka diva :lol: ali ako se cimate onako duze pa ga zacementirate taman kad sazri...e onda ces posle 10 godina braka ko esh pitati, jel bre...a sto mi do sad bilo potaman a sad pocelo da mi se ljusti :lol:

Ne prihvatam da me vara.
Itd.

pa ljudi sebe gledaju kroz tudje oci kao ogledalo...i lepse im je da se prave jer ih onda nece sazaljevati te samim tim nece manje voleti sebe...a ovo vazi za sve muskarce i zene jer oboje rade ovo sto si naveo...
kedino bi iz cele price izuzela ono vezano za promene..
svako moze da se promeni samo je bitanje zelje i da li nam je novo dovoljno dobro...

ja krecim pomalo ne pricam tolilo o problemima povremenim,
a vrhunski krec za sve u zivotu je smeh i duhovitost koja nas vedri;)

Nisam baš sigurna da li sam dobro razumela ovu temu, ali ako je reč o samoobmani i njenim posledicama, otprilike mislim da sam uspela da postignem ravnotežu kakva nedostaje osobi koju si opisala u uvodnom postu pa bih da podelim recept za to. Živim u sadašnjosti, ne preispitujem prošlost i ne pretpostavljam budućnost. Bez mnogo oklevanja, prihvatam samo ono što mi prija, a odbacujem sve što mi ne prija, uključujući i ljude bez obzira na to da li nas povezuju okolnosti ili ne. Takav izbor ponašanja je za okolinu malo grub i okolina ga teško prihvata sa odobravanjem, ali to je već tuđi problem pa se ne trudim da ga rešavam jer me se ne tiče.

Krecila sam da bih druge postedela a ne da bih sebi zamazala oci.
A onda shvatis da to ulepsavanje iziskuje dodatnu energiju i umoris se. Nisi "placen" ni na sat ni na kvadrat, drugima spokoj a tebi jos gore. Dzabe ste krecili- fleke probiju.

Nisam baš sigurna da li sam dobro razumela ovu temu, ali ako je reč o samoobmani i njenim posledicama, otprilike mislim da sam uspela da postignem ravnotežu kakva nedostaje osobi koju si opisala u uvodnom postu pa bih da podelim recept za to. Živim u sadašnjosti, ne preispitujem prošlost i ne pretpostavljam budućnost. Bez mnogo oklevanja, prihvatam samo ono što mi prija, a odbacujem sve što mi ne prija, uključujući i ljude bez obzira na to da li nas povezuju okolnosti ili ne. Takav izbor ponašanja je za okolinu malo grub i okolina ga teško prihvata sa odobravanjem, ali to je već tuđi problem pa se ne trudim da ga rešavam jer me se ne tiče.
:ok:
Krecila sam da bih druge postedela a ne da bih sebi zamazala oci.
A onda shvatis da to ulepsavanje iziskuje dodatnu energiju i umoris se. Nisi "placen" ni na sat ni na kvadrat, drugima spokoj a tebi jos gore. Dzabe ste krecili- fleke probiju.
:heart:

Ne prihvatam da me vara.
Itd.

ne razumem pitanje :(

Back