EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Ne prihvatam da sam usamljena.
Ne prihvatam da me vara.
Ne prihvatam da sam ljubavnica/sexualni objekt za iživljavanje.
Ne prihvatam da sam finansijski ovisna o njemu.
Ne prihvatam da sam nesposobna nešto promeniti.
Ne prihvatam da moj posao i primanja nisu dovoljni ni za prezivljavanje.
Ne prihvatam da za sve što mi se dešavalo u braku i porodici snosim ogroman dio krivice.
Itd.
Idem na glupi forum, na kafu, piće.. da sve prethodno prekrecim.
Znači, uopšteno je, većina žena ovde nisu iz opisa, al da ima primeraka - ima. Ali ovde je reč o mojoj drugarici.
Zašto žene češće idu glavom kroz zid od muškaraca? I ključno pitanje, zašto sve krece do zadnjeg, pa onda briznu u plač kada tresnu?
Dakle, drugarica je sve svoje probleme prikrivala, lagala, bila evidentno euforicna i krecila svoj život i rukama i nogama. Par zadnjih dana kada god nazove plače, žali za propustenim i priča kako je sve što je prošlo i što joj je nudjeno u životu, a odbila, trebala prihvatiti. Sad qurac, imaš li da posudis, bi li nazvao ovoga i onoga...šta je sledeće, antidepresivi šakom i kapom?
Koliko krecite vlastiti život, da se ne lažemo?
Ne prihvatam da me vara.
Ne prihvatam da sam ljubavnica/sexualni objekt za iživljavanje.
Ne prihvatam da sam finansijski ovisna o njemu.
Ne prihvatam da sam nesposobna nešto promeniti.
Ne prihvatam da moj posao i primanja nisu dovoljni ni za prezivljavanje.
Ne prihvatam da za sve što mi se dešavalo u braku i porodici snosim ogroman dio krivice.
Itd.
Idem na glupi forum, na kafu, piće.. da sve prethodno prekrecim.
Znači, uopšteno je, većina žena ovde nisu iz opisa, al da ima primeraka - ima. Ali ovde je reč o mojoj drugarici.
Zašto žene češće idu glavom kroz zid od muškaraca? I ključno pitanje, zašto sve krece do zadnjeg, pa onda briznu u plač kada tresnu?
Dakle, drugarica je sve svoje probleme prikrivala, lagala, bila evidentno euforicna i krecila svoj život i rukama i nogama. Par zadnjih dana kada god nazove plače, žali za propustenim i priča kako je sve što je prošlo i što joj je nudjeno u životu, a odbila, trebala prihvatiti. Sad qurac, imaš li da posudis, bi li nazvao ovoga i onoga...šta je sledeće, antidepresivi šakom i kapom?
Koliko krecite vlastiti život, da se ne lažemo?