Krece totalni rat Jemena i Irana protiv SAD i Izraela? Huti pogodili americki nosac aviona Hari Truman!

Tako javlja Russia Today

Huti su ispalili 18 balistickih raketa na nosac aviona Hari Truman

Arapski mediji su javili da su neke od raketa ostetile nosac aviona!

U svim americkim bazama na bliskom istoku je proglaseno stanje najvise borbene gotovosti.

Isto je i u Iranu - iranska vojska je proglasila stanje najvise borbene gotovosti.

Krece li finalni obracun ?
Tramp mirotvorac?
Amerika ratuje sa vojskom u sandalama.
:rotf:

Tako javlja Russia Today

U svim americkim bazama na bliskom istoku je proglaseno stanje najvise borbene gotovosti.

Isto je i u Iranu - iranska vojska je proglasila stanje najvise borbene gotovosti.

Tihi, zašto si ti toliko nabrijan na rat, sukobe i destrukciju? Nezadovoljstvo životom? Sve su ti teme crnjak. Nikada ništa politički, a da nije apokaliptično.

Trump se igra moćnog predsjednika i troši bezveze novac građana na ispaljivanje preskupih projektila na Hute koje ne može uništiti. Oni se kriju u brdima, u špiljama i rupama i tamo čuvaju svoje oružje. Ne može ih se riješiti dalekometno, a s obzirom na američki ogledni primjer u Afganistanu, ne bi ih se moglo riješiti ni kopnenom invazijom. Treba to riješavat diplomatski.

Tihi, zašto si ti toliko nabrijan na rat, sukobe i destrukciju? Nezadovoljstvo životom? Sve su ti teme crnjak. Nikada ništa politički, a da nije apokaliptično.

Trump se igra moćnog predsjednika i troši bezveze novac građana na ispaljivanje preskupih projektila na Hute koje ne može uništiti. Oni se kriju u brdima, u špiljama i rupama i tamo čuvaju svoje oružje. Ne može ih se riješiti dalekometno, a s obzirom na američki ogledni primjer u Afganistanu, ne bi ih se moglo riješiti ni kopnenom invazijom. Treba to riješavat diplomatski.

nabrijan sam na totalno unistenje kolektivnog zapada i NATO pakta jer su oni okupatori moje zemlje i mojeg naroda i nasi krvni neprijatelji

Znaci sve dok zapad okupira Srbiju ili delove Srbije, sikanira nas, ucenjuje, tlaci - zelecu i molicu se Bogu da im se to zlo vrati u glavu poput bumeranga.

Jer nema veceg zla od zapada

Vi ste goli Satanisti sto kaze Sergej Lavrov.

A mi Hriscani se borimo protiv djavola i slugu njegovih to nam je duznost

nabrijan sam na totalno unistenje kolektivnog zapada i NATO pakta jer su oni okupatori moje zemlje i mojeg naroda i nasi krvni neprijatelji

Znaci sve dok zapad okupira Srbiju ili delove Srbije, sikanira nas, ucenjuje, tlaci - zelecu i molicu se Bogu da im se to zlo vrati u glavu poput bumeranga.

Jer nema veceg zla od zapada

Vi ste goli Satanisti sto kaze Sergej Lavrov.

A mi Hriscani se borimo protiv djavola i slugu njegovih to nam je duznost
Da si ti zadovoljan svojim životom, ne bi se ti palio na takve gluposti kao da si hepo kocka. Sretni ljudi nemaju fokus na negativnome, ne mrze i nisu non stop u crnjaku. Mislim, tvoj život, tvoj problem, ali razmisli malo zašto je toliko crnila u tebi. To nije normalno. ;)

Tako javlja Russia Today

Gađaće ih papučama dok ih ovi raketiraju haha

1742235208541.jpeg

Znači prodali Rusi Iran u zamenu za skidanje sankcija. To ti je Rusija, najgori saveznik od kad se beleži istorija. Kome su oni saveznici tome neprijatelji nisu potrebni.

haha, vic veka. :hahaha:

Prvo sankcije Rusima nista ne mogu.
A drugo Rusi ce braniti Teheran pre nego Moskvu.
I Kina ce braniti Teheran.

Amerika i Izrael nisu svesni sta ih ceka. Zapravo mislim da je ovo bila navlakusa za Trumpa. I to fest.

haha, vic veka. :hahaha:

Prvo sankcije Rusima nista ne mogu.
Jeste, jeste. Uživaju pod sankcijama i u padu ekonomije. Trenutno su tek malo bolji od Ukrajine.
A drugo Rusi ce braniti Teheran pre nego Moskvu.
I Kina ce braniti Teheran.
Moš mislit. Kinezi neće braniti nikoga. Oni samo laju, a ne ujedaju. Kinezi će ratovati do poslednjeg Rusa. Putin je napravio od Rusije kineskog proksi vazala.

Back