kreativan nered VS depresivna aljkavost

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
koja je razlika izmedju te dve pojave
moze li se pomoci osobi koja se prepustila, digla ruke i upala u zamku aljkavosti, a koju negira
imate li u svojoj okolini kreativne i aljkave osobe

onaj ko je aljkav,taj kaze da je kreativno neuredan i da savrseno funkcionise u takvom haosu.onaj ko to gleda sa strane vidi samo aljkavost i neurednost
imam kako nemam

Овог пута си инспирисала саму себе :lol:

Код болесно педантних не идем, не прија ми.

Код аљкаваца још мање.

Отприлике, дружим се са људима који су ми по много тога слични, па и по питању хигијене.

Све у границама нормале, дакле, ништа три прста прашине, ништа госпођа крпа.

Код аљкаваца још мање.

Отприлике, дружим се са људима који су ми по много тога слични, па и по питању хигијене.

Secam se jednom kad je moj calac zakerao da nesto nije 100% cisto keva mu rekla:"Ako ce zivot da mi bude samo da drzim krpu da mi to bude cisto bolje da ga zavrsim odmah".:lol:

Код аљкаваца још мање.

znaci izbegavas njihovo drustvo u sirokom luku da bi sacuvala svoju zdravu pamet :lol: tako treba

- - - - - - - - - -

Kreativni nered jedino Pikasu dobro stoji !

samo sto su mu to priznali tek kad ga nije vise bilo, jer su iza njega su ostali rezlutati njegovog rada
ali sta reci osobi koja pokazuje sve znake depresije, sve joj je smor i bez smisla, kojoj je tesko i krevet da namesti, nego joj se zarozana posteljina vuce po podu, a koja nema nabijen tajming da mora da sabije 25h obaveza u 24h trajanja dana

meni kreativni nered ide uz umetnike, stvaraoce..ono-atelje sa stafelajima i bojama okolo, kabinet nekog pisca sa razbacanim listovima hartije, umetnicki studio gde dizajneri kreiraju svasta nesto..iz tog haosa se radja nesto i to je kreativni nered.
ovo drugo je nekako vise izgovor..mislm, meni kad je haos u stanu, onda je brate haos, mogu ja da ga krstim kako hocu. i prasina je prasina, ne nesto drugo. ne smeta mi mnogo, kod drugih, zaista, ali ne bih mogla da zivim tako. smeta mi i iritira.

Secam se jednom kad je moj calac zakerao da nesto nije 100% cisto keva mu rekla:"Ako ce zivot da mi bude samo da drzim krpu da mi to bude cisto bolje da ga zavrsim odmah".:lol:

Моја мама је једну своју другарица звала "госпођа прашина", јер је особа стварно брискала прашину 2-3 пута дневно.

Залудне жене раде залудне послове.

Ја просто скинем наочаре и све је тип - топ :zcepanje:

Jedna moja poznanica , majka druga mog deteta, bila kod neke pedanterije i sad udarila kao po čistoći , kaže sramota je kako je videla njen uredni dom, pa briska svaki čas :pljus:
Katastrošejšn.

Не могу ја то, мени је битно да из чистог једем, у чисто легнем, чисто обучем, прашину бришем кад је прашњаво, усисавам кад има мрва.

Не могу да робијам стварима, живот је сувише кратак за то.

moze li se pomoci osobi koja se prepustila, digla ruke i upala u zamku aljkavosti, a koju negira

kreativni nered priznajem samo dok traje stvaralacki proces...znaci u toku rada

stalno deci govorim da je haos u sobi isto sto i haos u glavi
i da u takvom okruzenju ne moze normalno da se funkcionise

niko za sebe nece reci da je aljkav,uvek ce se vaditi na kreativnost
malo morgen

malo morgen

Како да не, па то све вајари и сликари по Србији...

Моја мама је једну своју другарица звала "госпођа прашина", јер је особа стварно брискала прашину 2-3 пута дневно.

Залудне жене раде залудне послове.

Ја просто скинем наочаре и све је тип - топ :zcepanje:

ja imam bolji primer para koji nije vise zajedno, a koji kad je isao na odmor rezervisao je obavezno lux apartman sa kopletnom tehnikom i bazenom
bazen, da ne bi ulazili u more, a komplet opremljen - da bi svaki dan sredjivali
sredjivali su obavezno i onog dana kad su odlazili iz apartmana

- - - - - - - - - -

malo morgen

:worth: objasnila!

ja imam bolji primer para koji nije vise zajedno, a koji kad je isao na odmor rezervisao je obavezno lux apartman sa kopletnom tehnikom i bazenom
bazen, da ne bi ulazili u more, a komplet opremljen - da bi svaki dan sredjivali

Зашто су онда ишли на одмор?

Могли су то све и код куће.

И чуди ме да више нису заједно, такве две будале ће се тешко опет наћи.

- - - - - - - - - -

:worth: objasnila!

Odem sa drugaricom na vikend u Nemacku...prva stvar koju je uradila kad smo usle u sobu...pranje ruku i pranje casa za vodu i daske za wc
ma idi zeno u tri lepe...hotel sa 4 zvezdice,bas nesto razmisljam o pranju :lol:

I to zavisi gde...
Ako je u prostoru u kojem zivis,to je aljkavost i lenjost.
Ako je radni prostor,onda moze da se prica o nekoj kreativnosti,pod uslovom da taj koji tu radi u svakom momentu zna gde mu je sta...I da na kraju radnog dana sve bude ponovo na svom mestu.

Back