Kreatin

• Začetnik teme Začetnik teme Talisman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JA kreatin pijem posebno,i ne pijem ga u off danu,pijem pre treninga i posle treninga po 5g,ali ja posle treninga posebno popijem kreatin a posebno izmuckam u seiker protein,dex i malto,jer spadne dole kreatin,i ostane na onoj mrezici,tako da mi je lakse posebno.
E sad imao bi i ja jedno pitanje,ovo mi je 2 mesec kako pijem kreatin,neko kaze da se pravi pauza mesec dana,neko kaze da je dovoljno 2 nedelje,sta vi mislite ?

JA kreatin pijem posebno,i ne pijem ga u off danu,pijem pre treninga i posle treninga po 5g,ali ja posle treninga posebno popijem kreatin a posebno izmuckam u seiker protein,dex i malto,jer spadne dole kreatin,i ostane na onoj mrezici,tako da mi je lakse posebno.
E sad imao bi i ja jedno pitanje,ovo mi je 2 mesec kako pijem kreatin,neko kaze da se pravi pauza mesec dana,neko kaze da je dovoljno 2 nedelje,sta vi mislite ?

Nema potrebe da pravis pauzu uopste do leta,kad odes na more ili kad ne budes trenirao par dana letos tad odmori i to je to...

Nema potrebe da pravis pauzu uopste do leta,kad odes na more ili kad ne budes trenirao par dana letos tad odmori i to je to...
Pa kazu "da moze organizam da prestane da "proizvodi"kreatin,i da se telo navikne na kreatin i samim tim mu se smanjuje efikasnost,zato kazu da treba pauza da se napravi,sad opet,svako gleda na to drugacije.Neko pravi,neko ne,ne znam ni ja.

10g dnevno je previše, u zavisnosti od kilaže 3-5g je sasvim ok. Naravno ako ga već koristiš uzima se i u off danima. Njegova apsorbcija je toliko spora da pre treninga nema nikakav efekat na trening. Kretin tj kreatin fosfat ili imaš ili nemaš u mišićima i zato se uzima i u off danima da se napravi akumulacija koja će trebati za predstojeći trening.

Na kutiji jedino sto pise je - Kupi, sto pre popij i kupi novo.

Zakon marketinga, psihologija marketinga.

eh, da, kad kazem psihologija u marketingu, to onda znaci da kad to brzo popijes i kupis novo, jos se i lepo osecas i pun si sebe, a ne znas ni sam zasto :mrgreen:

Bas su neke kolege kvarne sta da se radi, prodavali trgovcima nase znanje, menjali "zlato za blato" kao sofisti. :mrgreen:

Drugari,bio bih vam zahvalan ako mi mozete pomoci..Uzeo sam http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-alkalin/AA493-Kre-alkalyn.html Cre-Alkalyn sta mislite o tom kreatinu i jer ima neko iskustva sa njim?Jos jedna stvar,koji protein bi mi preporucili u vrednosti od 2k-4,5k dinara..Hvala.

Ja ne znam zasto ne psies na temi Bodibilding?

Dzabe sada da ti pricamo kada si vec uzeo - Nista ti ne znaci nego pij i cuti i ono....

Sto se tice proteina, nisi naveo tezinu proteina, koliko kg-a a to je najbitnije a ne koaj ej marka....Ustedi jos malo, pa uzmi ljudksi neki bilo koji 2,3kg whey a ne neki skuplji izvikana firma a samo kilogram da imas odn 900gr. To je nista i popije se za 10 dana.

Sto se tice proteina, nisi naveo tezinu proteina, koliko kg-a a to je najbitnije a ne koaj ej marka....Ustedi jos malo, pa uzmi ljudksi neki bilo koji 2,3kg whey a ne neki skuplji izvikana firma a samo kilogram da imas odn 900gr. To je nista i popije se za 10 dana.
:eek: Кило веја попијеш за 10 дана, значи дневно пијеш 100г? Па да ли једеш ти поред тога и праве хране?
То је чисто претеривање, толико прашка уопште није потребно. Поготово што је права храна супериорнија у односу на обичан прашак.

:eek: Кило веја попијеш за 10 дана, значи дневно пијеш 100г? Па да ли једеш ти поред тога и праве хране?
То је чисто претеривање, толико прашка уопште није потребно. Поготово што је права храна супериорнија у односу на обичан прашак.

Nije superiornija hrana...Najsuperiorniji protein je protein surutke bez ostalih stvari....

Ne jok ce da mu traje 900gr 5 meseci...Zato i nema pomaka kod milion likova, kupi kanticu i razvuce je na ko zna koliko i maltene samo whey prodje kroz telo i ne moze nista da uradi....

25 grama ujutru sa ovsenim, 25 grama preko dana, na poslu itd kada bas ne mzoes da jedes medju onih 8 sati gde radis, 50gr odmah psole treninga ili 25gr posle trening ai 25gr pred spavanje - i eto ti 100gr. IZMEDJU SE JEDE NARAVNO....

I to je neki minimum ako zelis da stvarno napredujes.....A posle kada te vide kazu ti - Ovaj uzima steroide....e na nije, nego pijem whey kako treba, a ne cigancim se, i ne bacam pare - bacis pare kupis pa ga razvuces i nista ne uradis.... Onda bolje i ne kupuj...Nikada u zivotu nisam kupio 900gr proteina, to je bacanje para....Sto veca kanta - vise si ustedeo...A ko pije kako treba da se pije on i uzima vece zasto bi kupovao stalno....Na ovaj nacin ustedi gomilu novca, pogotovo na nekim kantama od 5kg-a.

Back