Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja sam taj pametnjakovic :wink: Ja cu ti reci kao prvo kreatin nije stetan i to je dokazano(nema ni jedan sporedan zabelezen efekat)a i ja ga koristim.Svaki iole profesionalniji sportista koristi kreatin a ako ima kesa uzima i protein.On ce ti dati samo snagu(energiju)za vezbanje i dobices jos mase sa njim a i upale ces manje imati.Da zakljucim ja sam za kreatinTalisman:Narode!!!!!!!! Imam teretanu kod kuce i treniram vec godinu dana sa 72kg sam otiso na 85kg. Mislim da sam izvuko maximum iz svog tela.
Hteo bi da se pojacam sa KREATINOM!!!
Molim sve iskusne da mi kazu svoje misljenje.
Kreatin:
Stetno ili ne?
Nije bas preporucljivo uzimati ga konstantno npr. godinu dana a to da ces se ispumpati emora da znaci zavisi od slucaja do slucaja ja se npr. nisam ispumpao posle prestajanja uzimanja kreatina...Anonymous:kreatin moras da uzimas konstantno da ne bi bio u situaciji da se samo ispumpas jel kreatin veze vodu za sebe pa zato izgledas vece, a kad stanes nema sta da veze vodu pa se ispumpas.
Bio sam "cis" jdeno 2-3 meseca jedino sto sam uzeo jedan gainer ali to mislim da nema veze i nisam se mnogo ispumpao.Mozda treba vise vremena...Anonymous:nisi se ispumpao zato sto si uzimao nesto drugo u tom periodu.uzmi samo kreatin neko vreme pa prestani i nema te vise isto kao kad probusis balon.
najbolji savet je ne uzimati nista nego samo ono sto ti je majka priroda predodredila.
Talisman:Narode!!!!!!!! Imam teretanu kod kuce i treniram vec godinu dana sa 72kg sam otiso na 85kg. Mislim da sam izvuko maximum iz svog tela.
Kreatin:
Stetno ili ne?
BRAVOAnonymous:nisi se ispumpao zato sto si uzimao nesto drugo u tom periodu.uzmi samo kreatin neko vreme pa prestani i nema te vise isto kao kad probusis balon.
najbolji savet je ne uzimati nista nego samo ono sto ti je majka priroda predodredila.
Vecu glupost nisam cuo...plavusa ana:ako mene pitas ne uzimaj to ni slucajno...
znam decka koji je uzimao kreatin, i posledice su grozne...
kako na telu tko i psihicki...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
plavusa ana:ako mene pitas ne uzimaj to ni slucajno...
![]()
![]()
![]()
![]()
vmarko:plavusa ana:ako mene pitas ne uzimaj to ni slucajno...
![]()
![]()
![]()
![]()
To bi ti bilo isto da ja kazem ovako:
Moj dobar prijatelj je uzimao mljeko i banane,sa friskim jajima,posljedice su bile nezamislivo grozne,
Lik poludio nacisto,pogotovo zbog banana,nije vise onaj lik koji nije uzimao banane!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Opet moram da kazem da delite savete a nemate pojma o kreatinu,njegovoj funkciji i delovanju...olbrajt:Talisman:Narode!!!!!!!! Imam teretanu kod kuce i treniram vec godinu dana sa 72kg sam otiso na 85kg. Mislim da sam izvuko maximum iz svog tela.
Kreatin:
Stetno ili ne?samo uzimaj kreatin pa ćeš završiti u mrtvačnici
zar ti nije bio dovoljan primer mladog fudbalera FK " Crven Zvezda", kada je umro na terenu
pitaj neko biologa nešto o kreatinu
pa čoveče otićiće ti jetra
kad prestaneš da treniraš
ops: bićeš kršina od čoveka
![]()
Zbog ovog silnog hakovanja moram da pisem ponovo.POP Mare:Opet moram da kazem da delite savete a nemate pojma o kreatinu,njegovoj funkciji i delovanju...olbrajt:Talisman:Narode!!!!!!!! Imam teretanu kod kuce i treniram vec godinu dana sa 72kg sam otiso na 85kg. Mislim da sam izvuko maximum iz svog tela.
Kreatin:
zar ti nije bio dovoljan primer mladog fudbalera FK " Crven Zvezda", kada je umro na terenu
![]()
Prvo sam napisao da me mrzi al zbog hakovanja sam se predomislio...mali/37:Zbog ovog silnog hakovanja moram da pisem ponovo.POP Mare:Opet moram da kazem da delite savete a nemate pojma o kreatinu,njegovoj funkciji i delovanju...olbrajt:Talisman:Narode!!!!!!!! Imam teretanu kod kuce i treniram vec godinu dana sa 72kg sam otiso na 85kg. Mislim da sam izvuko maximum iz svog tela.
Kreatin:
![]()
Mare objasni ti nama sta je kreatin i za sta sluzi gde se nalazi ukratko sve sto znas o kreatinu.
Onaj zadnji deo nije bio namenjen samo tebi vec i drugim koji dele savete sta da se uzme i kako.Primer delenja saveta onom fudbaleru od 16 god.Nemam ja protiv ako ti sam uzimas steroide, ali ako to preporucujes i drugima to ne volim.POP Mare:Za mene ne moras da brines ja o tim stvarima znam i vise nego sto bih trebao,a ovo gore sam skinuo sa sajta cisto da pocetnici nesto procitaju(mada to je samo mali deo). Inace sam totalni protivnik steroida. Pozdrav
Amino kiseline su cista glupost i bacanje para...spud:Ljudi.....kreatin kao normalan dodatak u ishrani profesionalaca u americkom fudbalu i mnogih drugih sportista ne steti oprganizmu.Creatin-monohidrit, cistiji suplement od creatin-fosfata je bolji :
-ne steti organizmu
-jaca metabolizam,povecava apetit
-povecava misicnju snagu
-povecava misicnu masu....
Koristio sam neko vreme i moj zakljucak je:NE VALJA!!!
-puni misice vodom
-dobijas na eksplozivnosti cak i kad ne radis trening(pucas od snage,ne znas sta da radis,maltretiras stvari i jos "nesto")
-kad prestanes s uzimanjem gubis na tezini i snazi
-ako zelis rezultate uzimaces ga doveka,postaces zavistan
Kreatin koriste profi bilderi pred takmicenja da bi dobili kontrakciju,za to je naravno i izmisljen.
Moj predlog: AMINO 2121 ili AMINO 5000.Sadrzi 0,01 gr creatina na 30 gr,savim malo,tacnije 300kj proteina,pa vi vidite.POZDRAV!!
To se slazem gainere, proteine neka piju koliko hoce i vitamine i nek vezbaju dosta pa za par godina nek razmisljaju o necem drugom...spud:Pa u pravu si M ali ako su navalili,neka im je.Najbolje je ne uzimati "nista".Ako su odlucili da koriste,bolji im je neki proteinski napitak ili gainer nego creatin.POZ
Uzimaj slobodno kreatin,nije to stetno,i ja sam ga uzimao i za mesec dana sam dobio 8 kg.Pij ga 2-3 meseca pa napravi pauzu koji mesec.Verovatno je stetan kada bi ga pio 12 meseci u godini,ali ovako ne.Talisman:Narode!!!!!!!! Imam teretanu kod kuce i treniram vec godinu dana sa 72kg sam otiso na 85kg. Mislim da sam izvuko maximum iz svog tela.
Kreatin:
Stetno ili ne?