Krče prašume i sade palme

Krče prašume i sade gmo palme iz kojih cede ulje koje trpaju u sve živo. Danas sam jeo puter od kikirikija u kome je palmino ulje.

Može li bojkot proizvoda sa palminim uljem da spase planetu i zdravlje ljudi?!??
Od koga je spašavaš,od trulog Istoka ili onog dela sveta čije zločine pereš i braniš,trulog Zapada.
Štitiš palme a desetine miliona mrtvih po svetu zarad pune trpeze po Londonu,Parizu.
Bedno i licemerno.

Krče prašume i sade gmo palme iz kojih cede ulje koje trpaju u sve živo. Danas sam jeo puter od kikirikija u kome je palmino ulje.

Može li bojkot proizvoda sa palminim uljem da spase planetu i zdravlje ljudi?!??
cilj je da sve bude GMO uključujući ljude...to je savremeni izraz pobune protiv Boga...kao ništa ne valja to što si napravio..mi možemo bolje...a pri tome ljudi ne razumeju kako funkcioniše jedna ćelija a kamoli da su otkrili sve suptilne tajne genetike

Nemam običaj da odgovaram na provokacije profila koji su juče otvoreni. Uključi mozak pitanje je prosto i jednostavno nema mesta za izvrtanje činjenica.
Ko seče palme,prosto pitanje,koje je to društvo megalomansko,ko uništava planetu zemlju,reci te činjenice.
Šta je sa decom u Africi,hoće li ih Francuska pustiti da žive,hoće li prestati pljačka,gde su Aboridžini,Indijanci,Inke,Maje,ko pobi milijarde a štiti delfine,palme.
Licemerje,licemerje bez grama morala i obraza ali tipično za vas.

ne mora bojkot, kupuj samo organsku hranu, imas i puter od kikirikija koji je 100% organski i ima sertifikat. Na primer od Nutrisslima je oko 600 dinara za 250 grama

У стварности то раде са свиме... такође уништавају џунгле да би све испунили плантажама какаа... Али ко је крив? Да ли је и наше? Нека то регулишу... они већ имају скоро 100 година самосталности... мада би добро урадили да престанете да конзумирате производе са палминим уљем, које је заправо лоше за организам.

Back