- Poruka
- 9.849
Interesantan snimak:Krav Maga Global vs. Systema Spetsnaz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snimak ni malo ne odgovara naslovu istog, jer ovde od Krav Mage nema ni K, a još manje M. Ovde je, slobodno mogu da kažem, ukraden logo KMG-a i sam naziv Krav Maga u svrhu reklamiranja Sisteme. A od KM se na snimku vidi jedino KMG logo na zidu sale u kojoj se verovatno pored KM trenira još ko zna koliko različitih borilačkih veština i sportova (kao što je slučaj i kod nas).
ццц PLP зар ти већ није речено да Вадим не ради Систему већ неки свој рад који може да се слободно подведе под пародијом на Систему а који продаје тако што своје видео клипове често назва „система Спецназ вс ........... “ не би ли тако деловао озбиљније.... Класичан преварант чији клијенти су недовољно информисани али и они који теже неким мистичарењима...
Ставити овакав клип на страницу и Системе и КМ може само неко ко се ложи на сам назив али без икаквог познавања и једног од система обуке у борењу.... На снимку немаш нити Систему нити КМ...
PLP veoma interesantan snimak, Vadim Starov drzi nesto pretpostavljam neki "seminar" u sali gde ima logo Krav Maga Global. Molim te PLP reci ti meni sta je tebi ovde interesantno, sta si ti hteo da kazes ovim snimkom?
Sto se tice KM ovde u ovom snimku nema KM osim loga na zidu i reci u naslovu, sto se tice sisteme lepo je objasnio ДраганЖ i njemu hvala na objasnjenju.
PLP po ovim tvojim zadnjim postovima vidim da kacis bilo sta ti padne na pamet, kao sto je onaj video Starova, kako je moguce da nesto okacis a da pre toga ne pogledas o cemu se radi. Nemam komentara.
Sto se tice snimaka, moja ti je preporuka dodji na treninge i pocni da treniras KM pa posle toga ce ti biti vise jasnija KM. Nema potrebe da komentarisemo tvoje snimke koje nalazis po netu a pre toga ni sam ih ne pogledas, vec zbog dobrog naziva i zanimljivog ti ih kacis i pises interesantno. Posto si pogledao snimak mozes sada da mi odgovoris sta ti je interesantno? Dali ti je naslov interesantan ili sta drugo, logo u sali u Bratislavi gde je "seminar" odrzan ili sta vec?
Sto se tice Vadim Starova sve o njemu kaze kada on ovakav video okaci i nazove ga kako ga nazove, gospodine PLP to pokazuje da imate dobro poznavanje YouTuba, ali lose poznavanje sto se tice svih sistema borenja.
Svako dobro i prijatno.
Cao
Moram reci da mi se uvek KM svidela, svideo mi se video gde nasi pokazuju KM na Vece Bor Vestina, kratko i jasno, trener je mnogo dobro odradio svoj deo kao i njegovi ucenici. Za svaku pohvalu.
Pitanje, gde se u BG-u nalazi KMG i da li je moguc probni trening u januaru kad budem dosao u Srbiju? Pozdrav
A-LEX ne želim da te nagovaram ni na šta, ali reći ću ti da u BG-u postoje pored KMG i IKMF (International Krav Maga Federation), ali i Tactical KM. TKM nema mnogo veze sa izvornom KM, jer ima dosta ubačenih elemenata iz Jiu-jitsu-a, a i koliko sam ja uspeo da vidim nisu im neki ni treninzi ni instruktori. A što se tiče IKMF trenutno imaju 1 ili 2 lokacije, a instruktori su ljudi koji su počeli da treniraju sa nekima od instruktora iz sadašnjeg KMG-a, ali su prestali da treniraju, pa su se odjednom, ni otkuda (pod sumnjivim okolnostima) pojavili kao instruktori IKMF-a.
A-LEX ne želim da te nagovaram ni na šta, ali reći ću ti da u BG-u postoje pored KMG i IKMF (International Krav Maga Federation), ali i Tactical KM. TKM nema mnogo veze sa izvornom KM, jer ima dosta ubačenih elemenata iz Jiu-jitsu-a, a i koliko sam ja uspeo da vidim nisu im neki ni treninzi ni instruktori. A što se tiče IKMF trenutno imaju 1 ili 2 lokacije, a instruktori su ljudi koji su počeli da treniraju sa nekima od instruktora iz sadašnjeg KMG-a, ali su prestali da treniraju, pa su se odjednom, ni otkuda (pod sumnjivim okolnostima) pojavili kao instruktori IKMF-a.
Ако се добро сећам, прва тура инструктора која је инструкторски курс одрадила у Србији исти је одрадила под IKMF а то одвајање од IKMF и настанак KMG се десио тек касније...
Такође не видим разлог зашто би неко био означаван да је на сумњив начин добио лиценцу кад је процедура за добијање инструкторске лиценце иста како за оне који тренирају КМ тако и за оне који не тренирају КМ а желели би да буду инструктори КМ (бар је тако било док је била само IKMF у Србији - пре стварања KMG)...
Дакле ако су момци скупили кеш и отишли на неки од курсева за инструкторе КМ у организацији IKMF онда не видим разлога зашто би били „сумњиви“. Наравно ако имате нека сазнања да није испоштована стандардна процедура за добијање КМ инструкторске лиценце онда не би било згорег то и објаснити како људи не би били у заблуди да је стварно у питању IKMF ...
Postovanje Nik, ovo je Odlican odgovor, jer i ja bih da sam na njegovom mestu razmisljao gde da odem.Znaci K.M.Global je jedini originalni sistem koji se vezba kako u Srbiji, tako i u svetu.Nik, bice mi interesantno da dodjem kod vas i pogledam trening.
Nik , zamolio bih te da objasnis ko je Ilja Dunski, i sta je Wingata?
Dragane, ne zelim da mesam K.M. i Systemu, ....................:
.............................................................................................................................
http://borilacki-klub.com/intervju/...instruktorom-izraelskih-specijalnih-jedinica/ Evo odgovora na pitanje ko je Ilya Dunsky i šta je Wingate. Sve je Ilya lepo objasnio u intervjuu za Borilački klub dok je po ko zna koji put boravio u Beogradu.
N O V I S A D
KTB Victory (ul. Braće Dronjak 11-13, Novo Naselje)
Termini: Utorak, četvrtak od 18:15 do 19:45h, subota od 17:00 do 19:00h
Treninge vodi: Milan Trninić
info: + 381 64 61 52 115
mail: ognjen.arambasic@krav-maga.rs
Studio Arte (Ugao Miše Dimitrijevića i Đorđa Servičkog – Grbavica, Novi Sad)
Termini: Ponedeljak, sreda i subota od 20.45 do 21.45h
Treninge vodi: Milija Mijailović
info: + 381 64 150 42 80
mail: milija.mijailovic@krav-maga.rs
Drago mi je sto je vas sin bio zadovoljan treninzima Krav Maga i nadam se da ce vam ove informacije biti od koristi. :-)
Pozdrav