Kratko i jasno

Kako može ?

Recimo da se neradi o ženi naivkuši već o školovanoj ženi

Ako vidim da imam para u kući da živim izvan drustvenog proseka a da njen muž nema konkretan posao već je to sve nešto vako nako putuje tamo vamo dodje pare su tu , njena plata recimo može nešto da poklopi ali nikako standard ili nivo koji furaju

Znaći tu nisu čista posla i tu treba po običaju iz mog kraja staviti pištolj pod vrat i ispitati "čime se jado baviš i sta to mračno navlači na decu i generacije koje tek trebaju da se rode "

Kako može ?

Recimo da se neradi o ženi naivkuši već o školovanoj ženi

Ako vidim da imam para u kući da živim izvan drustvenog proseka a da njen muž nema konkretan posao već je to sve nešto vako nako putuje tamo vamo dodje pare su tu , njena plata recimo može nešto da poklopi ali nikako standard ili nivo koji furaju

Znaći tu nisu čista posla i tu treba po običaju iz mog kraja staviti pištolj pod vrat i ispitati "čime se jado baviš i sta to mračno navlači na decu i generacije koje tek trebaju da se rode "

Moze kriminalac da izgleda i kao ugledan poslovni covek. Posao, vlasnik neke firme, odelo, kravata... a usvari firma sluzi da bi se prao novac ili za neku prevaru.

Poslednja izmena:
Zanima me takodje i ovo

uhapse ga cajkani i znate da mu preti 20 godina zatvora mozda uz pomoć dobrog advokatskog tima srede mu 14 godina

Da li bi čekale muža da izađe iz zatvora ili bi odmah podnele razvod ?

Back