Kratak fitilj

A sto bi ona isla sa njima?
Jel imala svoju decu i svoju priliku? Jeste.
Neka ostavi njih da uzivaju u tome na svoj nacin.

Joooj, evo ja sam se iznervirala sada jer mi uzasno ide na zivce to trpanje. Zato ni ne mogu sa mamom cesto i blizu da boravim.
Kakve veze ima sto bi im smetala, jos kad hoce da kupi nesto za bebu, bolje da oni izaberu, ona da plati i svi zadovoljni. Nece ici stalno sa njima, vec samo tad kad ona kupuje poklon cisto da im ne kupi nesto sto im se nece svideti.
Ostalo ces razumeti kad dodje vreme sad je bzvz da pricamo o tome. :)

Koliko često prenaglite u reakciji zbog temperamenta, prirode, naravi, horoskopa u situaciji pravda/nepravda... bespotrebno, i da li nekada ocutite izdrqavanja na vama zbog ličnog interesa, npr salter, šef...?
Da li vas je vas karakter koštao u životu, ili znate biti lukavi konformista?

Umem biti svakakva, i histerična, i da odgovorim u lakonskom stilu, umem i mudro da odćutim i postavim distancu, zavisno već od trenutka. Uglavnom ne umem da ostanem ravnodušna, nisam naučila da kontrolišem agresivni poriv i ego učinim manje ranjivim. Jer se uglavnom sve na to svodi, da se ne lažemo,a ne o nekakvim hrabrim istupima protiv nepravde.

Čak jako malo ljudi mogu da se setim da su bili spremni da ugroze svoju poziciju zarad nepravde prema drugima, naročito u odnosu na broj ljudi koji za sebe tvrdi da ne misle na posledice kad ih povuče pravdoljubivost. Na prste jedne ruke da ih prebrojiš.

Koliko često prenaglite u reakciji zbog temperamenta, prirode, naravi, horoskopa u situaciji pravda/nepravda... bespotrebno, i da li nekada ocutite izdrqavanja na vama zbog ličnog interesa, npr salter, šef...?

Zavisi od situacije . Znam kad trebam da cutim a kad mogu da pustim jezik,mada ima situacija kada znam da trebam da cutim ali ne mogu.

Nepravdu ne trpim,mislim da me to najvise boli.

Volim ja sebe vise... apsolutno me ne dodiruje sef, salterusa, itd...
Emotivno reagujem samo sa osobama koje volim.
Sa ostalima samo kul... niko se na meni ne izdrkava...

Back