Kraljica trotoara

Ako mi se stvarno zasvidja i ako je volim i ako osecam da mogu s njom da delim krevet, provodim dane u zanimaciji, sve ono sto bih osetio uz bilo koju drugu najobicniju devojku , sto da ne . Naravno samo bih se postarao da saznam da li doticna ima neku polnu bolest ako ne, sto da ne . Ne vidim nista lose . I naravno da znam da se taj njen stav promenio, odnosno da nema vise toga .

"ljubav je cudo...
ona ne pita ni za vreme,ni za mesto...
ni za godine,ni za to ko je ta osoba bila pre ili ko je sada..
ljubav pita samo srce da budu jedno uz drugo...
tada razum nema ulogu...
ljubav je cudo "

pa ljubav ne pita ALI tata, mama, selo, vaspitavanje, odrastanje i uverenja ipak pitaju

@ tema

posto ima i muskaraca kraljOva trotoara komotno mogu da kazem ----> JOK!

Ako mi se stvarno zasvidja i ako je volim i ako osecam da mogu s njom da delim krevet, provodim dane u zanimaciji, sve ono sto bih osetio uz bilo koju drugu najobicniju devojku , sto da ne . Naravno samo bih se postarao da saznam da li doticna ima neku polnu bolest ako ne, sto da ne . Ne vidim nista lose . I naravno da znam da se taj njen stav promenio, odnosno da nema vise toga .

Stivi,ne kenj.aj:manikir:

Eh ta ljubav.Samara sa obe strane...
Neosetno se uvuce.Ne tamo gde zelis vec gde ona hoce.
A onda polako golica.A kad zaboli onda je kasno za sve.
*****?Pa zar muskaarci nisu *****,kada menjaju zene?
Jesu!...Al drugacije zvuci Kurvar,nego *****.
Muske price.

ne pazi nije zahebancija opšte je poznato da osobe koje se duže bave time da emotivno otupljuju....msm ajd zamisli život sa tako nekim.;)

Ovo prvi put čujem...:eek:

Nego sad stvarno ozbiljno. Imo ja ortaka, voleo se s jednom što je bila sexualna radnica u Kneževim dvorima u sD (hotel u smederevu poznat po toj vrsti usluga, je li, pre jedno 12-13 godina, ne znam sad).

Sa kakvom je on nežnošću govorio o njoj, ne biste verovali. Dođe i kaže: 'ne znaš ti kako je to težak hleb'. Ja pitam "kako misliš" a on kaže: "Vidim ja crveno joj dupe, kao opečeno. Pitam šta ti je to, a ona kaže 'ma pusti, kamiondžije, prislonili me uz vruću haubu'. Crn je to hleb", kaže.

A inače, kad je se poželi, on ode u SD i plati za korišćenje usluge, jer njeno vreme je novac, ljubav za ljubav, a termini za pare. Al pazi sad: kad je se poželi, a nema kintu, on opet ode u SD i ona plati za njega.

Sad, da l se baš na kraju oženio, ne znam.

oduvek me je zanimalo da li stih "nije htela cigaretu, uzela je samo dim" ima neko skriveno značenje :think:
da li je on njoj nudio dom, porodicu, da je izvuče iz sveta bluda i razvrata, a ona se samo kresnula s njim (uzela je samo dim, a on čovek nudi cigaretu) :think:

Back