Софија
Legenda
- Poruka
- 54.680
Не само кеш, већ и политичка моћ, нација, идентитет... све је то ишло с њим.
- - - - - - - - - -
Српски.
Зар не видиш да све то смета западном интересу.
Њихов главни играч овде већ дуже време су Хрвати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не само кеш, већ и политичка моћ, нација, идентитет... све је то ишло с њим.
- - - - - - - - - -
Српски.
nije bilo mesta za ostale?Наш млади краљ је буквално спакован у авион.
Ма какви Хрвати, та жгадија служи само као купалиште за нижи средњи слој којекаквих Чеха и других шваба.
Hebiga, trebalo je imati srece pa izabrati Slobu a on biti takav maher da u vreme John Majora, Francois Miterranda i Lawrence Eagleburgera syebes i Srbe i Srbiju. Ujedno ga popusis i kod Rusa mesajuci se u njihovu unutrasnju stvar i svrstavajuci se sa crvenim kad su ga popusili svuda.
Одосмо ми сад далеко.
Хрвати су Немачка прћија, папске подгузне муве.
То се само чини. Апсолутно су били форсирани у свакој Југославији, а и сад су.
- - - - - - - - - -
Где ти оде?
Na početku novoformirane države forsirano je da smo mi jedan narod različitih imena - ne znam koliko je to baš bilo nametnuto od strane bilo koje svetske sile a koliko naša glupost- Ako su nas "ugurali" u jednu državu nisu baš tražili da se mi toliko bratimimo.То се само чини. Апсолутно су били форсирани у свакој Југославији, а и сад су.
- - - - - - - - - -
Где ти оде?
Na početku novoformirane države forsirano je da smo mi jedan narod različitih imena - ne znam koliko je to baš bilo nametnuto od strane bilo koje svetske sile a koliko naša glupost- Ako su nas "ugurali" u jednu državu nisu baš tražili da se mi toliko bratimimo.
Zar i sam Kralj Aleksandar nije namenski drugorodjenom sinu dao imeTomislav?
No u tom kontekstu ako su Karadjordjević postali i titularni kraljevi Hrvatske, Slavaonije , Dalmacije, i šta već su dobili nakon WWI zaslužuju da ih "podržavamo".
Hebiga, trebalo je imati srece pa izabrati Slobu a on biti takav maher da u vreme John Majora, Francois Miterranda i Lawrence Eagleburgera syebes i Srbe i Srbiju. Ujedno ga popusis i kod Rusa mesajuci se u njihovu unutrasnju stvar i svrstavajuci se sa crvenim kad su ga popusili svuda.