kraljevsko vencanje

u sabornoj crkvi u beogradu, u toku je vencanje princa filipa karadjordjevica i danice markovic.
kraljevsko vencanje uzivo prate brojni mediji, princ je neodoljiv a danica blista u prelepoj vencanici.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2...crkvi-evo-ko-je-danica-buduca-srpska-princeza

navodi me da pomislim koliko je ovo divna ceremonija, za razliku od nekih "vladara" koji se vencavaju u tajnosti, kao da se stide...

kakvi su vasi utisci?

po cemu je on princ?

176978284959d8f1f193c32227182268_v4_big.jpg

u sabornoj crkvi u beogradu, u toku je vencanje princa filipa karadjordjevica i danice markovic.
kraljevsko vencanje uzivo prate brojni mediji, princ je neodoljiv a danica blista u prelepoj vencanici.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2...crkvi-evo-ko-je-danica-buduca-srpska-princeza

navodi me da pomislim koliko je ovo divna ceremonija, za razliku od nekih "vladara" koji se vencavaju u tajnosti, kao da se stide...

kakvi su vasi utisci?

Prvo,koji je on princ? I ciji?
Kakvo bre kraljevsko vencanje kad je Srbija republika?

Ok,sama ceremonija je pristojna,nema zamerke.
Ali dosta vise o 'kraljevskom' i 'princu'. Decko je MOGUCI princ i prestolonaslednik,i nista vise...

Valjda je ovo pokušaj "približavanja" Karadjordjevića Srbima... Nakon ne toliko antipatičnog ali baš onako malo bezvezne fgure njegovog oca ikrajnje antipatične njegove žene ovo dvoje bi trebali biti kao neki rebrendig .
On mi deluje kao da je simpa lik, odaje utisak fino vaspitanog i odmerenog gospodina, a ona mi je nekako "proračunata" i nema toplinu (nešto kao ona Đokovićeva, ambiciozna beogradska malogradjanka koju su roditelji nabedili da je posebna , samo lično opažanje i malo možda preterano) tako da će sa njom ovakvom teže ići.

No ako je njemu dobro nama još bolje.

Врло лоше одрађен протокол. Доста грешака и пропуста. Званице нико није упућивао где да стану, мување по цркви, трпање којекаквих и оне Ацине Гркиње у сваки кадар, а поврх свега Патријарх на самом чину венчања изговара погрешно име младожење - Томислав. Да не помињем микрофон који је пуцкао и прекидао.

Јел' венчању присуствовао брачни пар Вучић, или је изостао.....дал' због љубоморе / младожења мож' да бидне краЛ, а ОН не /, или због "Скајп" разговора са Путином....?!

kakvi su vasi utisci
?

fasciniran

- - - - - - - - - -

Врло лоше одрађен протокол. Доста грешака и пропуста. Званице нико није упућивао где да стану, мување по цркви, трпање којекаквих и оне Ацине Гркиње у сваки кадар, а поврх свега Патријарх на самом чину венчања изговара погрешно име младожење - Томислав. Да не помињем микрофон који је пуцкао и прекидао.

Mi ni za sta nismo

Back