kraljevsko vencanje

milica cobanica

Veoma poznat
Poruka
12.483
u sabornoj crkvi u beogradu, u toku je vencanje princa filipa karadjordjevica i danice markovic.
kraljevsko vencanje uzivo prate brojni mediji, princ je neodoljiv a danica blista u prelepoj vencanici.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2...crkvi-evo-ko-je-danica-buduca-srpska-princeza

navodi me da pomislim koliko je ovo divna ceremonija, za razliku od nekih "vladara" koji se vencavaju u tajnosti, kao da se stide...

kakvi su vasi utisci?

Данас су Михољске задушнице, православни хришћани обилазе гробове упокојених, пале се свеће у храмовима, одају помени прминулим, читају се молитве за упокојене.Црква је прописала посебне дане-Задушнице и сад се овако бламира.

Права српска свадба, младожења се клибери, добацује онима иза себе, како време одмиче озбиљнији је јер му постаје досадно, млада озбиљна и готово уплакана (можда се прејела).

Чедомир Антић каже да је престолонаследник Србин 100%:hahaha: , да је тако не би се ово дешавало на Задушнице.
Водитељка је рекла да се тамо причају разни језици а највише британски:hahaha:, па се питам да ли тим језиком говори и младожења или зна српски?

Од краља и његове породице
једино ме више нервира аристократија
гомила даљњих рођака
која тврди да имају већа права на сунчев осмех од мене и мог детета.

А од монархије
једино ме више нервирају - они који је подржавају ( увлакачи ).

Од краља и његове породице
једино ме више нервира аристократија
гомила даљњих рођака
која тврди да имају већа права на сунчев осмех од мене и мог детета.

А од монархије
једино ме више нервирају - они који је подржавају ( увлакачи ).

racunaju da je bolje biti dvorska luda

nego samo luda

Back