- Poruka
- 3.426
Не краљевина. Зато што нам не треба још едан слепац ког ћемо издржавати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
no_problem:Не краљевина. Зато што нам не треба још едан слепац ког ћемо издржавати.
_Milanche_:ma to se nece desiti jer srbi to ne zele oni su vecinski anti-monarhisticki opredeljeni (citaj komunisti u dusi)
Zarathustra:Највећи анти-монархисти у Србији су онда, а и сада потомци Личана и Босанаца од после 2. св. рата што су се доселили у Србију.
То такође качи и Црногорце (њихове потомке, међу које ми се чини да и ти, без увреде, спадаш) било које генерације који имају неописиву мржњу према свему ројалистичком.
Проглашавање монархије би ми било драго ако не ништа што би искристалисало неке ствари.
Човек - Србин је увек знао шта му је земља, ко му је краљ, род и шта му је имовина.... ех, сад јбг, конфискација некоме још увек паше...
Србин је одувек био газда на својој земљи !
Добро, ту се слажем, али као што и ти знаш, у РС је већина била за монархију, а то су ти Босанци и Херцеговци о којима ти причаш. Слажеш ли се ти са тим.Zarathustra:Не, јако ми је жао али морам да те подсетим на другачији историјски сценарио код нас, јер предпостављам да ти је познато да је буржоаска револуција изостала....
Ми смо скочили из феуда у црвенило, а ја сам за постепен развој !![]()
![]()
HeBePoBaTaH_:Ja sam protiv dinastije Karađorđevića:
- zato što bi Srba, da nije bilo njihove bezglave "politike", danas bilo 90 miliona
- zato što su nas spajali sa svim onima sa kojima je bilo nemoguće imati i divlji brak, a kamoli državu
- zato što František Lipka bolje zna srski jezik od pretedenta na presto...
GZ:Ma dajte ljudi kakva monarhija.. Stalno kukate da nemate pare za ovo ili ono, kako vam je lose, kako ste nezadovoljni sad bi jos i kraljevske prohtjeve da placate.. Ko koga ovde folira.. Kakva monarhija kakvi bakraci..
Da li znate, a mozda i znate da kraljevina kosta, ako ste spremni da platite tako nesto onda lijepo nemojte kukati da nemate i da se lose zivi..
Srecno...