Bogart
Poznat
- Poruka
- 9.747
Vidim da jako dobro poznajest te pederashke sajtove.
NE hvala ja na takve sajtove ne idem !![]()
![]()
Чекај, зар ти не беше декларисани хомосексуалац?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da jako dobro poznajest te pederashke sajtove.
NE hvala ja na takve sajtove ne idem !![]()
![]()
Ma ne, ja stvarno nemam naviku ni da s*erem po plazama a ni da se kupam u tom brlogu od mora.
Ja svoje potrebe obavim u WC-u. Ti i tebi slicni vole more i rado se kupaju u ... moru.![]()
Macak mali...Чекај, зар ти не беше декларисани хомосексуалац?![]()
А што одмах те труле прозивке "ти и теби слични"?Цела прича је почела о јадном нивоу услуга у ЦГ, на шта си ти скочио опрљен као да је тебе неко лично прозивао, или те вређао по националној основи, и одмах идеш на неке ниске ударце... добро Косово и "500 година под Турцима" ниси споменуо...
Macak mali...
Bice uskoro i Vase pederashke parade. Tamo cesh lepo pronaci nekog.
A za deklaraciju...
pitaj vec nekog od ukucana.
Mogu ti dati deklaraciju o zagadjenosti mora koju napravish (licno Ti) kada dodjesh ovamo.
Pada mi na pamet ... dilema... da li ovo da prebacim kod Strele na Turizam ?!?! Već sedma stran ...
Idemo na more, juhuuuuu, spreman :
![]()
Crna Gora je i ovog leta spremna da dočeka voljenu braću iz Srbije,ali uz neke male izmene.. Ekološka taksa za automobile pri ulasku u zemlju iznosiće od 10 do 30 evra, autobuse od 50 i kamione od 150, kao i pravilnik o bezbednosti hrane, kojim su ogranične količina i vrsta prehrambenih proizvoda koje turisti mogu da unesu u zemlju. Turisti koji ulaze u Crnu Goru moći će da unesu sa sobom pet litara vode, dva litra bezalkoholnih i jedan litar alkoholnog pića, jedan kilogram sušenog voća ili povrća i jedan kilogram deklarisane hrane, spremne za upotrebu.
Kako stoje stvari,Ada Ciganlija će biti k'o šipak koštica..![]()
Ko je pustio Budloge na plazu![]()
Crna Gora je i ovog leta spremna da dočeka voljenu braću iz Srbije,ali uz neke male izmene.. Ekološka taksa za automobile pri ulasku u zemlju iznosiće od 10 do 30 evra, autobuse od 50 i kamione od 150, kao i pravilnik o bezbednosti hrane, kojim su ogranične količina i vrsta prehrambenih proizvoda koje turisti mogu da unesu u zemlju. Turisti koji ulaze u Crnu Goru moći će da unesu sa sobom pet litara vode, dva litra bezalkoholnih i jedan litar alkoholnog pića, jedan kilogram sušenog voća ili povrća i jedan kilogram deklarisane hrane, spremne za upotrebu.
Kako stoje stvari,Ada Ciganlija će biti k'o šipak koštica..![]()