Kraj srpskog paradajz-turizma

Ma ne, ja stvarno nemam naviku ni da s*erem po plazama a ni da se kupam u tom brlogu od mora.
Ja svoje potrebe obavim u WC-u. Ti i tebi slicni vole more i rado se kupaju u ... moru. ;)

А што одмах те труле прозивке "ти и теби слични"? :confused: Цела прича је почела о јадном нивоу услуга у ЦГ, на шта си ти скочио опрљен као да је тебе неко лично прозивао, или те вређао по националној основи, и одмах идеш на неке ниске ударце... добро Косово и "500 година под Турцима" ниси споменуо...

А ја море волим. Волим и Црну Гору. Нисам био већ неколико година у ЦГ, али не лажем када кажем да оно што се могло добити у ЦГ (барем онда кад сам ја био) није ни за принети оном нивоу услуга које је некад имала СР Хрватска, њихови хотелијери, конобари и уопште сви људи са којима туристи могу да дођу у контакт.

А што одмах те труле прозивке "ти и теби слични"? :confused: Цела прича је почела о јадном нивоу услуга у ЦГ, на шта си ти скочио опрљен као да је тебе неко лично прозивао, или те вређао по националној основи, и одмах идеш на неке ниске ударце... добро Косово и "500 година под Турцима" ниси споменуо...

то им је сада национална грана привреде....престали са производњом авиона

Macak mali...
Bice uskoro i Vase pederashke parade. Tamo cesh lepo pronaci nekog.
A za deklaraciju...
pitaj vec nekog od ukucana.
Mogu ti dati deklaraciju o zagadjenosti mora koju napravish (licno Ti) kada dodjesh ovamo.

Зашто си овако непријатан? Лепо те питам, немој одмах да изиграваш увређену младу и да цупкаш и подврискујеш, неко је са сличним аватаром попут твог остављао линкове ка Квирији и чему већ не. Немој одмах да падаш у несвест и прозиваш ми укућане ако то ниси ти, или ако си у међувремену променио мишљење. А са тим "ви" ме заеби... (Иначе "Ви" са вел. поч. В није друго лице множине, него једнине).

А ја не загађујем ништа, и сама нехигијена ми се гади, нарочито еколошка. А примедба да реагујеш племенски и неразумно на објективне критике угоститељства, хигијене и еколошке свести на ЦГ приморју и даље стоји. А ти ништа поводом тога ниси рекао, осим што гребеш ноктићима сваког ко се усуди да о томе нешто каже...

Pada mi na pamet ... dilema... da li ovo da prebacim kod Strele na Turizam ?!?! Već sedma stran ...

Idemo na more, juhuuuuu, spreman :

zabac110.jpg

Crna Gora je i ovog leta spremna da dočeka voljenu braću iz Srbije,ali uz neke male izmene.. Ekološka taksa za automobile pri ulasku u zemlju iznosiće od 10 do 30 evra, autobuse od 50 i kamione od 150, kao i pravilnik o bezbednosti hrane, kojim su ogranične količina i vrsta prehrambenih proizvoda koje turisti mogu da unesu u zemlju. Turisti koji ulaze u Crnu Goru moći će da unesu sa sobom pet litara vode, dva litra bezalkoholnih i jedan litar alkoholnog pića, jedan kilogram sušenog voća ili povrća i jedan kilogram deklarisane hrane, spremne za upotrebu.

Kako stoje stvari,Ada Ciganlija će biti k'o šipak koštica.. :D

Одлично! Баш ми је драго што су донели такве прописе... КО ЗНА ЗАШТО ЈЕ ТО ДОБРО !

Crna Gora je i ovog leta spremna da dočeka voljenu braću iz Srbije,ali uz neke male izmene.. Ekološka taksa za automobile pri ulasku u zemlju iznosiće od 10 do 30 evra, autobuse od 50 i kamione od 150, kao i pravilnik o bezbednosti hrane, kojim su ogranične količina i vrsta prehrambenih proizvoda koje turisti mogu da unesu u zemlju. Turisti koji ulaze u Crnu Goru moći će da unesu sa sobom pet litara vode, dva litra bezalkoholnih i jedan litar alkoholnog pića, jedan kilogram sušenog voća ili povrća i jedan kilogram deklarisane hrane, spremne za upotrebu.

Kako stoje stvari,Ada Ciganlija će biti k'o šipak koštica.. :D

e "braco" Crnogorci . . . .

Back