posle *BEEP* nema kajanja... zato pamet u glavu i kondom na *zna se*... a ako neces kondom, onda trostruka pamet u glavu i vodis racuna sta radis, obostrano... i preuzmi odgovornost za sopstvene odluke i procene...
budala ima na oba pola sfere postojanja ljudske vrste... a bogami i onih na ekvatoru...
e sad meni je jedino nejasno, da li takve devojke STVARNO ne provale da im je tip budala i baraba, ili se prave tako blesave iz ko zna kojih razloga? jer bilo ko iole normalan i ko ima makar bazicni minimum petlje/odgovornosti tako nesto ne bi uradio.... but then again, ne mozes na njega da svalis sve, jer TI si ta koja je odlucila i izabrala da imas dete sa takvom osobom... ali kao sto je vec neko spomenuo, ima dosta i normalnih ljudi, koji u slicnim situacijama daju neverovatno puno ljubavi i majci i detetu...
da li bi radje da si sada ostavljena i da sretnes kasnije nekoga ko ce i tebe i tvoje dete iskreno voleti i postovati i da imas a second chance for a nice, normal life, ili bi ti bilo draze da je taj mamlaz ostao sa tobom i da ste kasnije porasli u blakano-pecinsku-zadrugu, gde bi vas drazesni muz i tebe i dete umlacivao svakodnevno i varao i ko zna sta jos ne?
samo me jedna tvoja recenica UZASNO plasi...(mislim na recenicu gde si rekla, "kako neko moze da rodi dete takvog coveka") a to je vezano za TVOJE buduce dete... ako dozvolis da ono u tebi poraste dok ti osecas toliku mrznju prema tom coveku i neposredno prema detetu, i kasnije to neduzno, malo stvorenje, novi zivot, rodis sa predrasudom koji VEC imas, upropastices mu zivot... tj. da budem precizniji, mamlazu koji te je ostavio dopustas da utice na tvoj stav prema tvom buducem detetu... i ako dopustis da to tako ostane u tebi, onda ce on neposredno, kroz tebe, razjebati i zivot male bebe... da li mislis da takav covek vredi toliko?
sama proceni, ali odgovornost je na tebi iskljucivo... i sta god izaberes, bilo da je to opcija da kukas i vadis se na to sto si ostavljena, ili da prihvatis sjeb koji se desio i nastavis dalje, pokusavajuci da dopustis predivnom zivotu koji sazreva u tebi, da ga obavijes ljubavlju i neznoscu i podignes i vaspitas dete u osobu koja ce biti 10000000 puta vishe COVEK nego mamlaz koji te je ostavio, na tebi je, ali nauci da prihvatis odgovornost za sopstvene postupke i odluke...
srecno...
P.S. naravno ovo sve stoji u slucaju da je covek koji te je ostavio stvarno mamlaz koji je zbrisao kada je saznao da si trudna... ali veoma retko su tako ciste situacije i jednostrana odgovornost, a iz tvoje ogorcenosti mi, na zalost, lici da ni ti nisi nevinashce u svemu tome... tako da... preispitaj se dobro...