Kraj komunističke ere na Kubi; "Povlačim se" FOTO

Одлично, сада ће Куба кренути путем напретка којим је кренуо оближњи капиталистички Хаити. Хаити се нарочито развио јер је готово две деценије био под америчком окупацијом! :rtfm: (Зезам се, Куба је Швајцарска у односу на амерички протекторат Хаити.)

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_occupation_of_Haiti

countryeconomy.png

mylifeelsewhere.png

Mozda , samo mi jos rasprodajemo i zivimo od Kraljeve i Titove ere .
................................................................................................................
Razmisljam se sta bi danas u Jugoslaviji nedostajalo da je ostao taj Jugoslovenski komunizam sto u stvari i njije bio .
komunizam .
....................................................................................................................................................................................
Moji koji su se borili protiv komunizma ne kukamo toliko kolko kukaju oni koji su se okoristili istim .

Moji koji su se borili protiv komunizma ne kukamo toliko kolko kukaju oni koji su se okoristili istim .
Ко с' ђаволом тикве сади, о главу му се лупају...

а има и јеврејска клетва .. да Бог да - имао па немао... та клетва се испуњује политичким преласцима из социјализма у комунизам...

Лењинов двоговор.jpg

666 666.jpg

УСА је управо постала бољшевичка, тако да нема више потребе за затезањем старом реториком...

Кажу чак да је преЦедник Канаде један од Кастрових многобријних копилана, тако да се ваља породици посветити милијардерским бизнисима, стару социјо причу остављају ''другоразредним'' комуњарама на обраду
Пре свега да нагласим да Канада нема предсеника него премијера. Једнако као и Аустралија и Нови Зеланд.
Имају премијере, и имају краљицу Елизабету Другу.

Постоји испитивање днк, за мушкарце је то већ сасвим обична процедура, може лако да се провери, а не да се таблоидно вришти.

Back