Mstislav
Legenda
- Poruka
- 73.524
Sta se bojis za Kubu, sad ce se krenuti radjati kad usvoje kapitalizam a la sns.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni taj ne valja hahaTrudo je lajt verzija u skladu sa vremenom.
Vulin preuzima.
Srbija siri uspesan model , jos kada im puste one Vuciceve spotove...Sta se bojis za Kubu, sad ce se krenuti radjati kad usvoje kapitalizam a la sns.
Ко с' ђаволом тикве сади, о главу му се лупају...Moji koji su se borili protiv komunizma ne kukamo toliko kolko kukaju oni koji su se okoristili istim .
Пре свега да нагласим да Канада нема предсеника него премијера. Једнако као и Аустралија и Нови Зеланд.УСА је управо постала бољшевичка, тако да нема више потребе за затезањем старом реториком...
Кажу чак да је преЦедник Канаде један од Кастрових многобријних копилана, тако да се ваља породици посветити милијардерским бизнисима, стару социјо причу остављају ''другоразредним'' комуњарама на обраду
Mstislave druže , suze koje su kanule iz tvoga oka neće biti uzaludne . Ponovo će Kuba postat komunistička , ponovo će se vijorit zastava slobode. Ponovo će se čuti pesma proletera.Videli epske uspehe bratske Srbije pod palicom AV-a pa resili da uzmu srpski kapitalizam.
Тише комићу, постоји и умни рад...
Nisu svi komunisti isti,neki od njih sa patrioti.Evo primer:Izgleda da ta komunistička bagra gubi na svim frontovima. Šalim se njihova opstojnost je neupitna , neka izdrže do zadnjeg kommunjare.
Kukaju.Dal sam ja to u zabludi ili ođe Srbi kukaju zbog kraja kubanskog socijalizma?
Zamisli da je bilo foruma za vreme pada Berlinskog zidaKukaju.
Zato je Srbija tu gde jeste.
Kad im spomenes ekonomski i razvojni napredak Poljske, Ceske, Slovacke, Rumunije, Madjarske, baltickih republika... nakon pada komunizma, prave se Englezi.Zamisli da je bilo foruma za vreme pada Berlinskog zida
Mnogi bi umrli ovde hahahah
да се дода на листу неуспелих експерименатaKukaju.
Zato je Srbija tu gde jeste.