KRAJ IZIVLJAVANJA NAD GRADJANIMA SRBIJE OD STRANE DOS-a !!!!

falconcrest

Primećen član
Poruka
846
Jucerasnji dan i stvaranje nove skupstinske vecine u republickom parlamentu oznacio je i kraj vladavine jedne grupe ljudi su politicki i finansijski 12 godina unistavali sve sto ima veze sa srpskim interesima i Srbijom. Kada se samo setim te petooktobarske euforije kada je vecina naroda mislila da ce ziveti u sreci i blagostanju nakon dolaska ove grupe izdajnika i lopova. Ko god u tom periodu nije mislio kao oni smatran je komunjarom i Sps - ovcem,a neretko i ljudi koji nisu hteli sa njima imali su velike probleme,neke su i otpustali sa posla,sikanirali porodice..... Setimo se kriznih stabova,brutalnih i pljackaskih burazerskih privatizacija,bahatosti i osionosti te vlasti,pogotovo za vreme Djindjica,pa medjunarodnog ponizenja kada je bivsi predsednik kao kakav kriminalac nelegalno isporucen haskom tribunalu i mnoga druga ponizenja.... Bilo mi je toliko lepo da ih juce posmatram iz opozicionih klupa gde ce jako ,jako dugo ostati.....

Jucerasnji dan i stvaranje nove skupstinske vecine u republickom parlamentu oznacio je i kraj vladavine jedne grupe ljudi su politicki i finansijski 12 godina unistavali sve sto ima veze sa srpskim interesima i Srbijom. Kada se samo setim te petooktobarske euforije kada je vecina naroda mislila da ce ziveti u sreci i blagostanju nakon dolaska ove grupe izdajnika i lopova. Ko god u tom periodu nije mislio kao oni smatran je komunjarom i Sps - ovcem,a neretko i ljudi koji nisu hteli sa njima imali su velike probleme,neke su i otpustali sa posla,sikanirali porodice..... Setimo se kriznih stabova,brutalnih i pljackaskih burazerskih privatizacija,bahatosti i osionosti te vlasti,pogotovo za vreme Djindjica,pa medjunarodnog ponizenja kada je bivsi predsednik kao kakav kriminalac nelegalno isporucen haskom tribunalu i mnoga druga ponizenja.... Bilo mi je toliko lepo da ih juce posmatram iz opozicionih klupa gde ce jako ,jako dugo ostati.....
Još kad bi se stvarno tako mogle partije i političari podeliti na dobre i loše... :kafa:
Nadam se da ćeš ti i tebi slični ukapirati da su to sve ista g...a, po mogućstvu mnogo pre isteka mandata, čisto da se ne ponižavate da kao dronovi opravdavate ono što ovi u naredne četiri godine zabrljaju (kao što su to radili ovi bivši).
telebasurainterior.jpg

Poslednja izmena:
Još kad bi se stvarno tako mogle partije i političari podeliti na dobre i loše... :kafa:
Nadam se da ćeš ti i tebi slični ukapirati da su to sve ista g...a, po mogućstvu mnogo pre isteka mandata, čisto da se ne ponižavate da kao dronovi opravdavate ono što ovi u naredne četiri godine zabrljaju (kao što su to radili ovi bivši).
toilets-watching-bare-ass-on-tv.jpg

http://www.porcelainpoetry.faketrix...e-6/large/toilets-watching-bare-ass-on-tv.jpg

Ja nisam ni za jednu stranku ,cisto da ti kazem,a i mrzim politikante,bavim se ovima jer su 12 godina na vlasti,ali ne mislim da ce nam biti bolje ni sa ovima. Cisto da se razumemo....

Onda ok, razumemo se. :ok:
Samo mi se prvi post učinio navijački, naročito zbog poslednje rečenice...
Bilo mi je toliko lepo da ih juce posmatram iz opozicionih klupa gde ce jako ,jako dugo ostati.....
...mada mi se nešto čini da će tek da bude obrta i iznenađenja. Politika je to, tj. kulturan naziv za prostituciju države. Samo se makroi menjaju ili bar menjaju odelca.
_1_56-56-large.jpg
make-pimp-costume-800x800.jpg

Лепо је кад човек има чему да се радује...

I meni osmeh ozari lice kad god vidim DS i LDP u onim magarecim opozicionim klupama ... :D ..

A polazem i velike nade u rukovodstvo skupstine da ce ih tamo tretirati bas kao i oni opoziciju ovih 12 godina ...

joj kad krenu da im pljuste kazne , iskljucuju mikrofon , oduzimaju rec , mere sekunde , ne daju replike ..... :super:

Poslednja izmena:
Nemas ti blage veze nego lupetas gluposti..klasican SNS-ov forumaski ratnik :)

Pa isti taj SPS vec vise od 8 godina je ili u vladi ili podrzava vladu,Dinkic 12,Velja Lampek 5 godina,a o ovim radikalima bez bedza ne treba trositi reci. Pokupili su otpad iz svih stranaka ,a da je tako vidi se po njihovim kadrovskim resenjima. Vucic jedino u ovoj vladi nije baba sera.

Ja nisam ni za jednu stranku ,cisto da ti kazem,a i mrzim politikante,bavim se ovima jer su 12 godina na vlasti,ali ne mislim da ce nam biti bolje ni sa ovima. Cisto da se razumemo....

Jeste i on je. Seti se '99. kada ministar informisanja tobož nije bio informisan da doći do bombardovanja zgrade RTS-a.
A tek zakon o informisanju... :thumbdown:

Strasno - a svi znamo da mu je NATO javio kako ce zbog lose uredjivacke politike da bombarduje RTS ... :rtfm:

A i taj zakon o informisanju - prosecan Srbin i dan danas samo o njemu razgovara .. i misli .. i nervira se .... i cudom mu se cudi ...

Ipak , uprkos svemu , JA bas uzivam sto su DS i LDP oterani na smetliste istorije ... :D

Back