Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Mogu da stavim slike gde Djokara rida, da se vide emocije?Jedini problem je što na temi o Đokoviću možeš samo da okačiš slike Federera kako rida

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da stavim slike gde Djokara rida, da se vide emocije?Jedini problem je što na temi o Đokoviću možeš samo da okačiš slike Federera kako rida

Federer je institucija.Federer je bio njegov sobar, a Nadal je njegov konobar.

Mogu da stavim slike gde Djokara rida, da se vide emocije?

Ne jednom nego 20 puta...ali to je njima valjda simpaticno.Imao je i Đoković sličnih i većih ispada. Npr. kada je histerisao na sakupljače loptica, kad je zviznuo linijskog sudiju, kada psuje navijače itd.

Federer je institucija.
Nolo nije

Ne jednom nego 20 puta...ali to je njima valjda simpaticno.
U iskrivljenoj psihi i ruzne stvari mogu da deluju lepo...

Bilo je zbog Medvedeva....Možeš, samo što to ridanje ne bi bilo zbog Federera, jer mu ovaj nije davao razloga za tako nešto, već samo razloge za suprotno

Bilo je zbog Medvedeva....

Koga ne mrzi da gleda...

Na tvoju veliku zalost, neceZa svega par godina prekriće ga zelena trava zaborava našeg, i to ona trava na kojoj je bio uspešan dok mu Đoković nije objasnio kako stoje stvari

U sportu kao sto je tenis je prilicno pomerio standarde....na dole.Ma zamisli kakvog li nekulturnog lika, inače mi svi rastemo pod staklenim zvonom i takve su nam stvari nepojmljive
Na tvoju veliku zalost, nece
Federer ce biti legenda i kroz 20 godina dok ce svi ostali biti zaboravljeni i tek poneko ce da ih se seti.
Nesto kao Jordan u kosarci. Djokovic i Nadal bi bili kao Pierce ili Duncan

U sportu kao sto je tenis je prilicno pomerio standarde....na dole.

Ako ti tako pises na forumu, mora da je istina. Jos koji ovakav post, i promenicu misljenjeNaravno da hoće, čak sam ga i precenio, pravi tajming je par meseci i ode Fegi na đubrište istorije

Ako ti tako pises na forumu, mora da je istina. Jos koji ovakav post, i promenicu misljenje

Kako to mislis? Kritikovali su ga mnogi zbog ponasanja, mnogo bolji ljudi od mene. Hocemo i njih da namazemo go.vnima ili postujemo tudje misljenje?To bi moglo da bude argument kada ga ne bi iznosili takvi poput tebe, koje ni mama ne voli čak ni kad je praznik

Bice da si namenio post samom sebi.To i nije bilo namenjeno tebi, jer ti si prilično nepametan, da se tako poetski izrazim

Kako to mislis? Kritikovali su ga mnogi zbog ponasanja, mnogo bolji ljudi od mene. Hocemo i njih da namazemo go.vnima ili postujemo tudje misljenje?

Bice da si namenio post samom sebi.
To objasnjava neke stvari....

Vidjao sam i jedno i drugo, ali istresanje na skupljace loptica nisam. Mozda mi je promaklo...Ma naravno, veoma gadna stvar, inače pre Đokovića niko živi nije slomio reket ili se svađao sa publikom

Vidjao sam i jedno i drugo, ali istresanje na skupljace loptica nisam. Mozda mi je promaklo...
Takodje nisam video da neko pogodi sudiju u vrat lopticom izmedju poena?
 Uzgred, pogađanje potpuno nenamerno je tek gest za osudu
 Uzgred, pogađanje potpuno nenamerno je tek gest za osudu