хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.061
Није добро,држава без граница није држава.Ako gradjani Hrvatske misle da je ovo dobro za njih, ja im onda cestitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није добро,држава без граница није држава.Ako gradjani Hrvatske misle da je ovo dobro za njih, ja im onda cestitam.
pa i nije neki benefit za pohvalit se kad pola hrvatskih sela zjapi prazno..slavonija pogotovo..Pa evo i sam si priznao jedan benifit članstva..
Nije, ali je “superdrzava” … nazovimo je konfederacijom.Није добро,држава без граница није држава.
Balkan je jezgro evropske civilizacije,kada na Balkanu je imalo kultura i umetnost ljudi u Zapadnoj Evropi su ziveli u pecine.Distanciranje od Balkana je iracijonalno i suludo.Nije, ali je “superdrzava” … nazovimo je konfederacijom.
Formulisao sam cestitku tako jer oni koji tamo zive najbolje znaju jel im to u interesu ili ne. Sumnjam da bi stremili ka tome da nisu mislili da je taj put najbolji za njih.
Cilj Hrvatske je uvek bio da se distancira od Balkana i ovim cinom su to na neki nacin i uradili.
Pa vi nećete, ali kod nas bi trebalo biti bolje. Npr. Nijemac, Austrijanac, Slovenac, Talijan, više ne mora stajati na granici i trošiti gorivo. Ne mora mijenjati eure u kune, nema tečajne razlike. Bolje i za poslovanje... Više je prednosti.Хоћемо ли због тога имати веће плате у Западној Европи. Чему радост.
Ко то "ви"?Pa vi nećete, ali kod nas bi trebalo biti bolje. Npr. Nijemac, Austrijanac, Slovenac, Talijan, više ne mora stajati na granici i trošiti gorivo. Ne mora mijenjati eure u kune, nema tečajne razlike. Bolje i za poslovanje... Više je prednosti.
Ja očekujem da će se cijene ujednačiti sa slovenskim s vremenom. Zašto bi netko kupovao tu, ako sad bez problema može otići u Sloveniju? Nadam se da će to natjerati ove naše da smanje cijene.
Kao i Vojvodina, narocito Banat.pa i nije neki benefit za pohvalit se kad pola hrvatskih sela zjapi prazno..slavonija pogotovo..
Hm, dobro, možda sam te zamjenio sa nekim drugim.Ко то "ви"?
Ćao drugari!Nadam se da to znači da ćete KONAČNO i u svojim glavama napustiti Balkan i prestati da trčite za nama, opsedate naše portale, bavite se nama u svojim medijima i sve u svemu - GNJAVITE nas.
Srećan put i daleko vam lepa kuća!![]()
Sve se može kad se hoće. Baš sve.Доста драме. Неможеш у Шенген ма колико лежао
![]()
Turski konjušari imaju dulje iskustvo pa znaju bolje.ипак најбоље зна вечни коњушар![]()
Ne postoji srpsko more, niti je ikada postojalo. Vi ste gorštaci s brda, nemate vi veze s morem. Srbi + more = teški oksimoron.Ne znači tebi, jer se konjušari više ne traže u EU. Normalni rvati koji imaju auto i bili su nekad van granica rvatske, znaju šta to znači.
A predaćete vi i onaj srpski deo mora.
Ako se Orbanu nadigne, daćete još malo (više).
A ako Đurđa krene đonom, pecaćete vi na preostalih 2 km obale...
Što joj fali? Rukovala bi se ona s bilo kojim hrvatskim vlastodršcem. Takav je protokol.ponosiš li se der Layenkom ?
![]()
Sve se može kad se hoće. Baš sve.![]()
Turski konjušari imaju dulje iskustvo pa znaju bolje.
Što je Aco? Nisi valjda ljut što je Bugarska dobila odbijenicu?Није добро,држава без граница није држава.
Nisam.Ne zelim Sengen,kao sto ne zelim i EU.Što je Aco? Nisi valjda ljut što je Bugarska dobila odbijenicu?