Крај Америке као светске силе?

Да ли економска криза значи крај америке као светске силе?

• Да

• Не

• Можда

• Незанима ме

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A sta sam to ja?:confused::per::lol:

Dali bi nam tuki ako se to kosi sa njihovim interesima.Decko jesi li ti svestan da od zapada i istoka ne mozemo nista dobro ocekivati ako nije zajdnicki interes?Ruse bi boleo ***** da nemaju isti problem kao i mi.Sem toga oni i Ameri se pice preko nasih ledja previseeeeeeee dugo!

Pa ne znam...............ko si to ti?

Ma ne kosi se,kosovo bi sigurno dobili,a sigurno bi dobili dozvolu da napadnemo siptare :per:

gle, još jednog lažnog komuniste
sve što je došlo iz USA, nemoj da koristiš, tj. nemoj više da budeš na internetu

:hahaha1:

Pa da zivim u S.Koreji verovatno bi koristio njihove softvere koje oni izvoze verovao ili ne u KINU! A opet od kineza bi koristio sto sta od tehnologije koja je neuporedivo bolja nego u USA.
Americka dostignuca ne treba pripisivati amerikancima i americkoj drzavi.Setimo se samo da je Nikola Tesla Srbin ciji su najznacajniji pronalasci: polifazni sistem,obrtno magnetsko polje,asinhroni motor,sinhroni motor i Teslin transformator.

To je ta kapitalisticka ideologija: iskoristiti rad imigranata i pripisati dostignucima "mocne" AMERIKE...hahahahaha:hahaha1:

Pa da zivim u S.Koreji verovatno bi koristio njihove softvere koje oni izvoze verovao ili ne u KINU! A opet od kineza bi koristio sto sta od tehnologije koja je neuporedivo bolja nego u USA.
Americka dostignuca ne treba pripisivati amerikancima i americkoj drzavi.Setimo se samo da je Nikola Tesla Srbin ciji su najznacajniji pronalasci: polifazni sistem,obrtno magnetsko polje,asinhroni motor,sinhroni motor i Teslin transformator.

To je ta kapitalisticka ideologija: iskoristiti rad imigranata i pripisati dostignucima "mocne" AMERIKE...hahahahaha:hahaha1:

Koje bre s.korejske softvere:hahaha:.............
pa oni tamo crkavaju od gladi

Slazem se, ali ne mozes se zatvarati u okvire jedne zemlje, potrebna je razmena znanja da bi doslo do razvoja nekih zemalja.

Koje bre s.korejske softvere:hahaha:.............
pa oni tamo crkavaju od gladi

hahaha....:hahaha1: Evo zrtve BBC i CNN -ovog ispiranja mozga.S.Koreja navodno gladuje a tehnicki je ispred Srbije 1000 godina ispaljujuci rakete kratkog,srednjeg i dugog dometa.Da ne govorim koliko nuklearke kostaju,pa zasto bi neko tamo imao problem da napravi pisljivi softver....:mrgreen:

Nisu bre oni glupi srbi koji glasaju za ldp i ds...:worth:

Poslednja izmena:
suludo je misliti da ce bilo koja sila, pa tako i amerika trajati vecno..
a da li je bas ovo kraj.. ne znam..

Kraj velike sile mora da bude spektakularan. Kakva kriza. Kad smo mi u fazi raspada preziveli onoliku inflaciju (a nemali broj ljudi se tog vremena seca sa zadovoljstvom), sta ova kriza moze da uradi Amerima.

Vizantija je pala kad je izmisljeno topovsko oruzje, pretpostavljam da ce i kraj Amerike obeleziti stvaranje novog oruzja. Recimo mini crne rupe :think: .
Pa da stradaju ko ljudi, a ne da pocrkaju od krize i da emigriraju u Afriku i Evropu (u Aziji je velika gustina naseljenosti, tamo nema mesta nigde, osim u Sibiru).

Back