- Poruka
- 1.273
............поготову зато што русија има више нафте и уопште ископина![]()
Da Rusi nisu prodali Aljasku Amerima, imali bi i vise...........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
............поготову зато што русија има више нафте и уопште ископина![]()
Da Rusi nisu prodali Aljasku Amerima, imali bi i vise...........![]()
A sta sam to ja?
Dali bi nam tuki ako se to kosi sa njihovim interesima.Decko jesi li ti svestan da od zapada i istoka ne mozemo nista dobro ocekivati ako nije zajdnicki interes?Ruse bi boleo ***** da nemaju isti problem kao i mi.Sem toga oni i Ameri se pice preko nasih ledja previseeeeeeee dugo!
ko je kriv rusu sto bi prodao i rodjenu kevu za flasu vodke.......a za tri.....celu aljasku![]()
ko je kriv rusu sto bi prodao i rodjenu kevu za flasu vodke.......a za tri.....celu aljasku![]()
Pa ne znam...............ko si to ti?
Ma ne kosi se,kosovo bi sigurno dobili,a sigurno bi dobili dozvolu da napadnemo siptare![]()
Aj recimo da "dobijemo" KIM(sto predstavljas kao poklon).......jos sad nam i treba dozvola.Sta smo mi,robovi..ili?
![]()
Da su komunisti tada vladali Rusijom, Aljasku ne bi prodavali, i danas bi imali uporiste na americkoj teritoriji, sto bi znatno oslabilo Amere...........![]()
Ma ***** komunista,aljaska bi rusima sluzila samo za vojsku![]()
I kao izvor sirovina, Rusi nisu znali za rudnike koji se tu nalaze, kada su ih Ameri nasli, Rusi su se pokajali........................
gle, još jednog lažnog komuniste
sve što je došlo iz USA, nemoj da koristiš, tj. nemoj više da budeš na internetu
Pa da zivim u S.Koreji verovatno bi koristio njihove softvere koje oni izvoze verovao ili ne u KINU! A opet od kineza bi koristio sto sta od tehnologije koja je neuporedivo bolja nego u USA.
Americka dostignuca ne treba pripisivati amerikancima i americkoj drzavi.Setimo se samo da je Nikola Tesla Srbin ciji su najznacajniji pronalasci: polifazni sistem,obrtno magnetsko polje,asinhroni motor,sinhroni motor i Teslin transformator.
To je ta kapitalisticka ideologija: iskoristiti rad imigranata i pripisati dostignucima "mocne" AMERIKE...hahahahaha![]()
Pa da zivim u S.Koreji verovatno bi koristio njihove softvere koje oni izvoze verovao ili ne u KINU! A opet od kineza bi koristio sto sta od tehnologije koja je neuporedivo bolja nego u USA.
Americka dostignuca ne treba pripisivati amerikancima i americkoj drzavi.Setimo se samo da je Nikola Tesla Srbin ciji su najznacajniji pronalasci: polifazni sistem,obrtno magnetsko polje,asinhroni motor,sinhroni motor i Teslin transformator.
To je ta kapitalisticka ideologija: iskoristiti rad imigranata i pripisati dostignucima "mocne" AMERIKE...hahahahaha![]()
Koje bre s.korejske softvere.............
pa oni tamo crkavaju od gladi
gle, još jednog lažnog komuniste
sve što je došlo iz USA, nemoj da koristiš, tj. nemoj više da budeš na internetu
suludo je misliti da ce bilo koja sila, pa tako i amerika trajati vecno..
a da li je bas ovo kraj.. ne znam..
Нису је Американци направили, већ Јудео-банкариАмериканци су сами направили СЕК-у, то је вештачка творевина...Тако да они неће убрзо да пропадну...
"If they go, wee all go"...