Propki
Iskusan
- Poruka
- 6.577
Да ли сматрате да је ова економска криза много ослабила америку,и да ли ће она успети да врати стари,злочиначки сјај,или ће ослабити и постати јадна,безначајна дрзава?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi bi bolje trebali da razmisljamo kako cemo mi izaci iz krize u kojoj smo stalno, a ne da se bavimo najmocnijom zemljom sveta koja je ispred nas barem nekih 100 godina
Treba da se interesujemo takvim temama, jer Amerika ima dosta uticaja na veliki broj zemalja, pa i na Srbiju, i kada propadne, doci ce do mnogih promena na globalnom nivou.![]()
Nije u igri samo SEK-a, vec i to sto u saveznim drzavama Teksasu, Kaliforniji idr. polako meksikanci postaju vecisko stanovnistvo .
ilegalni imigranti stalno pristizu a i natalitet im je mnogo veci nego Amerikim crncima i belcima pa se moze desiti da neke drzave izadju iz te konfederacije .
I jos jedan faktor su i Izrael i stvaranje Palestinske drzave .
podela Iraka jer je ocigledno da Kurdi ,Suniti i Siti vise nemogu da zive u jednoj drzavi a Amerika ce taj rad zasigurno izgubiti .
Na Americkim plecima su i Koreja , Kosovo itd itd
Pa tako da prijatelju moj pitanje je koliko ta pleca mogu da izdrze i kada ce
puci
Да ли сматрате да је ова економска криза много ослабила америку,и да ли ће она успети да врати стари,злочиначки сјај,или ће ослабити и постати јадна,безначајна дрзава?
....zločinački sjaj...
šta sad radim, da uhapsim samoga sebe, pošto koristim zločinački Windows, Adobe aplikacije, internet i trošim električnu energiju......![]()
tu se slazemo, ako propadne Amerika odosmo i mi u p.m![]()
Исувише су се Амери "заиграли" на свим странама света ...
Кула од карата, ма колико велика била,
падне на задњој карти ...
А да ли је ова карта "последња" или ће требати још нека, видећемо ...
На срећу, доживећемо ...
Право питање је да ли ће због пада Америке нама бити боље ???
![]()
Nisi razumeo momka nazalost...Imati uticaj na nekoga nije isto sto i zavisti od nekoga.Amerika ima uticaj na skoro sve zemlje,jer ona prakticno odlucuje da li je neka vlada demokratska ili ne.Da bi se oslobodili tog uticaja i smrada koji Amerika konstantno siri svojim prisustvom,mi moramo da se oslobodimo od nje tj. da gledamo da NE ZAVISIMO OD NJE!
Kada propadne amerika i kada niko ne bude zavisio od amerike,vec iskljucivo od svoje sposobnosti upravljanja drzavom...mislim da ce svaki veci grad na svetu napraviti veliku zurku u cast propasti svetskg tiranina i svi ce biti srecni...![]()
Nisi razumeo momka nazalost...Imati uticaj na nekoga nije isto sto i zavisti od nekoga.Amerika ima uticaj na skoro sve zemlje,jer ona prakticno odlucuje da li je neka vlada demokratska ili ne.Da bi se oslobodili tog uticaja i smrada koji Amerika konstantno siri svojim prisustvom,mi moramo da se oslobodimo od nje tj. da gledamo da NE ZAVISIMO OD NJE!
Kada propadne amerika i kada niko ne bude zavisio od amerike,vec iskljucivo od svoje sposobnosti upravljanja drzavom...mislim da ce svaki veci grad na svetu napraviti veliku zurku u cast propasti svetskg tiranina i svi ce biti srecni...![]()
Нажалост,неће.Америка има подршку скоро свих земаља света...........
Мада,пропаст америке је аутоматски и пропаст велике британије,и шиптарије,што је добро![]()
A sta je Britanija bez SAD-a??? Nista. Kada bi doslo do pada Amerike, Rusija bi preuzela americke saveznike i postala jos jaca, sto bi za nas bilo bolje.![]()
A sta je Britanija bez SAD-a??? Nista. Kada bi doslo do pada Amerike, Rusija bi preuzela americke saveznike i postala jos jaca, sto bi za nas bilo bolje.![]()
Pojasni mi ovo boldovano......za koje nas i zasto bi nam bilo "bolje"?![]()
Svaka velika imperija mora da propadne, kad-tad. Tako je bilo sa Rimom, Velikom Britanijom, Austro-Ugarskom, Turskom, Spanijom........Amerika ce sigurno propasti u narednih 100-200 godina, a mozda i ranije. Svoj razvoj zasniva na militarizmu i naftnim izvorima, sto je veoma rizicno i kratkotrajno za razvoj neke zemlje.
Прочитај мој пост изнад,а за вас ме заболе![]()
То је добро,руси би нам дали и шиптарију и косово "и била би србија нова,од србије све до мора"