gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
Ako stvarno bude od 10-15000 nema sta da cekamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па рекоше да има две верзије. Ваљда је ова цена за онај други робуснији ауто..Ako stvarno bude od 10-15000 nema sta da cekamo.
hvali nemca a vozi japancaE i ovo je tačno. Ako neko hoće da ima auto on mora da bude "nemac".
Ne moze to da valja kada ga Srbin sklepa. To u moju kucu nece.
kako bre nece ,jos kad ubacimo (dajboze) obavezan HHO (ha-ha-o) uredjaj, ima da shisha mechke po putu....
kako bre nece ,jos kad ubacimo (dajboze) obavezan HHO (ha-ha-o) uredjaj, ima da shisha mechke po putu....
bravo dinkicu care , zbog ovoga modela dobijaju moj glas,naravno uz HHO po posebno povoljnoj ceni, HHO ima toliko preimucstava da mora zakonom postati obavezan u vozilima kao pojas ili ukljucena svetla....
bas izgleda mocno ,robusno ,savremeno ,oklopljeno ,ma pravi tenkic....
kao sto je punto classic postao sveprisutan u policiji ,auto-skolama,taxijima,dostavljacima ,narodom ,tako ce i ovaj model biti HIT...
ne da je ružan!
ko kopile iz incestuoznog braka Fiće, Morisa i Pande!
Punto je sveprisutan (svuda samo ne na taksiju) jer je na brzaka sklepan i zato je jeftin... Narod nema para za bolje i kvalitetnije. Ista prica kao ranije sa kecevima i jugicima. Kupuju ih drzavne institucije, jer moraju, narod jer nema para. Prejebbala vas je ova drzava milion puta, prejebbace vas i milion i prvi put sa ovim zerom. Ima ovaca za sisanje koliko hoces, ali ja nisam jedna od njih.
Svi mi dobro znamo šta vrijedi. Ali većina nema para da iskešira 12-13 000 evra za pristojan auto. Tako da mi je nazivati ovcama ljude koji mogu da odvoje svega 6-7 000 evra za nov auto blago reći degutantno i prepotentno. Ovaj auto sa slika po meni nije ružan ali to je već stvar ukusa.
Sutra da se pojave novi Jezda i Dafina ti bi im ocigledno dao svoje mukom zaradjene pare. Srbi su ovce za sisanje, to se dokazuje iz dana u dan. Onaj ko daje 6.000-7.000 za nov auto ne moze da racuna da ce dobiti kvalitet, a prodavca bas zabole sta ce da proda. Ovde drzavni, a i mnogi drugi mediji prave hvalospeve o Puntu, stvorena je atmosfera kao nekada za ficu, keca ili jugo - da je to najbolji auto na svetu i sta znaju svi ostali sta je dobar auto. S tom razlikom sto je taj fica nesto valjao, kec bio dobar, a vec prvi jugici zaostajali za svetom. Sad ne postoji bolji auto od Fiata, ne postoji bolji bus od Ikarbusa, ne postoji bolji avion od one Laste... Samo ako je sprsko ne znaci da je najbolje. Ovde ne mozes da kupis pastetu da valja, a ne automobil.
Zato, hteo ti to ili ne, ovce smo da nema boljih za pastire, a ovi sisaju li sisaju.