pajce 1205
Poznat
- Poruka
- 9.577
kljuuuuuuuč na temu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tek si me upoznala, a već me nazva budalom...
To se dešava kad reputacija ide ispred nas...![]()
tebi je mozda interesantna kao ljubitelju pasa, ali vecini ucesnika [narocito nekim] je interesantna samo radi dokazivanja da ima kako neko rece "srpske" gene. kao da su srbi [ili albanci, makedonci] radili na tome.
inace mozda najbolji prijatelj coveka jeste bas sarplaninac...ili najpouzdaniji.
Dal to ova tema dobija političku konotaciju![]()
![]()
![]()
samo da se svadjamo...za to se energije ima.....
AJDE VI KOJI GLUMITE NACIONALISTE...RAZGUZITE ODAVLEN....
VAMA JE MESTO NA POLITICI.......
pa tamo glumite pametne..ostavite ovo mesto pravim ljubiteljima životinja..Životinje nemaju nacionalnost
Moja Šarplaninka CECA nije bila ni Srpkinja, ni Makedonka a ni Šiptarka...bila je PAS....zvala se CECA....
![]()
Naravno...
Jadan on ako su mu ovi i ovakvi ljudi prijatelji...
Википедијски стручњаци договорите се најзад да ли је Шарпланинац постојао од неолита или палеолита.
Ovde pisite o rasi a ne o tome ko je sta uzeo, ovde se zbog zivotinja druzi a ne svadja!
Kljuc modle!
Управо тако. Овде се пише о самој раси, а ако се настави овако .... кључ!
Управо тако. Овде се пише о самој раси, а ако се настави овако .... кључ!
tema je prebacena sa politike;
pogledaj uvodni post;
tendenciozan je i ispolitiziran do koske...![]()
Видим да је "бачена" у туђи атар ... али знајући о чему се овде пише као и то да се на овом подфоруму политика НЕ ВОДИ, моје је било да упозорим ...![]()
Sasvim si u pravu i zbog toga se najdublje izvinjavam...
Trebao sam pre da reagujem.
Da li ce se moje stene,sarplaninca original,kad odraste bojati drugih pasa,mogu li njega nauciti da na naredbu napada drugog psa i KAKO?Moolim vas pisite...