KRADJA BEBA

Vecina tih majki koje traze svoju decu rodile su ih zive, cule njihov plac, neke su ih cak i dojile, a onda su te bebe iznenada bile slabasne, bolesne i na kraju umrle. Jeste to sok, ali ako majka trazi da vidi svoje mrtvo dete, zar nije normalno da joj ga pokazu, da joj ga daju da ga sahrani kao coveka sto i jeste, nego da joj prete i kazu kako je to njihova obaveza, a onda se kasnije ispostavi da se beba izgubila na putu od bolnice do groblja, da je kremirana ili ko zna sta jos.... To je ipak njihovo dete, makar mrtvo i to je ipak nepravda sto im nisu dali tela tih beba, a do cega je sve to dovelo to svi znamo. Ko ce sada dokazati tim roditeljima da grese ili ostalima da su roditelji u pravu. Verovatno nikada necemo znati sta je prava istina:x
A sve te bebe upisane su u maticnu knjigu rodjenih, ali nisu u knjigu umrlih

Dobro, ostavljam mogućnost da postoje psihopate koje bi se možda i odlučile na krađu ili preprodaju i sl. ali mislim da je takvih jako malo i da bi ih relativno lako bilo pronaći policijskim metodama, na kraju krajeva dnk analiza će po svemu postati vrlo dostupna, pa će moći svi da razjasne svoje sumnje

jesenas je ovde jedna ciganka pokushala da ukrade bebu. majka je ushla u prodavnicu, ostavila bebu u kolicima napolju, i posle je jurila ciganku, bebu i kolica niz most tj ulicu nizze.... ja ne znam kako se zavrshila ta pricha, osim da je mama dobila svoju bebu nazad, ostatak ne znam, ali znam kako bi se zavrshila da sam ja bila ta mama.... neko bi leteo preko mosta ili bi dobio opasne batine, pa neka je i ta osoba ciganka.... i makar izashla na b92 zbog netolerancije....

samo da naglasim da stvarno nemam nishta protiv cigana... isto bi zavrshio taj neko i da je beo, crn, zzut, moj komshija iz trafike ili papa benedikt....

jesenas je ovde jedna ciganka pokushala da ukrade bebu. majka je ushla u prodavnicu, ostavila bebu u kolicima napolju, i posle je jurila ciganku, bebu i kolica niz most tj ulicu nizze.... ja ne znam kako se zavrshila ta pricha, osim da je mama dobila svoju bebu nazad, ostatak ne znam, ali znam kako bi se zavrshila da sam ja bila ta mama.... neko bi leteo preko mosta ili bi dobio opasne batine, pa neka je i ta osoba ciganka.... i makar izashla na b92 zbog netolerancije....

samo da naglasim da stvarno nemam nishta protiv cigana... isto bi zavrshio taj neko i da je beo, crn, zzut, moj komshija iz trafike ili papa benedikt....

:zcepanje:
ma ko još ostavlja bebe ispred prodavnice:eek::eek:
mislim tragikomedija

Mojoj prijateljici su isto tako ukrali bebu blizanca u porodilistu pre, sada vec 20 godina. Rekli su joj da je beba umrla, inace bila je poslata u Kragujevac jer je kao bio previse slab. Pa posto je ona vodila racuna o drugom sinu nije mogla odmah da ode i insistira da vidi telo, a oni su joj i rekli da telo ne moze da vidi, da bolnica vodi brigu o umrlim bebama i njihovim telima.....Kada je posle 15 godina trazila izvod iz maticne knjige rodjenih za upis u srednju skolu, pitali su je da li joj treba za oba ili samo za jedno:shock:, od tada ga trazi, citavo bogatstvo su potrosili na silne vracare, pravnike, DNK analize i ni dan danas nista. Ona se stopila, samo o tom detetu prica, cak je bilo naznaka da je to dete iz jedne veoma bogate porodice, mislim da se nakraju ispostavilo da nije:( Ko zna, istina je negde tamo....

Moja cera je umrla od leukemije sa 16 meseci:(
Trbali su mi izvodi iz maticnih knjiga za sve tri cere.
Napisala sam zahtev i uredno dobila sva tri izvoda.
Bila sam u soku:eek:
Istog momenta sam trazila umrlicu i dobila je.
Administrcija nam je cudo tako da se ne teba opterecivati.
Cast izuzecima.

U januaru 2005 godine moja sestra od tetke je u sedmom mesecu izgubila bebu u Narodnom frontu. Doneli su joj bebu da vidi i potpisala je da je videla. Ako ne želiš da vidiš bebu moraš da potpišeš da nećeš. Njoj su rekli da je to upravo zbog afere kradje beba.

sad se odlazi u drugu krajnost
npr žena koja ima spontani u 4. mesecu morala je da vidi fetus......

u poslednje vreme veoma cesta tema........... sta mislite o tome ?
mene su kao malu zamalo zamenili, sva sreca pa je to moja mama primetila i reagovala na vreme....
moja sestra je ostala bez bebe... rekli su joj nakon porodjaja da beba lose izgleda i da ne moze da je vidi.. par dana posle toga je kao bilo sve ok, dali im bebu i poslali u bg na kontrolu, ovde im kazu da moraju da je zadrze zbog analiza, ali da ne moze niko da ostane sa bebom u bolnici.... zatim sutradan javljaju da je bebi naglo pozlilo i da je umrla...... nisu im dali ni telo da vide..ama bas nista........ uzas... gde je savest takvim ljudima.. kako mogu biti takvi monstrumi....... :evil:

Hoces da kazes da su tvojoj sestri ukrali dete, a da vi nista niste preuzeli?
Ovo je 21. vek postoje skolovani ljudi koji resavaju takve stvar ("misterije").....jeste li prijavili to uopste, niko ne moze da uzme bebino telo, posle smrti uzima ga porodica, kao i kad odrasla osoba umre.....bar u mojoj praksi nije bilo da je bolnica zadrzala les....:)

Hoces da kazes da su tvojoj sestri ukrali dete, a da vi nista niste preuzeli?
Ovo je 21. vek postoje skolovani ljudi koji resavaju takve stvar ("misterije").....jeste li prijavili to uopste, niko ne moze da uzme bebino telo, posle smrti uzima ga porodica, kao i kad odrasla osoba umre.....bar u mojoj praksi nije bilo da je bolnica zadrzala les....:)

U pravu si :eek:
Kako moze neko da sedi kuci i pomiri se s tim da je beba umrla.
Ko ce da je sahrani,gde,pod kojim imenom:dash:
Alo ta beba je bila u svojoj kuci i nije mrtvo rodjena.
Sigurno je imala i ime.Pogotovu mamu i tatu ...(babe,dede,tetke....)
Zar nikoga nije bilo briga sta,gde kako...
Pa to malo stvorenje je clan porodice bez obzira sta se desilo:rtfm:
Nemam komentara vise.Strasno:besna:

Ништа нема горе него чути како је украдена беба у породилишту и сл.. Који је то шок за родитеље. :(

Ma dajte, to se retko desava.Sansa da vam neko dete ukrade iz porodilista se moze uporediti sa sansom da dobijete na lotou, prakticno nemoguce.....u bolnici svi brinemo o trudnicama, a pogotovu o bebama! :D

Back