Marijana832
Primećen član
- Poruka
- 560
Da li verujte da je zaista bilo krađa beba i da li podržavate naknade štete od po 10.000 evra?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li verujte da je zaista bilo krađa beba i da li podržavate naknade štete od po 10.000 evra?
Ja moram priznati da mi je bilo neobično saznanje da neko krade bebe kada sam prvi put čuo. Međutim, slušajući sve te ljude i njihove priče počeo sam da verujem da se to i događalo. Ali ne verujem da su pare sredstvo obeštećenja. Sredstvo bi bilo da ti ljudi nekako stupe u kontakt sa ukradenom decom, a da počinioci tog zlodela budu giljotirani.Da li verujte da je zaista bilo krađa beba i da li podržavate naknade štete od po 10.000 evra?
Naravno da je bilo toga. Nego su pojedini akuseri vrlo skeptični. Naknadu dobijaju i onda im se država stavi na raspolaganje u pronalaženju dece.
ako se ne varam najvise ih je bilo upravo 2000ih. i licno znam par njih koji tvrde da im se to zamalo desilo a radi se o pocetku 2000ih godina.
Dobilo bi se i više, ali se jako teško dokazuje lekarska namera. Nije dovoljna greška već nemar i to značajanПодржала би рецимо да з асвако лоше лечење са смртним исходом ретроактивно особа добије 10 000 евра плус затезна камата ?
Ja sam čitala za taj period i ograničavam se na našu zemlju. Evo sad prvi put čujem da je bilo toga i 2000. Zanimljivo bi bilo čuti i te priče.Или жемо сва неадекватна лечења подвући под статистику ?
Занимљив је твој прозор '60те-'90те .....
Може се знати зашто тај период ? Зашто не појаву целу .. у целом свету ?
Да ли сматраш да је кража последица нечега другога ?
Dobilo bi se i više, ali se jako teško dokazuje lekarska namera. Nije dovoljna greška već nemar i to značajan
Ja sam čitala za taj period i ograničavam se na našu zemlju. Evo sad prvi put čujem da je bilo toga i 2000. Zanimljivo bi bilo čuti i te priče.
Ja sam čitala za taj period i ograničavam se na našu zemlju. Evo sad prvi put čujem da je bilo toga i 2000. Zanimljivo bi bilo čuti i te priče.
Da, kod njih na svakom odmorištu vidiš slike dece kad su nestala i kako bi izgledali za godinu, dve, tri. Stresla sam se kad sam bila tamo.
Opet, ogromna zemlja, kao i Rusija. Ko zna kakva je tamo situacija.
Ti pišeš o nestaloj deci, a tema se odnosi na nestanak novorođenčadi.На 6 милиона 500 ... н амилион 83
https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...oro-dece-jos-od-prosle-godine-nije-pronadjeno
на 64 милиона .. сваки милион 1 783
In the United Kingdom, an estimated 112,853 children are reported missing every year.
National Crime Agency, UK Missing Persons Bureau.
Колика је накнада у УК ?!
Ti pišeš o nestaloj deci, a tema se odnosi na nestanak novorođenčadi.
Reci i meni da znam i ja molim te.
Svako od nas poznaje bar jedan par roditelja kojima je zdravo dete navodno umrlo posle rođenja. Ja znam za slučaj svoje strine i strica. Negde 75 godina. Decak je navodno umro. Rekoh pa kako vam nije bilo sumnjivo. Ma jok kaze strina tad si verovao u sistem.
Da ne pričam kako leš nisu videli niti su dobili bilo kakve dokument.
Oni me žele da se bave time, sve je to previse bolno za njih.